Şimdi Ara

Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.338
Cevap
53
Favori
734.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş Olsun *XhsyPhoiDeus* bugün cezan bitiyor
  • sürücü tarafındaki kabin plastiğinden seyir esnasında bazen-genelde "bızzz" diye bir ses geliyor arkadaşlar, bu sorunu yaşayan veya çözen varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Geçmiş Olsun *XhsyPhoiDeus* bugün cezan bitiyor

eyvallah sağol dostum.....

Allah bizleri ufku açık insanlarla muhattap etsin, at gözlüklülerle değil......
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_dere

quote:

Orijinalden alıntı: SaLoVoLa

Arkadaşlar herkesin tercihlerine saygı duymak lazım en başta. Forumun amacı bilgi paylaşımı ben euroncap de 3 yıldız aldığını söyledim bu benim şahsi fikrim değil. Bu bir test sonucu bence en az 4 yıldız olması gerekir. Ama Çin markalarından ne farkı var? Hiç bir farkı yok. aynı fiyat aynı kalite herşeyleri aynı biri dacia marka birisi çin malı test sonuçlarına kadar aynı. Biz kimseye akıl vermiyoruz mevcut durumu tartışıyoruz duster bence fiyatına göre aşırı pahalı bir araç çin markaları çok daha ucuz çin malı almak daha mantıklı aynı kalitedeler çünkü...

Duster olsa olsa Chery Tiggoya rakip olur. Ama tiggonun avantajları daha fazla.

Geçen otoparkta gördüm. ya bir aracın çamurluğundan bakınca alt takımları gözükür mü ya ? Arka tekerin üst kısmından baktım resmen arka aks yarıya kadar ortada. sağından solundan üstünden altından ince teller gözüküyor. Eğer fırsatınız olursa bakın. 29.990 tl'ye 4 teker, 1 karoser , 1 motor almak istiyorsanız ideal seçim

Bu fiyata sedan bile alamazsın sen kalkıp JİP almaya çalışırsan tabi ki de donanım yoksunlukları olacaktır. Sedan parası bile değil. Piyasada çoğu sedan 31-32den başlıyor. Sen 29a jip alıyorsun dikkatini çekerim.

• Amin...
  • quote:

Amin...

Sen de ban yedikten sonra tarafsız seyirci oldun hocam
    Katılımlarını eksik etmiyorsun ama görüş bildirmiyorsun, sadece vaziyeti betimleyen sözler, birkaç ilginç haber , farklı bi hava..... bu tarzına bayıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Amin...

Sen de ban yedikten sonra tarafsız seyirci oldun hocam
    Katılımlarını eksik etmiyorsun ama görüş bildirmiyorsun, sadece vaziyeti betimleyen sözler, birkaç ilginç haber , farklı bi hava..... bu tarzına bayıldım

Bu ban beni çok mağrurlaştırdı

Artık yeni tarzım bu

• quote:

quote:

quote:

quote:

3 yıldız almış. Çin malı dedğiniz araçlardan ne farkı var. plastik kalitesi belli zaten.

Kafasına göre konuşan biri daha damladı

Euro NCAP 'te plastik kalitesi ölçülmüyor. Arabanın güvenliği test ediliyor.

Halinize...

Hadi canım şaka yapıyor olmalısınız. Euro ncap-ta plastik kalitesi ölçülmüyor mu ala ala. öğrendiğim iyi oldu.
    Siz milletin ne konuştuğunu anlama kapasitesine erişin de ondan sonra tartışalım. 'ben çin malından ne farkı var o zaman' cümlesine müteakiben plastik kalitesinin düşük olduğunu belirttim siz de hemen Atladınız konuya. Yani plastik kalitesinin n-capta ölçüldüğünü sandığımı sandığınız için şaşırdım. ciddi miydiniz ?

Dacia duster dikkat çeken güzel bir araç. ancak aracın kalıbıyla hiç alakası yokmuş demekki. 3 yıldızı ben dusterdan beklemezdim. Hani renonun alt markası olduğu için 4 veya 5 yıldız almasını beklerdim. ama malesef. belki de fiyatı bu yüzden ucuzdur.

Madem plastik kalitesinin çlçülmediğini biliyorsunuz neden 3 yıldız almış plastik kalitesi belli diyorsunuz? Ayak yapmaya gerek yok, harbiden öğrendiğiniz iyi oldu.
    Belli kapasiteye erişmesi gereken ben değil sizsiniz.
    Hemen atladınız konuya diyene bak, forumu 3-5 sayfa öncesinden itibaren bi oku bakalım kim atlamış görürsün. Dağdan gelip bağdakine mi konuya atladın diyorsunuz?

3 yıldızı biz de beklemezdik. Reno'nun ambargosu olduğunu düşünüyorum. Ama neyse ne 3 yıldız almış sonuçta.
    Fakat buna rağmen Abs Asr Esp 4 hy 'li modelin gayet güvenli olduğunu düşünüyorum.

Sinirlenmişsin arkadaşım özür dilerim. Ama ayak yaptığım felan yok. yukarda açıklamışım plastik kalitesini + olarak ekledim. Anlamadıysan boşver geç konuyu. Konuya atladınız derken ben benim mesajımın içeriğini hemen eleştirip yanlış anlamanızı kastettim. Bişey daha; sedan araç suv araçtan ucuz olur diye bir açıklama yok.

Araca dönersek parasını hakeder ama suv tadı verir mi bilemem. Eğer tiggo ve duster arasında seçim yapacak olsam dusteri tercih ederim. Yada hepsini at kenara stepway alırım. çünkü her ikisinden de avantajlı buluyorum.

İyi günler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3 yıldız almış. Çin malı dedğiniz araçlardan ne farkı var. plastik kalitesi belli zaten.

Kafasına göre konuşan biri daha damladı

Euro NCAP 'te plastik kalitesi ölçülmüyor. Arabanın güvenliği test ediliyor.

Halinize...

Hadi canım şaka yapıyor olmalısınız. Euro ncap-ta plastik kalitesi ölçülmüyor mu ala ala. öğrendiğim iyi oldu.
    Siz milletin ne konuştuğunu anlama kapasitesine erişin de ondan sonra tartışalım. 'ben çin malından ne farkı var o zaman' cümlesine müteakiben plastik kalitesinin düşük olduğunu belirttim siz de hemen Atladınız konuya. Yani plastik kalitesinin n-capta ölçüldüğünü sandığımı sandığınız için şaşırdım. ciddi miydiniz ?

Dacia duster dikkat çeken güzel bir araç. ancak aracın kalıbıyla hiç alakası yokmuş demekki. 3 yıldızı ben dusterdan beklemezdim. Hani renonun alt markası olduğu için 4 veya 5 yıldız almasını beklerdim. ama malesef. belki de fiyatı bu yüzden ucuzdur.

Madem plastik kalitesinin çlçülmediğini biliyorsunuz neden 3 yıldız almış plastik kalitesi belli diyorsunuz? Ayak yapmaya gerek yok, harbiden öğrendiğiniz iyi oldu.
    Belli kapasiteye erişmesi gereken ben değil sizsiniz.
    Hemen atladınız konuya diyene bak, forumu 3-5 sayfa öncesinden itibaren bi oku bakalım kim atlamış görürsün. Dağdan gelip bağdakine mi konuya atladın diyorsunuz?

3 yıldızı biz de beklemezdik. Reno'nun ambargosu olduğunu düşünüyorum. Ama neyse ne 3 yıldız almış sonuçta.
    Fakat buna rağmen Abs Asr Esp 4 hy 'li modelin gayet güvenli olduğunu düşünüyorum.

Sinirlenmişsin arkadaşım özür dilerim. Ama ayak yaptığım felan yok. yukarda açıklamışım plastik kalitesini + olarak ekledim. Anlamadıysan boşver geç konuyu. Konuya atladınız derken ben benim mesajımın içeriğini hemen eleştirip yanlış anlamanızı kastettim. Bişey daha; sedan araç suv araçtan ucuz olur diye bir açıklama yok.

Araca dönersek parasını hakeder ama suv tadı verir mi bilemem. Eğer tiggo ve duster arasında seçim yapacak olsam dusteri tercih ederim. Yada hepsini at kenara stepway alırım. çünkü her ikisinden de avantajlı buluyorum.

İyi günler

vay böyle söyle canımı ye
    Stepway bir başka tabi, hem hb hem de suv tarzı.

neyse Türk insanına ceza yarıyor bi daha aman polemik yok, hakaret yok
    alan alır almayan almaz herkese hayırlı hatasız kazasız sürüşler...

• Yavvv altında Bmw var ne işin var senin Dacia forumunda garibanların arasında Konfor bakımından Bmw 'ye binip Dacia'yı eleştiriyorsun, tabi o donanım seni tatmin etmez

Bu da Stepway'imiz

• quote:

Yavvv altında Bmw var ne işin var senin Dacia forumunda garibanların arasında Konfor bakımından Bmw 'ye binip Dacia'yı eleştiriyorsun, tabi o donanım seni tatmin etmez

Bu da Stepway'imiz

• quote:

Yavvv altında Bmw var ne işin var senin Dacia forumunda garibanların arasında Konfor bakımından Bmw 'ye binip Dacia'yı eleştiriyorsun, tabi o donanım seni tatmin etmez

Bu da Stepway'imiz

Bmw'nin motorsikletini kullanıyorum. Bmw marka arabam yok. Ama olsa da kıyaslamam zaten. Aşk olsun arkadaşım niye gariban olasın stepway'a biniyorsun yahu. Bende küçük motorlu bir suv arayışına girdim bu yüzden bu başlığa musallat oldum.

• quote:

quote:

Bu da Stepway'imiz

Bmw'nin motorsikletini kullanıyorum. Bmw marka arabam yok. Ama olsa da kıyaslamam zaten. Aşk olsun arkadaşım niye gariban olasın stepway'a biniyorsun yahu. Bende küçük motorlu bir suv arayışına girdim bu yüzden bu başlığa musallat oldum.

Neyse

• Yollarda artık daha fazla Duster görüyorum, tank gibi gidiyo mübarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *XhsyPhoiDeus* -- 13 Mart 2011; 19:01:11 >
  • quote:

Yollarda artık daha fazla Duster görüyorum, tank gibi gidiyo mübarek

Tank gibi Duster
  • quote:

quote:

Yollarda artık daha fazla Duster görüyorum, tank gibi gidiyo mübarek

Tank gibi Duster

• 47 bine yukardaki aleti alacaksın sonra gelip kalitesiz diyeceksin yok böyle bişey ya
  • quote:

47 bine yukardaki aleti alacaksın sonra gelip kalitesiz diyeceksin yok böyle bişey ya

Yukarıda alet filan yok hacu sayfa başını kapmışsın
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.