Şimdi Ara

Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.338
Cevap
53
Favori
734.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wind06

quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: djnone

@XhsyPhoiDeus şu forumda senden başka dusterı savunan görmedim. dacia türkiyenin sahibimisin nesin arkadaş yaa.. teneke kutusunu millete alın alın diyosun. o insanlar o teneke kutusunun içinde öldüklerinde bunun vebaline katlanacakmısın ?? insanlara göz göre göre 3 yıldızlı bir aracı alın diyorsun.

ayrıca yukarda arkadasın söylediği oturdugumda araba sallandı sözüne aynen katılıyorum. bende aracı dısardan gördugumde gözume gos geldı bide bakalım nasılmıs dedim. bi kapı kolunu tutmam var bide kapının acılması. ulan kapının kolunu tutar tutmaz kapı acılırmı. insan biraz esneklık payı bırakır. kapılarda zaten en fazla 2 kg dir daha fazla değil. kuş tüyü gibi bişey zaten. ama aslında dogru kapının içinde bişey yokki torosların kapı içleride öyleydi sadece dışardaki saç birde iç kaplama vardı. eminim bu duster larda öyledir. cam otomatiği bile yoksa başka ne olabilir o kapıların içinde.. herneyse bi oturdum aracın içine elımı koydum kapıya arıyorum cam açma dugmelerii hey gidiiiii ne ararr dugmeler orta konsolda dacia muhendisleri harika iş çıkarmışlar

bu aracın 4 yıldız alacak kapasiteside yok tipide yok logan şasesine zaten 4 yıldızda yakışmaz kaldıki araç zaten 3 yıldız aldı daha konuşmanın anlamıda yok. yine bi elemanın dediği gibi bu aracın baz modeli 29 bin tl ye alınır. 30 bin bile verilmez.. siz logana 30 bin verirmisiniz ?? o zaman duster a neden vereceksiniz aynı arabalar

Saçma sapan konuşma ben kimseye alın sürün binin edin demedim. Nerenle okuyorsun.
    Senin gibi fiyat ve özellik konusunda mantk hatası içinde yüzenleri aydınlatmaya çalıştım.

Herhalde olmayacak otomatikleri, ben de 40bine hayvan gibi bir jip üretseydim ben de koymazdım. Olmaması değil olması garip olur zaten. Hyundai'ye o kadar para bayılıyorsunuz ya bravo size aferin

Onlarda varmış otomatik

ohh 60 milyarı verdim ve cam otomatiğim var kapılarım 400 kilogra. ohhh paramı da bayıldım süper, artık rahatça uyuyabilirm

ya hu nedir bu dacia fanatikliği? ucuz ucuz diyosunuzda duster'a, allah aşkına yaklaşık 40 tl verip arka camı bile elle kapatmanın ucuzlukla ne alakası var? ayrıca 40bin tl az para mı? ben mi çok cimriyim bilmiyorum ama 40bin tl çok iyi bir para tr şartlarında. bu paraya bu kadar olur demeyin lütfen! 40bin tl az bi para değil.

bendeki fanatiklik değil. sadece objektif bi bakış açısı.
    sizceki subjektif antipatinin mantığı nedir?

40.000 lira az mı diyeceğinizi tahmin etmiştim yanılmadım.
    40bin çok para ama neye göre. bir sakıza göre pahalı. bir daireye göre ucuz. bir jipe göre ucuz. dayının biri sıfır jip almaya karar verdi cebinde 40.000 lirası var. ne alsın? ona 10.000 daha ver diyebilir misiniz? 100.000 lik bi araç alacakken 110 ver denilebilir ama fyat düştükçe 10.000 de değeri artar.

• bir yerden 100 milyara ev almaya karar verilir. alınacak olan evdir dikkatinizi çekerim.

heryerden evler bakılır ve 1+1 'den daha geniş bir ev bulamazlar. sonra da biri diğerine der ki yaa 100.000 lira para az mı der.gidip 3+1 alalım doğalgazlı olsun 4 cephesi güneş görsün der (işte sizler bunu diyorsunuz). (biz de ) az değil ama bu paraya ev almaya kalkarsan buna katlanırsın. sen bu paraya ev değil de daha ucuz piyasası olan bişey alsaydın o zaman en kalitelisini alırdın. ama bu paraya evler (jipler) bu düzeyde (DİYORUZ)

açıklama: 40.000 az değil ama neye göre. otomobile göre mi jipe göre mi neye göre
  • quote:

bir yerden 100 milyara ev almaya karar verilir. alınacak olan evdir dikkatinizi çekerim.

heryerden evler bakılır ve 1+1 'den daha geniş bir ev bulamazlar. sonra da biri diğerine der ki yaa 100.000 lira para az mı der.gidip 3+1 alalım doğalgazlı olsun 4 cephesi güneş görsün der (işte sizler bunu diyorsunuz). (biz de ) az değil ama bu paraya ev almaya kalkarsan buna katlanırsın. sen bu paraya ev değil de daha ucuz piyasası olan bişey alsaydın o zaman en kalitelisini alırdın. ama bu paraya evler (jipler) bu düzeyde (DİYORUZ)

açıklama: 40.000 az değil ama neye göre. otomobile göre mi jipe göre mi neye göre

40bin neye göre az değil söyliyeyim: alacağım donanıma göre. 40bin verip elle cam kapamak istemiyorum, 2011 yılında.

• @*XhsyPhoiDeus* psilolojik sorunların var
  • quote:

quote:

bir yerden 100 milyara ev almaya karar verilir. alınacak olan evdir dikkatinizi çekerim.

40bin neye göre az değil söyliyeyim: alacağım donanıma göre. 40bin verip elle cam kapamak istemiyorum, 2011 yılında.

o kadar basitçe ve düşünmeden yazıyorsunuz ki.

madem donanım alacaksın, 29.000'luk duster'ı al, servise de ki bunu fulleyin. onlar sana bak nasıl yapıyorlar arabayı. bu aralar düşünce gücüyle giden arabalar tasarlanmaya başladı. sana camları kapatmayı düşündüğünde kapatan sistem yapsınlar. tüm sensörlerin de olsun. donanım mı al sana donanım. gerçi şimdi de standart değil dersin sen...

• quote:

@*XhsyPhoiDeus* psilolojik sorunların var

Gel çözelim

diyecek laf bulamayan adamların işlettiği savunma mekanizmalarından biridir bu sizin yaptığınız. davranış bilimlerinde mi ne görmüştük oradan hatrladım.
  • quote:

quote:

İnsan yazmadan duramıyor, ama siz de bu hendekten atlayacaksınız ben eminim,sizde bu ışık var. Çok tartışmalar yaşadık bu forumda, kimilerinde bu ışık bile yoktu.

Madem 40.000 'e donanım az diyorsunuz, o zaman otomobil alın 40.000'e donanımı tam olsun. Ama hem jip alacan hem dizel alacan hem donanım full olacak, öyle yağma yok, onu kimseye yar etmezler işte.

Bunu anlamak zor olmasa gerek , ilerleme katettik baya bi anlaşılır oldu bu seferki yazım

• quote:

quote:

Gel çözelim

diyecek laf bulamayan adamların işlettiği savunma mekanizmalarından biridir bu sizin yaptığınız. davranış bilimlerinde mi ne görmüştük oradan hatrladım.

valla o dersi bende gördüm. sizinki bunun yanında birde klinik vaka oluyor. incelenmeniz lazım. hayatımda bu kadar fanatık bırınıde görmedim. hem 40 bin tl pahalı deyıp hemde 2 msj sonra ucuz dıyen hayatımda gördüğüm ilk ve tek kişisiniz. stepwayinizle mutluluklar diliyorum memleketin sizin gibilere ihtiyacı var..

verilecek cevabım kalmadıgından değil bunca zaman harcayıp verdiğim cevaplara üzüldüğüm için bir daha yazmıyacagım

• quote:

quote:

quote:

Gel çözelim

valla o dersi bende gördüm. sizinki bunun yanında birde klinik vaka oluyor. incelenmeniz lazım. hayatımda bu kadar fanatık bırınıde görmedim. hem 40 bin tl pahalı deyıp hemde 2 msj sonra ucuz dıyen hayatımda gördüğüm ilk ve tek kişisiniz. stepwayinizle mutluluklar diliyorum memleketin sizin gibilere ihtiyacı var..

verilecek cevabım kalmadıgından değil bunca zaman harcayıp verdiğim cevaplara üzüldüğüm için bir daha yazmıyacagım

siz hep bunu yapıyorsunuz evet.
    sallamasyon. nerde ucuz pahalı yazdım ben gösterir msn?

• quote:

quote:

quote:

İnsan yazmadan duramıyor, ama siz de bu hendekten atlayacaksınız ben eminim,sizde bu ışık var. Çok tartışmalar yaşadık bu forumda, kimilerinde bu ışık bile yoktu.

Madem 40.000 'e donanım az diyorsunuz, o zaman otomobil alın 40.000'e donanımı tam olsun. Ama hem jip alacan hem dizel alacan hem donanım full olacak, öyle yağma yok, onu kimseye yar etmezler işte.

Bunu anlamak zor olmasa gerek , ilerleme katettik baya bi anlaşılır oldu bu seferki yazım

4x2 dizelin liste fiyatı 38bin tl. dacia, esp ve 4 cam otomatik yapsın laureate modelini ve liste fiyatına 39 bin tl desin. bende esp için, camları elle açmamak için 46-47 bin tl vermek zorunda kalmayayım. ama işte zihniyet farklı. çünkü bu haliyle de insanlar sorgulamadan alıyor aracı. 40bin tlye bu kadar olur diyor. bilmiyor ki bu bir pazarlama politikası ve pazarın kaymağını aldıktan sonra dacia ister istemez donanımda değişiklik yapacak.
    diğer taraftan otomobil ile kompak suv arasında camları otomatik yapmanın maliyet açısından bir farkı yok ki. altı üstü arka iki kapıya, cam otomatiği takılacak. ister otomobil olsun, ister jip, ister arazi aracı. 40bine (daha doğrusu yukarıda yazdığım gibi 39 bine) cam otomatiği olmaz değil yani, bırak cam otomatiğini esp bile standart olur ama olmuyor, dacia istemediği için, belki de reno istemediği için, satış politikası gereği olmuyor. 40 bine jip almak istersen camları elle açacaksın zihniyetine dacia en güzelini yapıyor belki ama üzülüyorum ben yinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wind06 -- 27 Şubat 2011; 1:55:55 >

• kralsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 28 Şubat 2011; 11:00:15 >
  • Ülkem ve insanlarımız ne kadar zenginleşmiş 40-45 bin lirayı beğenmiyor ve küçümsüyorlar. Bu paraya bu araba olur falan diyorlar. vayy beee...Halbuki bu para için insanlar bir ömür boyu çalışıp emekli olunca ancak bu kadar parayı bir arada görüyorlar, çoğuda emekli olmadan, bu parayı görmeden ölüyorlar.

Biraz düşündümde o kadar çalış çabala, daha sonra git, cam otomatiği bile olmayan bir Dustera bu parayı yatır. Büyük konuşmayım ama, en son yapacağım iş, bu olur heralde. Haa yapanları da ben tutmayayım, buyursunlar yapsınlar ve güle güle kullansınlar.

• Bi halt bilmediğini her fırsatta göstermen çok güzel kia sportage 4x4 1.6 benzinli motor 53 bin tl. yakıtına gelınce çoğu benzinli sedan orta sınıf araçtan az yakıo karşılaştır ( honda civic- toyota corolla - audi a4) ne duster aşığıymışın ya dicem bmw ile audiyi tartışsakk fanatiklik yap neyse ona lafımız yokda dacianın nasıl fanatiği olabilir bi insan aklım almıo. sen dacia sahibisin heralde. o kendi malına paha biçemiyen mahluklardansın anlaşılan....

Kardeş senin zekandan sorun mu var. Sportage 1.6 olan araç 4x2 dir yani 2 çekerdir. 4x4 değildir. Benim bir ..oku bilmeden atlayan kardeşim. Git öğren gel öyle tartış. Bu tipler de olmasa nasıl eğlenecez bilemiyorum
  • eeeeeeeeeeeeeeeeeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 28 Şubat 2011; 10:59:43 >
  • gene muhabbet seviye diplere düşmüş

@besttrr

sevgili arkadaşım kia sportage 53 değil 55 bin tl dir sanıım sen 3-4 ay önceki fiyatı aldın.. ve 1.6 sı 4x2 dir bilgilerinin aksine galiba sen yazmışdın cvvt motor az yakıyor binek araç kadar yazmışdı birisi sen yazmadıysanda bilgi olarak yazıyım bulunsun kağıt üstündeki şehiriçi veri 8.2 ama başka bir sitede testte okuduğum ortalama yakdığı değer şehir içi 9 litre şehir içinde bu değer bana göre fazla ..

Dusterın 4x2 1.6 benzinli full ü yani bütün opsiyonların hepsini eklediğinizde fiyatı 41 bin tl ancak ediyor.. arada gene nerden baksan sportage ile arasında 14 bin tl fiyat oynuyor bu ikinci elde gene bir araba parasıdır.. saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 27 Şubat 2011; 2:16:04 >
  • éééééééé""

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 28 Şubat 2011; 10:59:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr
    benzin konusunda yanılıyosun arkadaşım araç 135 beygir ve çok az yakıyor zaten forumdaki kia sportage sayfasına girersen görürsün ortalama tüketım kesınlıkle 8 in altında. ki araç 1.6 bir suv'a göre performansı çok başarılı çoğu orta sınıf sedanı geride bırakacak cinstten. yakıttada bı okadar cimri. su an sav alacak olsam kesınlıkle ya sportage ya ix35 alırdım. ancak 2side geldikleri an bitiolar sıraya gırıosun yıne alamıosun. ix35 lıste fıyatı 50 bın mı 51 bın mı ne adamlar 2. elini 54 bıne satıo cunku kıtlık var. arabalar kapış kapış gidio yetiştiremio adamlar... seviye konusuna gelirsek malesef kendini bilmezler yüzünden seviye buralara inio yapacak bisi yok bunlarla yasamayı öğrenmekten başka..

Doğrudur, o benzinler sulak tarlalardan çıkmış o yüzden sedanla aşağı yukarı aynı yakıyor bunlar. 1.6 jip yüksek beygirli araç şehir içinde 8 litreden az yakıyor ha, yaw bırakın gidin bu işleri be

• quote:

Orijinalden alıntı: borsaci67
    Ülkem ve insanlarımız ne kadar zenginleşmiş 40-45 bin lirayı beğenmiyor ve küçümsüyorlar. Bu paraya bu araba olur falan diyorlar. vayy beee...Halbuki bu para için insanlar bir ömür boyu çalışıp emekli olunca ancak bu kadar parayı bir arada görüyorlar, çoğuda emekli olmadan, bu parayı görmeden ölüyorlar.

Biraz düşündümde o kadar çalış çabala, daha sonra git, cam otomatiği bile olmayan bir Dustera bu parayı yatır. Büyük konuşmayım ama, en son yapacağım iş, bu olur heralde. Haa yapanları da ben tutmayayım, buyursunlar yapsınlar ve güle güle kullansınlar.

"al bi de burdan yak"
    Der ünlü bi şair.

Deve kervanına sen de katil, sizi bu hendekten atlatacağım ben merak etmeyin.

Ya arkadaşım madem bir ömür çalışıp o parayı biriktiriyorsun , ne isin var 4x4 jip almakta? Madem o parayı millet zor kazanmıyo, neden gidip jip alıyorsun? Işine gelince 40 bin çok işine gelince 40 bin az. Madem cam otomatiği istiyorsun servise 100 lira atarsın mis gibi otomatik olur. Fiyat da 40.100 olur.
    Var mi duster sınıfında fiyatı böyle uygun bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.