Şimdi Ara

Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.338
Cevap
53
Favori
734.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

hacu sen hazıroldamı bekliyon anlamadımki
  • quote:

quote:

quote:

aynen öyle dacia'nın yılmaz bekçisiyiz

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen öyle dacia'nın yılmaz bekçisiyiz

Hacu seninkide zor iş valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 27 Şubat 2011; 14:57:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

benzin konusunda yanılıyosun arkadaşım araç 135 beygir ve çok az yakıyor zaten forumdaki kia sportage sayfasına girersen görürsün ortalama tüketım kesınlıkle 8 in altında. ki araç 1.6 bir suv'a göre performansı çok başarılı çoğu orta sınıf sedanı geride bırakacak cinstten. yakıttada bı okadar cimri. su an sav alacak olsam kesınlıkle ya sportage ya ix35 alırdım. ancak 2side geldikleri an bitiolar sıraya gırıosun yıne alamıosun. ix35 lıste fıyatı 50 bın mı 51 bın mı ne adamlar 2. elini 54 bıne satıo cunku kıtlık var. arabalar kapış kapış gidio yetiştiremio adamlar... seviye konusuna gelirsek malesef kendini bilmezler yüzünden seviye buralara inio yapacak bisi yok bunlarla yasamayı öğrenmekten başka..

o dediğiniz biraz zor çünkü kia nın resmi sitesinde ki veri zaten şehir içi 8.2 yazıyor yani fabrika verisiki en iyimser en rahat ortamlarda test edilir gerçek hayatla trafik faktörü söförün sürüş tekniği ile fabrika verisi her zaman bir iki litre şaşar fabrika verisi 8.2 olan bir arabanın 8 in altında yani fabrika verisinin altında yakması imkansızdır.. o 8 in altında yakıyor yazanlar büyük ihtimal uzun yolda kullanmışlardır uzun yolda bütün araçlar az yakar sportagede 7 litre falan rahat yakar uzun yolda sizin verdiğiniz yada gördüğünüz değer odur ama şehir içinde öyle büyük kütleli ve ufak motorlu bir araç en az 9 litreden aşağı yakmaz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: borsaci67
    Ülkem ve insanlarımız ne kadar zenginleşmiş 40-45 bin lirayı beğenmiyor ve küçümsüyorlar. Bu paraya bu araba olur falan diyorlar. vayy beee...Halbuki bu para için insanlar bir ömür boyu çalışıp emekli olunca ancak bu kadar parayı bir arada görüyorlar, çoğuda emekli olmadan, bu parayı görmeden ölüyorlar.

Biraz düşündümde o kadar çalış çabala, daha sonra git, cam otomatiği bile olmayan bir Dustera bu parayı yatır. Büyük konuşmayım ama, en son yapacağım iş, bu olur heralde. Haa yapanları da ben tutmayayım, buyursunlar yapsınlar ve güle güle kullansınlar.

"al bi de burdan yak"
    Der ünlü bi şair.

Deve kervanına sen de katil, sizi bu hendekten atlatacağım ben merak etmeyin.

Ya arkadaşım madem bir ömür çalışıp o parayı biriktiriyorsun , ne isin var 4x4 jip almakta? Madem o parayı millet zor kazanmıyo, neden gidip jip alıyorsun? Işine gelince 40 bin çok işine gelince 40 bin az. Madem cam otomatiği istiyorsun servise 100 lira atarsın mis gibi otomatik olur. Fiyat da 40.100 olur.
    Var mi duster sınıfında fiyatı böyle uygun bir araç

Bak hemşerim, ben terbiyemi bozmadan gayet seviyeli bir şekilde düşüncelermi yazdım. 40-45 bin liranın çok para olduğunu ve zor kazanıldığını, insanların bu para için bir ömür çalıştığından bahsettim. senin için az para olabilir ve bu parayı küçümseyebilirsin. Duster da senin için güzel bir araba olabilir. Anlayışla karşılıyorum ve daha önce de dediğim gibi güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin diyorum.

Sonuç olarak, Seninle aynı düşünmek zorunda mıyız, Burası herkesin düşünce ve bilgilerini paylaştığı bir yer olduğu için, herkesin birbirine saygı duyması gerektiği kanaatindeyim.

Deve konusuna gelince de, dikkat et develeri hendekten atlatmaya çalışırken, develer sana atlamasın.
    Pencereden bakmaya korkup da, bilgisayarın başında klavye kabadayılığı yapan insanlar, benim için zaman kaybıdır.

Bilmem anlatabildim mi gardaş...

• arkadaşlar duster iyi bir araba ama renonun 2. 3. sınıf malzemelerini kullandığından sadece sözde iyi olarak kalıyor kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz korna halen sinyal düğmelerinde, su sıktıktan sonra silecekler çalışmıyor,cam açma kapama düğmeleri orta konsolda ve özensiz inanın bizim eski broadway de bile daha özenli idi,yol tutuşu kötü...

bana göre artıları ise arazi kabiliyeti çok iyi,yakıt tüketimi çok az ve diri bir motoru var ,yazıklar olsun ki aptal mühendislerin esp yi alt seçeneklerde de opsiyonel yapmamasının cezasını çekip ve 3 yıldız aldı, 4 yıldız bir suv için iyi bir derecedir ve dacia nın imajını düzeltebilecek bir derecedir fakat ufak planlama hatalarıyla kaybetmek zorunda kaldılar...

ben olsam neden alırım, işim gücüm arazideyse ve yerden oldukça yüksek ve az yakan bir arabaya ihtiyacım varsa kendi arabamın yanına düşünürüm ama arabamı satmam gerekirse hiç yüzüne bile bakmam dusterın, gider adam akıllı captiva falan alırım...saygılarımla

• quote:

quote:

Ülkem ve insanlarımız ne kadar zenginleşmiş 40-45 bin lirayı beğenmiyor ve küçümsüyorlar. Bu paraya bu araba olur falan diyorlar. vayy beee...Halbuki bu para için insanlar bir ömür boyu çalışıp emekli olunca ancak bu kadar parayı bir arada görüyorlar, çoğuda emekli olmadan, bu parayı görmeden ölüyorlar.

Biraz düşündümde o kadar çalış çabala, daha sonra git, cam otomatiği bile olmayan bir Dustera bu parayı yatır. Büyük konuşmayım ama, en son yapacağım iş, bu olur heralde. Haa yapanları da ben tutmayayım, buyursunlar yapsınlar ve güle güle kullansınlar.

"al bi de burdan yak"
    Der ünlü bi şair.

Ya arkadaşım madem bir ömür çalışıp o parayı biriktiriyorsun , ne isin var 4x4 jip almakta? Madem o parayı millet zor kazanmıyo, neden gidip jip alıyorsun? Işine gelince 40 bin çok işine gelince 40 bin az. Madem cam otomatiği istiyorsun servise 100 lira atarsın mis gibi otomatik olur. Fiyat da 40.100 olur.

ne demek servise 100 tl atarsın, mis gibi otomatik olur?
    arka cam otomatiği aksesuar değil ki, donanım. bir donanımı sonradan taktırmak ya imkansız ya da sıkıntılıdır. ilk önce dacia servislerine sormak lazım, arka camları otomatik hale getiriyor musunuz diye. park sensörü gibi değil çünkü bu. sonra da fiyatını sormak lazım. fabrikasyon olarak dacia'ya maliyeti 100 tlyi geçmez ama servis değişimi yapsa bile 100 tlye yapacağını hiç sanmıyorum. muhtemelen astarı yüzünden pahalı bir durum ortaya çıkacaktır. dışarıya da taktıramazsın, garantin gider. nereden baksan sıkıntılı bir durum. bu sıkıntı bu kadar açıkken servise "100 tl atarsın" demek, hayatın gerçeklerinden kopuk olduğun izlenimini uyandırıyor bende.
    neyse ben daha fazla uzatmicam, alan almış, onlara kazasız belasız sürüşler!

• Teşekkürler hayırlısı bakalım şuanda AYİM de karar aşamasında 15güne kadar sonuç bekliyoruz
    Evet ya Duster
  • 48000 lira verip iç mekanı bu kadar kalitesiz bir araç almak bana pek de akıl kârı gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namre3kutuk -- 28 Şubat 2011; 16:30:52 >
  • Anam sayfada temizlik var ne oluyor biri şikayet etti zaaarrr
  • quote:

Teşekkürler hayırlısı bakalım şuanda AYİM de karar aşamasında 15güne kadar sonuç bekliyoruz
    Evet ya Duster

AYİM ne hocam? AİHM olmasın?
    Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi A-İ-H-M
    Ama AYİM'i bilmiyorum ne demek olduğunu.
  • quote:

Anam sayfada temizlik var ne oluyor biri şikayet etti zaaarrr

djnone nickli insanı ben şikayet ettim. ama temizlikten bihaberim nasıl bi temizlik?
  • quote:

quote:

quote:

"al bi de burdan yak"
    Der ünlü bi şair.

Bak hemşerim, ben terbiyemi bozmadan gayet seviyeli bir şekilde düşüncelermi yazdım. 40-45 bin liranın çok para olduğunu ve zor kazanıldığını, insanların bu para için bir ömür çalıştığından bahsettim. senin için az para olabilir ve bu parayı küçümseyebilirsin. Duster da senin için güzel bir araba olabilir. Anlayışla karşılıyorum ve daha önce de dediğim gibi güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin diyorum.

Sonuç olarak, Seninle aynı düşünmek zorunda mıyız, Burası herkesin düşünce ve bilgilerini paylaştığı bir yer olduğu için, herkesin birbirine saygı duyması gerektiği kanaatindeyim.

Deve konusuna gelince de, dikkat et develeri hendekten atlatmaya çalışırken, develer sana atlamasın.
    Pencereden bakmaya korkup da, bilgisayarın başında klavye kabadayılığı yapan insanlar, benim için zaman kaybıdır.

Bilmem anlatabildim mi gardaş...

Benim için 35 sene çalışıp anca kazanabileceğim bir jip duster.
    az para demedim
    ama ben 35 sene çalışıp jip alayım diye düşünmem. hem zor kazanıyorsun hem de jip alıyorsun öyle mi? hem jip alıyorsun hem 40.000'e alıyorsun. öyle bi dünya yok işte unut onu.

insan gibi gelsen böyle böyle desen evet derim, keşke cam otomatiği de olsaydı deseydin evet derdim keşke olsaydı. bu dacia'nın hatası. olmalıydı derdim. ama gelip o kadar para veriyorsun cam otomatiği yok dersen ağzının payını alırsın.

hendeği bile atlayamayan deve benim üstüme de atlayamaz endişe etme.

pencereden sen çok bakıyorsun galiba? madem pencereden bakıyorsun önce piyasayı araştır hangi jip hangi fiyata onu öğren. yıllarca çalışıp para biriktiren adamın jip almakta ne işi var onu sorgula araştır. sonra tekrar görüşelim.

• Ne yazsak siliniyor
  • konuyu güncelistirme amacli bir istek gelmis, benim acidan no problem

(eski nickim : TruckTörMinator)

Duster severelere hayirli yolculuklar
  • Bugün haber sitelerinde Avrupanın en güveliksiz aracı Duster seçildi 3 yıldız almış euro ncap te. Bence duster o kadar parayı bile hak etmiyor...
  • Aman hocam konu hararetlenecek yine
  • quote:

Aman hocam konu hararetlenecek yine

Bu gün gördüm bende haberi ben en az bi 4 yıldız alır diyordum 3 yıldızı bile zor almış haberdeki ifadelerle. herkesin arabası kendine güzel ama ben forumun gereği bilgi vermek amaçlı yazdım o msj ı kendi kişisel görüşümü de belli ettim. Sonuçta bu konuya dusterı olanlar girmiyor sadece dusterı araştırmak isteyenlerde giriyor. Ben duster alacağıma 3-5 bin koyar ondan çok daha kaliteli daihatsu terios alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLoVoLa

quote:

Bu gün gördüm bende haberi ben en az bi 4 yıldız alır diyordum 3 yıldızı bile zor almış haberdeki ifadelerle. herkesin arabası kendine güzel ama ben forumun gereği bilgi vermek amaçlı yazdım o msj ı kendi kişisel görüşümü de belli ettim. Sonuçta bu konuya dusterı olanlar girmiyor sadece dusterı araştırmak isteyenlerde giriyor. Ben duster alacağıma 3-5 bin koyar ondan çok daha kaliteli daihatsu terios alırım...

ama atsan bi 100 tl servisin önüne orta doğu ve balkanların en güvenilir aracına kavuşursun haberin yok kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: wind06

quote:

Orijinalden alıntı: SaLoVoLa

quote:

ama atsan bi 100 tl servisin önüne orta doğu ve balkanların en güvenilir aracına kavuşursun haberin yok kardeşim.

Bu güzeldi.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.