Şimdi Ara

Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.338
Cevap
53
Favori
734.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes Duster almak zorunda değil tabi arkadaşlar. Gerçekten işi bilen, araştıran vs. lere takılmayan zaten Duster alıyor ve memnun da. Gerisi boş... Duster'ı beğenmeyen için birçok alternatif var zaten yeter ki siz paradan bahsedin. Çıkıp Duster'ı binek otomobil veya ticari araçlarla kıyaslıyorlar ya onlara da gülmekle yetiniyorum. Ben 4x4 olan dizel modelini kullanıyorum, ve araçtan çok memnunum, bu aracı üretenlere hergün dua ediyorum. Sevmeyen,beğenmeyen, kusur bulan almaz olur biter.
  • Duster bir ödül daha almış arkadaşlar.

2011'in En Güvensiz Arazi Aracı!

kaynak isteyenlere:http://shiftdelete.net/2011in-en-guvensiz-arazi-araci-27572.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

Duster bir ödül daha almış arkadaşlar.

kaynak isteyenlere:http://shiftdelete.net/2011in-en-guvensiz-arazi-araci-27572.html

NCap'e çok önem verenler esp'lisini alsın güvenli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *XhsyPhoiDeus* -- 17 Mart 2011; 2:01:09 >
  • Yeni olmayan 2.el olup da piyasadaki çoğu 4x4 aracın NCAP testleri 2-4 yıldız arasında geziniyor.

Piyasadaki 4x4 araçlar bakalım kaç yıldız almışlar

Duster'ın aldığı puanlara bakarsanız Standart ESP olmayışından ve Yan bariyer çarpışma testinden kapısı açıldığı için puanı kırıldı. Aksi halde aşağıda görüldüğü gibi 4 yıldız alan bir araçla aynı yolcu ve çocuk güvenlik seviyesine sahip.

4 Yıldız ve 5 Yıldız alan aracın yazıları ile 3 yıldız alan Duster'ın yazılarını bir okumanızı tavsiye ederim ve neden Duster'ın 3 yıldız aldığı anlaşılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umiterkan -- 17 Mart 2011; 13:06:47 >

• Boşver ümit hocam sen ne umursuyorsun bin tipine bak keyfine. Emniyet kemerini tak, 4 tane de hava yastigi var, lastiklerin de iyi.olduktan sonra dikkatli kullanan birisinin kaza yapması çok zor. Yapsa da yaralanma riski az. 5 yıldızlı diye sen kemerini takma 200 hızla git kaza yap.bakalım, kafanın üstünde dönen 5 yıldızı görürsün o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

Boşver ümit hocam sen ne umursuyorsun bin tipine bak keyfine. Emniyet kemerini tak, 4 tane de hava yastigi var, lastiklerin de iyi.olduktan sonra dikkatli kullanan birisinin kaza yapması çok zor. Yapsa da yaralanma riski az. 5 yıldızlı diye sen kemerini takma 200 hızla git kaza yap.bakalım, kafanın üstünde dönen 5 yıldızı görürsün o zaman

Yıldız falına inananlar için koymuştum ben rahatım hiçbir sıkıntım yok çok şükür.
  • 4x4 dizel duster izlemeye aldığım, çok mantıklı ve kullanım esnekliği olan,aynı zamanda ekonomik bir araç.Bir müdet daha ülkemizde denensin önümdeki yıllarda almayı düşünceğim araçların en başında geliyor.(daha iyi bir alternatifi çıkmaz ise) Ncap testi hakındaki olumsuz görüşlere katılmıyorum.Bu araç ESP li hali ile 4 yıldızı hak etmiş bir araç, testeki ayrıntılı puanlara girererseniz erişkin korumadan 27, çoçuk korumadan 38 aldığı görürsünüz.Güncel testlerden 4 yıldız alan mitshubshi i-MİEV ve Pejo iOn nun bunlardan sırasıyla 26 ,38 almış.Duster en büyük kayıbı yaya güvenliğinden aldığı oldukça düşük olan 10 puanla vermiş.Yaya geçitlerinde yayaların üzerine araç sürüldüğü yada sakın yaya gecidine çıkma ben hızımı kesmiycem diye 50 metre öteden selektör ve kornayla uyarılldığı bir ülkede bunu kimsenin önemsediğini sanmıyorum.Birde öneceki sayfalarda ,3 yıldız almış ,demekki çin araçlarından bir farkı yokmuş gibi yazılar okudum.Çin araçlarının ncap bir testini bulamadım.Bulan varsa göstersin. Ncap test kriterleri 2009 da değişmiş 2009 öncesi sonuçlarını 2009 öncesi diye belirterek veriyor.Onun için 2009 öncesi testleri ile 2009 sonrası testleri karşılaştırmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman63 -- 17 Mart 2011; 15:48:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pog

Duster bir ödül daha almış arkadaşlar.

NCap'e çok önem verenler esp'lisini alsın güvenli olsun.

esp ne işe yarar biliyon mu virajlarda savrulmayı önler. arabanın dayanılıklığıyla alakası yok esp'nin...

Yukarıda ncap değerleri verdiğin arabalar ya pick-up yada 2002 model 2011 arabalarla nedne kıyaslamıyorsun da 9 -10 yıl öncesinin arabalarıyla kıyaslıyorsun.

• Bilmeden konuşma ya, bana da esp yi öğretmeye kalkma. Bence sen espnin ncap testindeki sonuca yani yıldızlara etkisini öğren. Dayanikliligiyla alakasi yok demekle olmuyor bu işler. Adama yapma ya harbiden mi derler....
  • quote:

Bilmeden konuşma ya, bana da esp yi öğretmeye kalkma. Bence sen espnin ncap testindeki sonuca yani yıldızlara etkisini öğren. Dayanikliligiyla alakasi yok demekle olmuyor bu işler. Adama yapma ya harbiden mi derler....

Allah için bir araştır ESP'nin ne olduğunu ya. Sanki dacia'yı sen apıon gibi konuşuyorsun. NCAP testinde yank direkler şoför koltuğunu geçiyor çarpma testinde. esp ne yapabilir buna sorarım sana. Veya ncap testinde arabayı düz duvara vurduruyorlar dusterin tavanı ayrılıyor. esp buna ne yapabilir.

ESP denge çubuğudur arkadaşım. ESP'nin olması için ABS ve ASR'nin de olması gerekir arabada. ok mi ? bilip bilmeden konuşma git biraz araştır öyle konuş

• ARKADAŞLAR;

DAĞA,BAYIRA,AVA FELAN GİTMEM SADECE ARADA SIRADA PİKNİĞE GİDERİM AMA MÜTHİŞ BİR JEEP ALMA İSTEĞİM VAR.LÜTFEN BİLGİLİ ARKADAŞLARDAN RİCAM DUSTER İÇİN BANA BİR ŞEY SÖYLESİNLER.4*2 Mİ ALAYIM 4*4 MÜ , 4*4 BANA LAZIM DEĞİL AMA 2-3 SENE SONRA SATMAK İSTERSEM HANGİSİNİ DAHA RAHAT SATARIM.VEYA DUSTER DAN TAMAMEN UZAK MI DURAYIM.BÜTÇEM 35.000 CİVAI BU YÜZDEN DUSTER DÜŞÜNÜYORUM.ALLAH RIZASI İÇİN LÜTFEN SADECE BİLGİ SAHİBİ ARKADAŞLAR......
  • duster alacağına evinin penceresini aç dustere ayırdığın parayı sokağa at ...en azından yaptığını isteyerek ve bilerek yapmış olursun...benim gibi alarak pişman olmuş ama memnun numarası yapan kişilerin ağzına bakıp alırsan çok pişman olursun... konunun başlarında satarak zor kurtulduğum dusterin fotoları var..birde en full uydu sözde...

• Memnuniyetsizlik tabi bi ölçüde araçtan beklentilere bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytar17

duster alacağına evinin penceresini aç dustere ayırdığın parayı sokağa at ...en azından yaptığını isteyerek ve bilerek yapmış olursun...benim gibi alarak pişman olmuş ama memnun numarası yapan kişilerin ağzına bakıp alırsan çok pişman olursun... konunun başlarında satarak zor kurtulduğum dusterin fotoları var..birde en full uydu sözde...

bakkaldan sakız alır gibi incelemeden koskoca jipi alırsan böyle ağlarsın işte,
    inceleyip aldıysan da donanım arıyorsan neden bu jipi alıyorsun o fiyata başka markaların sedanını alsaydın güzel donanımlar var. ama jip değil işte

• Arkadaşlar benim donanımlarla bir işim yok , sadece merakım yol tutuşu,içeri ses alıyor mu ? , kullanımı , yakıtı ,sağlamlığı,konforu.....gibi şeyler yoksa 4 cam otomatik değil ne bileyim klima manuel,sis farı yok,yok bil felan fistan ben bu opsiyonellerle ilgilenmiyorum,lütfen bilgilerinizi paylaşın....Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustsaglam

Arkadaşlar benim donanımlarla bir işim yok , sadece merakım yol tutuşu,içeri ses alıyor mu ? , kullanımı , yakıtı ,sağlamlığı,konforu.....gibi şeyler yoksa 4 cam otomatik değil ne bileyim klima manuel,sis farı yok,yok bil felan fistan ben bu opsiyonellerle ilgilenmiyorum,lütfen bilgilerinizi paylaşın....Teşekkürler

ben stepway kullanıyorum duster'ın amcolusu, ne ses aldığı var ne de gitmicem çıkmıcam diyor, maşallah canavar gibi, konfor çok iyi ilk 3 ayda 5500 km yapmışım yarısı uzun yol, gerçekten çok iyi,

bir de herkesin kriterleri farklıdır, bence duster'ı olan yakınınız varsa rica edin birkaç km seyahat edin. göreceksiniz zaten ses alıyor mu almıyor mu...
  • sınafına göre uygun fiyatlı bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

sınafına göre uygun fiyatlı bir araç.

tabi ki de..

yollarda görüyorum da özellikle siyahları muhteşem...
  • 3 ceza puanım olmuş amanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

3 ceza puanım olmuş amanın

yine ne işler çeviriyorsun kim bilirrrr

koltuhhkk sallanıyiiii

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.