Şimdi Ara

Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.338
Cevap
53
Favori
734.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baytar17

duster alacağına evinin penceresini aç dustere ayırdığın parayı sokağa at ...en azından yaptığını isteyerek ve bilerek yapmış olursun...benim gibi alarak pişman olmuş ama memnun numarası yapan kişilerin ağzına bakıp alırsan çok pişman olursun... konunun başlarında satarak zor kurtulduğum dusterin fotoları var..birde en full uydu sözde...
    alırken kaca aldın satarken kaca sattın???

• quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

3 ceza puanım olmuş amanın

yine ne işler çeviriyorsun kim bilirrrr

koltuhhkk sallanıyiiii

Valla hiç bişiy yapmadım daha önce banlandığımda aldığım uyarı cezalarını tekrar yansıtmışlar nasıl iştir anlamadım
    İtiraz ettim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: xvet

quote:

Orijinalden alıntı: baytar17

duster alacağına evinin penceresini aç dustere ayırdığın parayı sokağa at ...en azından yaptığını isteyerek ve bilerek yapmış olursun...benim gibi alarak pişman olmuş ama memnun numarası yapan kişilerin ağzına bakıp alırsan çok pişman olursun... konunun başlarında satarak zor kurtulduğum dusterin fotoları var..birde en full uydu sözde...
    alırken kaca aldın satarken kaca sattın???

sıfır araba alım satımında elbette ciddi zararlar vardır, araştırmadan test etmeden ihtiyaçlarınızı belirlemeden bakkaldan ciklet alır gibi jip alırsanız böyle olur

ekleme: gene de hakkınızda hayırlı olmasını dilerim. alım satımdan kaynaklanan bu zararı duster'a değil de kendinize maledin. Duster fiyat ve performans olarak sınıfının en uygun aracı bence.

daihatsu terios da fena değil ama duster'daki heybet ve dış tasarımda eline su dökemez tabi ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *XhsyPhoiDeus* -- 30 Mart 2011; 12:17:14 >

• Dacia Duster'ciler. Alın size arabanızın hem yazılı, hem de videolu tanıtımı ve test sürüşleri.

http://www.haberegider.com/blog/dacia-duster-laureate-1-5dci-4x4-test-surusu-teknik-ozellikleri-off-road-goruntuleri-video/
  • Arkadaşlar hepinize selamlar. Ben de yeni bir duster 4x4 1.5 dci alarak aranıza katıldım. Sizlere birkaç sorum olacak.

1) Öndeki dacia logolu krom parça yerine renault logolu parça bulabileceğimiz bi'yer var mı Türkiye'de?
    2) Dış ısı göstergesini sorununu profosyonelce halledebilen var mı?
    3) Orjinal çeki demirinin montaj dahil fiyatı nedir ve ruhsata işletilmeli mi, evetse ne kadara mal oluyor?

Hepinize şimdiden teşekkürler.
  • niye renault logolusu arıyorsunuzki?
  • SIzin gibi ler yüzünden
  • quote:

SIzin gibi ler yüzünden

Töbemi bozdurma benim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustsaglam

Arkadaşlar benim donanımlarla bir işim yok , sadece merakım yol tutuşu,içeri ses alıyor mu ? , kullanımı , yakıtı ,sağlamlığı,konforu.....gibi şeyler yoksa 4 cam otomatik değil ne bileyim klima manuel,sis farı yok,yok bil felan fistan ben bu opsiyonellerle ilgilenmiyorum,lütfen bilgilerinizi paylaşın....Teşekkürler

ben stepway kullanıyorum duster'ın amcolusu, ne ses aldığı var ne de gitmicem çıkmıcam diyor, maşallah canavar gibi, konfor çok iyi ilk 3 ayda 5500 km yapmışım yarısı uzun yol, gerçekten çok iyi,

bir de herkesin kriterleri farklıdır, bence duster'ı olan yakınınız varsa rica edin birkaç km seyahat edin. göreceksiniz zaten ses alıyor mu almıyor mu...

duster'ın amcolusu
    alemsin emre..

• quote:

Orijinalden alıntı: imegane

Arkadaşlar hepinize selamlar. Ben de yeni bir duster 4x4 1.5 dci alarak aranıza katıldım. Sizlere birkaç sorum olacak.

1) Öndeki dacia logolu krom parça yerine renault logolu parça bulabileceğimiz bi'yer var mı Türkiye'de?
    3) Orjinal çeki demirinin montaj dahil fiyatı nedir ve ruhsata işletilmeli mi, evetse ne kadara mal oluyor?

Hayırlı olsun, google'da "Renault panjuru duster'a" diye aratırsan istediğin bilgi karşına çıkacaktır.

http://www.google.com.tr/search?client=opera&rls=tr&q=%22Renault+panjuru+duster'a%22&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umiterkan -- 31 Mart 2011; 13:10:20 >

• Daha hoş duruyor diye, niye rahatsız olduğunuzu anlamadım. ayrıca soruya soruyla değil cevapla cevap verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: umiterkan

quote:

Orijinalden alıntı: imegane

Arkadaşlar hepinize selamlar. Ben de yeni bir duster 4x4 1.5 dci alarak aranıza katıldım. Sizlere birkaç sorum olacak.

Hayırlı olsun, google'da "Renault panjuru duster'a" diye aratırsan istediğin bilgi karşına çıkacaktır.

http://www.google.com.tr/search?client=opera&rls=tr&q=%22Renault+panjuru+duster'a%22&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

Teşekkürler. Bu siteden Türkiye'ye sipariş verebiliyor muyuz acaba?

• ALAYINA İSYAN İNADINA DACIA
  • Sfzb67 sen de iğneli iğneli sorular sorma o zaman

Mustafa sen egelisin bilirsin amcolu , bizimoolan falan
  • quote:

Sfzb67 sen de iğneli iğneli sorular sorma o zaman

Mustafa sen egelisin bilirsin amcolu , bizimoolan falan

Cevabı aldım zaten hacu
  • bu araba 3 yıldızı bile hak etmiyor.. hatta euro ncapa ne diye soktuysalar. hayır kardeşim zaten logan şasesini kullanıyorsun biliyorsun bu aracın 3 yıldızdan yukarı alamayacagını ne diye teste sokup rezil ediyorsun. firmalar araçlarını euro ncapa sokması gerekiyor diye birşey yokki. insanlar en azından merak ederdi kaç yıldız alabileceğini ama belkide güvenli bir araçtır deyip alırdı. her nekadar aklında soru işaretleride kalsa. ama bu şekilde 3 yıldız almış bir aracı geç hocam geçç. benim nissan juke un yukardaki testten sonraki haline bakın birde dusterın. sahi juke ile duster kafa kafaya girse sonuc ne olur acaba ? düşünmek bile istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: djnone

bu araba 3 yıldızı bile hak etmiyor.. hatta euro ncapa ne diye soktuysalar. hayır kardeşim zaten logan şasesini kullanıyorsun biliyorsun bu aracın 3 yıldızdan yukarı alamayacagını ne diye teste sokup rezil ediyorsun. firmalar araçlarını euro ncapa sokması gerekiyor diye birşey yokki. insanlar en azından merak ederdi kaç yıldız alabileceğini ama belkide güvenli bir araçtır deyip alırdı. her nekadar aklında soru işaretleride kalsa. ama bu şekilde 3 yıldız almış bir aracı geç hocam geçç. benim nissan juke un yukardaki testten sonraki haline bakın birde dusterın. sahi juke ile duster kafa kafaya girse sonuc ne olur acaba ? düşünmek bile istemiyorum

1-Duster logan şasesini kullanmamaktadır.
    2-Duster satış rakamlarında sınıfında ilk 3'tedir.

Bol keseden atmayalım, bu işler DJ'lik yapmaya benzemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umiterkan -- 5 Nisan 2011; 13:24:47 >

• 1-Duster logan şasesini kullanmamaktadır.

Duster; Logan ve Sandero platformunda üretilmiştir.
  • @ümit erkan kardeşim
    bunlara ne anlatrsan ne ispatlarsan boş ne demişler anlayana sivri sinek saz anlamayana dayak atsan azz
  • quote:

Orijinalden alıntı: umiterkan

quote:

Orijinalden alıntı: djnone

bu araba 3 yıldızı bile hak etmiyor.. hatta euro ncapa ne diye soktuysalar. hayır kardeşim zaten logan şasesini kullanıyorsun biliyorsun bu aracın 3 yıldızdan yukarı alamayacagını ne diye teste sokup rezil ediyorsun. firmalar araçlarını euro ncapa sokması gerekiyor diye birşey yokki. insanlar en azından merak ederdi kaç yıldız alabileceğini ama belkide güvenli bir araçtır deyip alırdı. her nekadar aklında soru işaretleride kalsa. ama bu şekilde 3 yıldız almış bir aracı geç hocam geçç. benim nissan juke un yukardaki testten sonraki haline bakın birde dusterın. sahi juke ile duster kafa kafaya girse sonuc ne olur acaba ? düşünmek bile istemiyorum

1-Duster logan şasesini kullanmamaktadır.

Bol keseden atmayalım, bu işler DJ'lik yapmaya benzemez

duster ne şasesi kullanmaktadır söylemesi ayıp ? ilk 3 sırada olması hiç birşey ifade etmiyor. ona bakarsak clio symbol accent erada ilk 2 sıradalar ama bana göre 5 para etmez arabalar. bir arabanın kalitesi güvenliği sağlamlığı satış rakamları ile açıklanamaz!

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.