Şimdi Ara

Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu (157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.338
Cevap
53
Favori
732.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağ ön far kısa ampulüm patladı. Duy tipi galiba H7 dogru mudur? Araç 2012 model Duster önceki aracımda Philips +%30 aydınlatma özellikli bir ampul kullanmıştım. Sarı ve beyaz arası bir rengi vardı. Yine onu tercih edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayide oto elektrik ustası patlak ampulü çıkardı. Osram H7 12V 55Watt özellikli ampul vardı. İşçilik dahil 15 TL'ye bu işi hallettim. Kısa ve uzun farların iki farklı ampul ile çalışmasını sevdim. Yani uzun farlara geçince kısa far da yanmaya devam ediyor. Harika bir aydınlatma sağlıyor.
  • Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duster55 -- 22 Kasım 2017; 11:30:54 >
  • Arkadaşlar slm.ben sıfır blacshedov aldim.yakıtı konusunda bana bilgi verirmisiniz kaç km sonra yakıtı normale döner ssanki biraz fazla gibi

• maystor kullanıcısına yanıt
    Slm bende sıfır aldim merak ettiğim ilk başlarda çok yakması normalmi normale dönmesi için kaç km yapmamız lazım tsk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Takkan66

Arkadaşlar slm.ben sıfır blacshedov aldim.yakıtı konusunda bana bilgi verirmisiniz kaç km sonra yakıtı normale döner ssanki biraz fazla gibi

öncelikle hayırlı olsun

araç rodajda olduğu için normalinden biraz daha fazla yakar. yol katettikçe düşecektir değerleri. bunları genelde bayiiler teslim etmeden önce söylerler ama size söylememişler sanırım.

ben de sıfır otomatik almak istiyorum.

yakıt tüketimi ne bu arada, yol bilgisayarı varsa kaç litre yakıyor ya da nası hesapladıysanız o sonucu yazar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockfatal -- 13 Aralık 2017; 21:32:14 >
  • Arkadaşlar merhaba elimde 2 adet bir kış kullanılmış 215/65/16 petlas kışlık lastikleri vardır. isteyen olursa özelden yazsın İstanbul içi elden verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 18 Aralık 2017; 17:48:3 >
  • rockfatal kullanıcısına yanıt
    2 aydır EDC yı kullanıyorum. Sayaçları sıfırlamadım 3 bin km oldu ortalama 5.7 görünüyor. 2 bin km si uzun yolda geçti.

• Merhaba arkadaşlar,
    Bende geçen hafta, 53 bin km de, 2014 model 1.5 dCi Laurette 4x2 110 BG alarak Ankaradan aranıza katıldım. Araç hasarsız, değişensiz ve boyasız. Servis bakımlı ve alırken de yetkili serviste baktırdım hiç bir şey çıkmadı. O kadar olumsuz yoruma rağmen kullanımı çok hoşuma gitti. Fiyat olarak 61500 TL'ye aldım, sizce fiyat nasıl? Şimdiden teşekkürler.
  • O değilde dün gibi hatırlıyorum Duster'ın tanıtıldığı günü, 50 bin TL civarında olan 4×4 modelinin fiyatını. Yeni fiyatlarına baktım 100 bin TL bandını da geçmiş. Harbi fakirleşmişiz, maaşlı bir çalışan için sanırım bu araçların sıfırı artık hayal.

• quote:

Orijinalden alıntı: gestapo85

Merhaba arkadaşlar,
    Bende geçen hafta, 53 bin km de, 2014 model 1.5 dCi Laurette 4x2 110 BG alarak Ankaradan aranıza katıldım. Araç hasarsız, değişensiz ve boyasız. Servis bakımlı ve alırken de yetkili serviste baktırdım hiç bir şey çıkmadı. O kadar olumsuz yoruma rağmen kullanımı çok hoşuma gitti. Fiyat olarak 61500 TL'ye aldım, sizce fiyat nasıl? Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle hayırlı olsun,ikinci el piyasasında temiz araç bulmak oldukça zor.Sizin aracın aynısı bizde de var ocak 2017'de 53.000 TL'ye aldık.Araç fiyatları sürekli artıyor sizinde piyasanın az da olsa altına aldığınızı düşünüyorum arada ilanlara baktığımda 60.000-65.000 arasında ilanlar görüyordum.(aracınızın kazasız vs olması da ekstra avantaj)

Olumsuz yorum yapanların çoğu dusterın içine 1 kez bile oturmamış kişiler veya yaş ortalaması 15 olan ergenler zaten bunların dışında yorum yapanlarında türkiyedeki araç piyasasından pek haberi olmadığını düşünüyorum çünkü bu fiyatlara alınabilecek en iyi suv duster ve bence araç kendinden beklenileni fazlasıyla veriyor.bundan az iyi olsun deseniz vereceğiniz fiyatlar 130.000 TL üstü (0 fiyatları).kısaca duster tam bir F/P aracı.

• fatih8134 kullanıcısına yanıt
    Üstad kesinlikle sana katılıyorum. Dediğin gibi ikinci elde fiyatlar inanılmaz yükseldi. 2-3 sene önce sıfır alanlar şimdi aldıklarının çok üstünde fiyatlara rahatlıkla satabiliyorlar. Napalım bizde sıfırını alamadığımız için ikinci ele mahkumuz. Forever Duster
  • Merhabalar,

Aracım 4x2 düz vites 27.000 civarında ikinci bakımı yetkili servisinde geçtiğimiz aralık ayında yapıldı. anlamsız şekilde aracın ortalama yakıt tüketimi 5.6'lardan 6.6'lara yükseldi. havaların soğumasının da etkisi vardır tabi ama neden olabileceği konusunda bilgi verebilecek var mı?

teşekkürler.
  • bartet B kullanıcısına yanıt
    Hava soğuk,lastiklerde kışlıksa normal olabilir 1 litre artış.
  • iyi gunler herkese,
    Bende yeni bir duster alarak araniza katildim. Sormak istedigim bir soru var cevaplayabirseniz sevinirim. Konu cok uzamis o yuzden butun cevaplari okuyamadim, daha once sorulduysa kusura bakmayin. Camurlu yollarda giderken aracin on tekerinden ozellikle kapilara camur sicratmasindan rahatsiz oluyorum kapi acma kollarina kadar camur icerisinde kaliyor kapilar. Diger forumlar okudum kadariyla bunun icin tozluk yada pacalik denilen plastik parcalar takiliyormus fakat camur sicratma olayina cozum olmadigi yaziyor bunun. Onun disinda camurluklarin uzerine dodik denilen plastik parcalarin takildigini bunlarinda sonuc vermedidini okudum. Acaba metal yan basamak taktiran arkadas varmidir aranizda bu cozum oluyormu. Yada daha farkli bir fikri olan varmi. Camur sicratma konusunda sorun yasamis ve bir cozumunu bulan bir arkadas varmi.
  • gramofoncu G kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler,

lastikler stok lastik. yakıt aldığım yer hatta pompa dahi aynı hiç değişmez :) geçen kış bu kadar artmamıştı diye hatırlıyorum. aracın km yapması ile ilgili olabilir mi
  • Arkadaşlar benim araçta (duster) silecekleri ya da klimayı her çalıştırdığımda aracın gövdesinin sol tarafının içinden mekanik ve ritmik şekilde (tık-tık) bir ses geliyor. Sileceklerin ve klimanın çalışması normal ama bu ses ilk çalıştırdığım zaman çıkıyor ve bir süre sonra kesiliyor.
    Bu ses sanki elektrik devresi açılıp kapandıkça duyulan role sesi gibi.
    Sinyal flaşör sesi kadar duyulacak bir ses değil ama daha düşük seviyede çıkıyor.

Aynı sesi aracında başka duyan varmı peki? Fikri ve öneri olan varsa sevinirim.
  • nonstop38 kullanıcısına yanıt
    Foruma uzun zamandır girmiyorum sizin sorunuzuda şimdi gördüm. yan basamak kesinlikle taktırmayın bence yan basamaklar arabaya inip binen herkesin bacaklarını çamur ediyor. Bizim araçta takılı taktırdığımıza pişmanım.
  • gestapo85 G kullanıcısına yanıt
    Zaman zaman aynı sesi bende duyuyorum genelinde var galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gestapo85

Arkadaşlar benim araçta (duster) silecekleri ya da klimayı her çalıştırdığımda aracın gövdesinin sol tarafının içinden mekanik ve ritmik şekilde (tık-tık) bir ses geliyor. Sileceklerin ve klimanın çalışması normal ama bu ses ilk çalıştırdığım zaman çıkıyor ve bir süre sonra kesiliyor.
    Bu ses sanki elektrik devresi açılıp kapandıkça duyulan role sesi gibi.
    Sinyal flaşör sesi kadar duyulacak bir ses değil ama daha düşük seviyede çıkıyor.

Aynı sesi aracında başka duyan varmı peki? Fikri ve öneri olan varsa sevinirim.

Kaloriferin ön ısıtıcı sesi.

Soğuk havalarda, ön cam konumunda kademe 1de, hemen sıcaklık gelir.

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.