Şimdi Ara

DACIA DUSTER MAKYAJLANDI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
10.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: monoto

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

arka tasarımı düzeltseler ,birazda ön konsolu düzeltseler gayette güzel olur

Zaten bazı ülkelerde daha dışını makyajlamadan ön konsolu değiştirdiler. Ama niye Türkiye de eski tip olanı satılıyor anlamadım. O makyajlı versiyonun içi üsteki olacak. Alttaki zaten güncel olanı.
     DACIA DUSTER MAKYAJLANDI

bizim ülkeye ne zaman iyisi geldi ki ?

• Tam Veteriner Hekim arabası .Vet.Hek öğrencisiyim ve staj yaptığım hekimlerden birinde bundan vardı 4x4 olanı.
    İçi falan berbat ama 4x4 sayesinde gidemediğimiz dağ bayır yoktu.Normal arabaların 50-60 gidebildiği yerde 120-130 gittiğimiz oluyordu
  • Meissner kullanıcısına yanıt
    Peki...

Veteriner Hekim yerine, kısadan baytar deyince bozuluyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari S.p.A.

DACIA DUSTER MAKYAJLANDI

Bence iç tasarım sade kalmış.

En azından R-NAV filan koysalardı.

Su anda satilan araclar da bu ic mekan ile geliyor.Ic mekani ellememisler.

Bence bu aracda cozulecek,goze batan 2 sorun var.
    1-Direksiyon.Resmen tutamiyorsunuz direksiyonu.Orta cok sis,kenarlar ince kalmis tasarim hatasi var.
    2-Aynalar.Buyuk bir arac icin aynalar cok kucuk.Aynalarin biraz daha genis ve dista olmasi gerekirdi.

Onun disinda ortalama bir kullanici icin yeterli seviyede.Malzeme kalitesi olarak fazla bisey yok,sert plastigin bazi durumlarda artisi var.Birde cok fazla ivir zivir olmamasi ariza riskinide ortadan kaldiriyor

• Eşeğe altın semerde vursan eşek yine eşektir.
  • duster çöp araç ama Sandero da gelecek var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Struggle To Survive kullanıcısına yanıt
    Dusterın altyapısı nissana ait, motor renaultun. İç mekana çeki düzen verilirse ki makyajdan sonra verilecek bence ihtiyaçları karşılayan bir araç olur
  • Sahmis, sahbaz olmus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Peki...

Veteriner Hekim yerine, kısadan baytar deyince bozuluyor musunuz?

Baytar eskiden olan bir ünvan.Onların iş alanı bizimkinden daha dar.
    Yasa ile baytar ünvanı kalktı ve Veteriner Hekim oldu.Şahsen bozulmuyorum çünkü herkese anlatmak mümkün değil

• Böcek gibi bi araba. Nefret ediyorum
  • baytar osmanlıca arapça asıllı mesleğin adıydı.
    kelime anlamı(lügatte) ahır ağasıydı.
    veteriner hayvan demek yanlış kullanılıyor.
    veteriner fakültesi ,veteriner hekim iğrenç.
    veteriner hekimi ,veteriner hekimliği fakültesi denmesi gerekir.
    ingilizce veterinarian medicine deniyor veteriner med. değil.

bu araçlar görev aracı tip ikinci planda kalır.

nivayı çok severim vergi ve yakıt fazlalığından almıyorum bide lastiği pahalı
    yoksa şuanda kangurumla takasa hazır bir 2006 niva var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Bence ön tarafı bu fiyatta bi arabaya göre muhteşem. Arka tarafı pek olmamış gibi yalnız.
    Beğenmeniz için illa böyle mi olması lazım?

DACIA DUSTER MAKYAJLANDI

Şimdi alıyorum

Şaka bir yana araziye uyumu bence en iyiler arasında, buna rağmen tipi de gayet yerinde.

• daihatsu terios dizel motor koysa duster kadar satış rakamı yakalar..nissan juke satamaz...tiguan ağlar

şaka bir yana duster içmekanı düzeltse birde otomatik versiyon koysa diğer markalar 4x4 satamaz...

bir düşünün;içi mazda3 kokpit ,dışı duster kasa,şanzıman 8ileri dsg şanzıman,motor reno 1,5dizel motor,qasqai yürür 4x4 aksam, fiyat da 50.000tl

sizce satar mı?
  • ön panjur renault master'ın artan parçalarından yapılmış :p Arazide iyidir motor güzeldir bilmem, hala tipsiz hemde fena halde...
  • Tam iki yıldır bu aracı kullanıyorum. Ay içinde Yüzde doksan Antalya şehiriçi kullanım için aldım. Yüzde onlukta, şehirlerarası kullanım ve yine keyfekeder şehirdışı bozuk yol kullanımım var.

Katalogdaki depo verisi 50 LT olmasına karşın boğazına kadar doldurmayı tercih ederseniz 70 litre dizel alıyor ve bununla şehiriçi 1100 km. civarı yol yapıyor. Yol bilgisayarı da 5,4LT/100Km. gösteriyor. Dolaşırken depo göstergesine bakmıyorum. Zaten göstergesi dijital. depoyu en son ne zaman fullediğimi unutuyorum. Şurası burası bozuldu demiyorsunuz çünkü bozulabilecek hiç bir donanımı yok. Servis arama derdi yok, çünkü servise gerek yok. Olduğunda da renault servisleri bakıyor biliyorsunuz, yani yine sıkıntı yok. Bagaj deseniz, 470 LT. bagaj var. Arka koltukları yatırırsanız eğer, 2 yetişkin, 2 çocuğun rahatlıkla yatak atıp yatabilecekleri bir alan ortaya çıkıyor. Bana göre çok güzel. Dizel motor olduğunu düşünürseniz, motor sesi makul derecede kabine giriyorki bu görecelidirki, bana göre makul. Orasından burasından ses gelme olayını şükürki hiç yaşamadımki bu bana göre şehir efsanesi sanırım. Gayet sessiz.

Parça parça olarak toplamda yaklaşık 5.000 KM. uzun yol tecrübem oluştu. Hem gece yolculuğu, hemde gündüz yolculuğu inanılmaz derecede keyifli ve rahat. Araç yüksek olduğundan dolayı gece yolculuklarında karşıdan gelen araçların farları rahatsız etmiyor. Arka koltukta hem eşim, hemde iki çocuğum gayet rahat bir yolculuk yaptıklarını söylediler bana. Tek şöfor olduğum için arka koltukları test etme imkanım olmadı ama şöfor koltuğunda rahatlık ve kullanım açısından bu güne kadar hiç bir memnuniyetsizliğim oluşmadı, aksine oldukça rahat bir şekilde aracı kullanıyorum. Bu arada belirtmek isterimki boyum 185 cm. ve kilom maalesef 105 Kg.

Yol bilgisayarı var ve yeterli. Anlık tüketimi göstermiyor yalnız. Ayrıca dört cam otomatik. Cam açma tuşlarının yeri malum. Ama ben alıştım. Bu olay tamamen alışmakla alakalı. Beni hiçmi hiç rahatsız etmiyor.

Bunun yanında Antalya şehiriçi yollarını bilen varsa eğer, yollar takır tukur. Ama bu araç ile sorun yok. Çünkü yüksek ve amortisörleri rahat. Çukur ve kasisleri pek hissetmiyorum. Uzaklaşma ve yakınlaşma açıları mükemmel. Kullandığım hiç bir araçta bu derecede görüş açısı yoktu.

Hem az yakıyor, hem motor verimli, hem masrafsız. Bana göre kullanılan malzeme kalitesiz değil, başkalarının ne düşündüğünün benim için çokda bir önemi yok. Çünkü kullanıcı benim.

Eksileri tabiki var. Mesela dış ve iç sıcaklık göstergesi yok. Olmasını çok isterdim. Sunroof ve otomatik vites seçeneği yok. Sunroof isterdim doğrusu. Otomatik ile işim olmaz. Eşya saklama gözü oldukça yetersiz. Kolçak yok. Ama serviste 300 TL verilip kolçak takıldığında kolçak ihtiyacınız ile birlikte eşya saklama gözü olayını da bir nebze halletmiş oluyorsunuz. Arka koltuk tarafında kapılar açıldığında maalesef aydınlatma lambası yok. Bana göre olması gerekiyor ve bunu sanayide halledeceğim.

Yukarıda da bahsettim, sorun çıkaran donanım yok, çünkü donanımı yok. Buna güvenlikde dahil maalesef. Araçta sadece 2 hava yastığı ve ABS var. Güvenlik konusu bu kadar. Yalnız ben zaten 110 KM. yi nadiren geçen bir kullanım yapım var. Aracı sakin kullanırım, hız yapmam ve kurallara neredeyse harfiyen uyan gıcık bir kullanımım var. Açıkçası güvenlik donanımını pek dert etmiyorum ve bunu bu şekilde kabul ediyorum.

Ucube diyenler olmuş. Hilkat garibesi diyenler olmuş. Bol işkembeden sallayanlar olmuş. aracı sadece yolda giderken görenler, sallamış, onada yorum yapılmış. Gerçekçilikten oldukça uzak yorumlar var. Bana göre tipi gayet güzel. Bütün ihtiyaçlarımı tamamen karşılıyor. Önemli olanda bu.

Ülkemizde kutu gibi olmasına karşın logosu güzel diye araç alınıyor. Kullanmadığı ve ihtiyaç duymayacağı donanımı isteyen kullanıcılar var. Bunun yanında biraz öncede yazdım, bu araca ucube, garibe, tipsiz diyenler var. İşte bu kişiler yüzünden ben ve benim gibi düşünenler böyle araçlara ucuza sahip oluyor ve kullanabiliyoruz. Varsın onlar, öyle düşünsünler... Öteki türlü sıfır km. araca sahip olamam, o kadar yüksek bedeli bir araca veremem.

Zaten ucuza mercedes vardıda, bizmi almadık???

Yazdıklarım sadece benim düşüncemden ibarettir. Saygı duyabilir yada taşlayabilirsiniz. Tercih sizin. Ama saygı çerçevesinde muhtemel sorularınıza elimden geldiğince yanıt vermeye çalışırım.

Saygılarımla...

• Daha önce kullandığınız arabalara göre dacia duster ı yorumlayabilirsiniz ben deneme sürüşü yapmıştım iç mekanı eski cliolar seviyesinde motor sesi kabine geliyor, kullanım zevki düşük bi araç elbettekki artıları var bu tabiki beklentilerinize bağlı

• Tasarım 10 yıl onceden kalma.
  • Beyler herkes araçla dalga geçmiş herhalde hepiniz Q7 veya Range Rover'a biniyorsunuz
  • s500'den inip buna binmem.
  • Torosun modereni.

Bizim millet az yaksin derdinde kasko yaptirmasin parça uxuz olsun az ariza yapsin bişey yokki araćta ariza yapcak.

Arazide kullaniliyor niyetiyle aliniyor desek 10 ataçtan biri 4x4 .

Millet olarak torosu niye aldiysak bunuda ondan aliyoruz.

Alanlarida eleştiemiyorum. Amaç ayaği yerden kesmek. Pederede alcaz bi tane. Klima zaten kullanmaz 15 km uzaktaki bağa gidip gelcek. Yerdende yuksek zaten hiz yapmaz koy yolu.

En mantiklisi bu araci başlangiç diyatindan koue gidip gelmek için almak olur.

Şehirlerarasi yola çikipta bu araci almak pek mNtikli değil.

Abisi qq çok daha mantikli en azindan daha guvenli.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.