Şimdi Ara

DACIA DUSTER MAKYAJLANDI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
10.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aracı kullanmadan önce bende sizler gibi iç kısmının çirkin olduğunu düşünürdüm. Fakat şirket aracı olarak 4X4 olanlarından kullanıyoruz ve kullandıkça iç kısmn tipsizliği sizi rahatsız etmiyor ve aracın diğer artı özelliklerinin yanında önemsiz kalıyor. dış kısmı ise bence son derece kaslı ve güzel. tabi bu kişiye göre değişir. Aracı işim gereği birçok kez 4x4 te kullandım ve 1.5 motor olmasına rağmen hiç bir şekilde yolda bırakmadı bizi. Uzun yolda yüksek hızlarda yol ve motor sesi alması dışında hiç bir sıkıntısını görmedim. Bazıları şehir içi için gereksiz demiş ama ben alacak olsam sırf yüksekliğinden ve genişliğinden dolayı ş. içi kullanımında yine dusterı düşünebilirim.
  • Otomobilin dis tasarimina birsey diyemem. Hatta begendim sayilir ama ic tasarimi berbat. On konsol igrenc. Hele hele o vites kolu nedir yavf?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu büyük havalandır olayı hiç hoşuma gitmiyor nedense
  • Vites topuzuna sünnet olup çükü şişmiş çocuğa benziyor dediğimde hafif meşrep satış temsilcisi anırarak gülmüştü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir fark göremedim

• renault duster la aynı olmuş zaten olması gereken oydu farklı birşey yok yani, ben stoplarının hindistanda çıkacak terrano gibi olacak diye düşünmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Bence ön tarafı bu fiyatta bi arabaya göre muhteşem. Arka tarafı pek olmamış gibi yalnız.
    Beğenmeniz için illa böyle mi olması lazım?

DACIA DUSTER MAKYAJLANDI

katılıyorum sana kesinlikle arkadaşlarda marka takıntısı var doğrudur araba diğer araçlara göre daha kalitesiz daha güvensiz ama Türkiyemin yol şartlarında fiyatına göre segmentinde en iyi araç bu bence

• Kimi bu arabayı çok yeriyor, ben de bindim ve kullandım. Açıkçası öyle pek bir konforu yok ama aracın ALTERNATİFİ DE YOK. En yakın rakibi, aynı motora ve altyapıya sahip Nissan Qasqai'den 20.000 TL daha ucuz. Bir de Renault bunu Kendi markası adı altında Renault Duster olarak ta piyasaya sürmüş bazı ülkelerde...

DACIA DUSTER MAKYAJLANDI
     DACIA DUSTER MAKYAJLANDI

• Makyajlı Dacia Duster'ın Türkiye satış fiyatları açıklanmış

Ambiance 1.6 16V 105 bg – 4×2: 36.600 TL

Ambiance 1.5 dCi 90 bg – 4×2: 43.000 TL

1.6 motora LPG var. 1.2 turbo motor Türkiye'de yok

Kaynak:http://www.ototest.tv/yenilenen-makyajli-2013-dacia-duster-kac-lira-fiyatla-turkiyede-satilacak/5537
  • Daçya kolay ulaşırsın, zor vazgeçersin
  • Abi şu araca gidip bir opsiyon olarak ya da standart donanıma yan hava yastıkları ile perde hava yastıkları ekleseler araç daha çok satar en azından 4 yıldız euro ncap koşullarına gelir.
  • Bi ben mi beğendim

• Asla para vermeyeceğim bir marka
  • Bu tip araclarin varolmasi rekabet icin gerekli.ama tipsiz.

•  DACIA DUSTER MAKYAJLANDI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Asla para vermeyeceğim bir marka

bir ara bende böyle düşünüyordum ama şimdi farklı görüyorum. eğer marka kompleksin yoksa mantıklı geliyor. 40 bin tlye dizel suv veren başka bir firma varda bizmi göremedik. clio dizel bile alsan 45-50 bin tl olmuş. clio nere duster nere. geniş bagaj, yüksek, suv tipli, geniş hacimli ve renoult güvencesiyle oldukça mantıklı geliyor şu anda. marka kompleksim olmasa suv ve az yakan dizel bir araca ihtiyacım olsa pek düşünmeden alırım
  • Araçta ben bir crysis(oyun) havası sezdim, artık değişmesi lazım tasarım
  • Kimine göre çok güzel, kimine göre ise çok tipsiz. Ama satıyor mu, satıyor. Hemde segmentinin lideri
  • "Autocar" dergisi Aralık 2013 sayısında ilgili aracın sürüş izlenimi var.

1. Dış ısı göstergesi olmamasından dolayı çok eleştirilmişti. Artık makyajlı versiyonla var.

2. Cam açma düğmeleri alışılan yere alınmış. Yani sol ön kapı üstünde.

3. Ön konsol ve ön konsoldaki düğmelerin tasarımı iyi yönde değişmiş.

4. İşte bomba haber. Yol, lastik sesi ve motor sesi önceki versiyona göre belirgin şekilde azalmış. Yani içerisi daha da sessiz olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.