Şimdi Ara

DACIA DUSTER MAKYAJLANDI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
10.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abiler bu araba tarlasi, bahçesi olan adam için ideal araba. ya da haftasonu av merakı olan için.

şehirde kullanacak için bu zahmete değmez ama herkes şehirde yaşamıyor. Hedef kitle nerden baksan %30.
  •  DACIA DUSTER MAKYAJLANDI

Bence iç tasarım sade kalmış.

En azından R-NAV filan koysalardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 30 Ağustos 2013; 19:22:53 >
  • İşte SUV daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Yalnız , 50 000 'lik versiyon arazide, piyasadaki ıvır zıvır SUV'ların içinden geçer. Dimdik köy yollarında 40-50cm karı yara yara gidiyor. Tabi kaç kişinin bu yeteneğe ihtiyacı var, ayrı konu. Benim vardı, gittim Lada Niva aldım.

yavaş geçsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Yalnız , 50 000 'lik versiyon arazide, piyasadaki ıvır zıvır SUV'ların içinden geçer. Dimdik köy yollarında 40-50cm karı yara yara gidiyor. Tabi kaç kişinin bu yeteneğe ihtiyacı var, ayrı konu. Benim vardı, gittim Lada Niva aldım.

yavaş geçsin...

Evet geçer. İster yavaş, ister hızlı. Geçemeyeceği araçların marka ve modelini alayım. Geçemeyecekse...
    Yalnız buraya iki katı fiyata satılan RAV4'ü, Vitara'yı falan yazmayın.

• quote:

quote:

quote:

yavaş geçsin...

Evet geçer. İster yavaş, ister hızlı. Geçemeyeceği araçların marka ve modelini alayım. Geçemeyecekse...

bir sorum olacak..50cm karda gittiğinize emin misin?25cm olmasın sakın?

aracı çok iyi tanıyorum...geçen yıl bir abimizede bunun offroad aracı olmadığını anlatana kadar anlımın derisi çatlamıştı...

araç soft arazide ,hafif çamurda,hafif kayalık arazide ,sert kumda çok iyi işler çıkarıyor kabul ediyorum..
    hatta arazide f/p açısından tek geçerim.parçası ucuz ,az yakar ,vergisi düşük,arazide kısmen yetenekli..
    fakat bir vitara veya niva kadar yetenekli değil..
    arazide yeni suvların birçoğu iş yapamaz...
    amma ve lakin;

araçın alt yapısı offroad için uygun değil..araç zaten offroad aracı değil
    ..suv olarak kullanıcaksa biçilmiş kaftan...

ben bile almayı düşünebilirm..bazı şartlar düzeltilirse, ..
    iç tasarım değişecek
    cam düğmeleri,kapıya konacak,
    arka yolcu ve bagaj aydınlatması konacak,
    esp olanlarında esp devre dışı butonu konacak
    orta konsol koltuk seviyesine kadar yükseltilecek,
    boş olan arka hoparlör yerlerine hoparlörle konacak.
    sanderodaki navigazyon ve multimedya sistemi buna da konulacak.
    sanderodaki spor koltuklar buna da konacak.
    arka koltukların insana batan yayları düzeltilecek.
    vinç serviste bağlatınınca garanti kapsamına çıkarılmayacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 30 Ağustos 2013; 13:01:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Bence ön tarafı bu fiyatta bi arabaya göre muhteşem. Arka tarafı pek olmamış gibi yalnız.
    Beğenmeniz için illa böyle mi olması lazım?

DACIA DUSTER MAKYAJLANDI

bende diyorum bu arabada ne eksik
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yavaş geçsin...

bir sorum olacak..50cm karda gittiğinize emin misin?25cm olmasın sakın?

aracı çok iyi tanıyorum...geçen yıl bir abimizede bunun offroad aracı olmadığını anlatana kadar anlımın derisi çatlamıştı...

araç soft arazide ,hafif çamurda,hafif kayalık arazide ,sert kumda çok iyi işler çıkarıyor kabul ediyorum..
    hatta arazide f/p açısından tek geçerim.parçası ucuz ,az yakar ,vergisi düşük,arazide kısmen yetenekli..
    fakat bir vitara veya niva kadar yetenekli değil..
    arazide yeni suvların birçoğu iş yapamaz...
    amma ve lakin;

araçın alt yapısı offroad için uygun değil..araç zaten offroad aracı değil
    ..suv olarak kullanıcaksa biçilmiş kaftan...

ben bile almayı düşünebilirm..bazı şartlar düzeltilirse, ..
    iç tasarım değişecek
    cam düğmeleri,kapıya konacak,
    arka yolcu ve bagaj aydınlatması konacak,
    esp olanlarında esp devre dışı butonu konacak
    orta konsol koltuk seviyesine kadar yükseltilecek,
    boş olan arka hoparlör yerlerine hoparlörle konacak.
    sanderodaki navigazyon ve multimedya sistemi buna da konulacak.
    sanderodaki spor koltuklar buna da konacak.
    arka koltukların insana batan yayları düzeltilecek.
    vinç serviste bağlatınınca garanti kapsamına çıkarılmayacak..

İşte bu , eksiklikleri çok güzel açıklamışsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 30 Ağustos 2013; 15:09:50 >

• arka tasarımı düzeltseler ,birazda ön konsolu düzeltseler gayette güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Olmamış baştan aşağı yenilensin artık sıktı araç gerçekten ucuz bulan jeep diye biniyor buna..

Aynı fikirdeyim . . .
  • falken34 kullanıcısına yanıt
    Ben Tokat'ın bir dağ köyünde çalışıyorum. İkinci araç olarak 2000 model Niva'm var. Bir takım Ok144 ,bir takım da aynı ebatta kış lastiği var...Hani ''Lafın gelişi'' diye bir söz vardır. Ben kar derinliğini elime cetvel alıp ölçmedim. Fakat yeni yağmış, toz karda beni şaşırtacak derecede iyi çıkıyor köye, veteriner arkadaşım. Öyle 25 cm falan da değil. Zaten yayla yolu gibi yerlerde oturmuş, kütük denilen karda benim Niva da çıkamaz.Ağır devir ve orta kilide rağmen. Aynı şartlarda İzci, Zor Yollar gibi programlardaki araçlar da kalıyor. İzliyoruz.

Belki benim hatam, alıntıladığınız mesajda herkes gibi ''SUV'' tanımını kullanmak oldu. Onu açayım isterseniz. Sportage, QQ, Mocca 4x4, hatta CRV gibi araçlardan beceriklidir. Ve bunu 44 liralık 90'lık versiyon için de söylebilirim.

Yoksa offroad aracıdır diye yazmadım. Tabi ıvır zıvır SUV deyince siz Rubicon falan anlıyorsanız başka.

Ben bu aracı almanın kapısından döndüm. Dört çeker şarttı. Pikapların vergisi, park sorunu, yakıtı...Vitara'nın yakıtı ve yeni kasada LPG uyumu...Terios'da bagaj...Fakat Tokat bayisinin satışları oldukça iyi sanırım. Bu yüzden esnaflık zayıf. Bu da benim için hayırlı oldu. Niva aldım. Kırıp dökmekten korkmadan, langır lungur tadını çıkarıyorum.

Bu da Nivacılara gelsin:

• 4x4 modeli o aralıkta satılan suvların hepsinin canına okur ve fiyat olarak denk hepsine. Diğer versiyonları da gerçekten ucuz. Tipsiz bi araç ama gündüz ledleri hoş olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

arka tasarımı düzeltseler ,birazda ön konsolu düzeltseler gayette güzel olur

Zaten bazı ülkelerde daha dışını makyajlamadan ön konsolu değiştirdiler. Ama niye Türkiye de eski tip olanı satılıyor anlamadım. O makyajlı versiyonun içi üsteki olacak. Alttaki zaten güncel olanı.
     DACIA DUSTER MAKYAJLANDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoto -- 30 Ağustos 2013; 18:44:02 >

• quote:

Ben Tokat'ın bir dağ köyünde çalışıyorum. İkinci araç olarak 2000 model Niva'm var. Bir takım Ok144 ,bir takım da aynı ebatta kış lastiği var...Hani ''Lafın gelişi'' diye bir söz vardır. Ben kar derinliğini elime cetvel alıp ölçmedim. Fakat yeni yağmış, toz karda beni şaşırtacak derecede iyi çıkıyor köye, veteriner arkadaşım. Öyle 25 cm falan da değil. Zaten yayla yolu gibi yerlerde oturmuş, kütük denilen karda benim Niva da çıkamaz.Ağır devir ve orta kilide rağmen. Aynı şartlarda İzci, Zor Yollar gibi programlardaki araçlar da kalıyor. İzliyoruz.

Belki benim hatam, alıntıladığınız mesajda herkes gibi ''SUV'' tanımını kullanmak oldu. Onu açayım isterseniz. Sportage, QQ, Mocca 4x4, hatta CRV gibi araçlardan beceriklidir. Ve bunu 44 liralık 90'lık versiyon için de söylebilirim.

Yoksa offroad aracıdır diye yazmadım. Tabi ıvır zıvır SUV deyince siz Rubicon falan anlıyorsanız başka.

Ben bu aracı almanın kapısından döndüm. Dört çeker şarttı. Pikapların vergisi, park sorunu, yakıtı...Vitara'nın yakıtı ve yeni kasada LPG uyumu...Terios'da bagaj...Fakat Tokat bayisinin satışları oldukça iyi sanırım. Bu yüzden esnaflık zayıf. Bu da benim için hayırlı oldu. Niva aldım. Kırıp dökmekten korkmadan, langır lungur tadını çıkarıyorum.

Bu da Nivacılara gelsin:

duster bir önceki mesajda belirttiğim kısımlar düzeltmeden belli bir alıcı kitlesi hariç alıcı bulamaz.

belirttiğim gibi araç arazide diğer suvlardan yetenekli olabilir.hatta bunu bizzat gördüm..
    duster 110hp laurette alan abimizle offroad parkuruna çıktık..dusterde at lastik vardı..geri kalan kısımlar standart.
    "sizin geçtiğiniz her yerden bende geçerim" dedi..
    bizde kendini kötü hissetmesin diye fazla zor olmayan yerlere girdik..
    bizimle girdi ve parkuru bitirdi de...
    beklediğimizden fazla performans sergiledi...

ikinci hafta yine ,üçüncü hafta yine geldi...
    4cü hafta gelmedi..aradık"abicim nerdesin parkura giriyoruz mangal hazır felan dedik.."
    "ben servisteyim aracın aks kolları frezeleri ve bilyaları gitmiş onları değiştiriyorum" dedi...
    zaten ondan sonra da öyle cok şartlara vurduğunu görmedim...

kısa süre öncesine kadar bende 2004 land cruiser prado vardı..1.5 yıl kullandım...girmedik delik,cıkmadık rampa bırakmadım...yaptığım tek tamir arka körükleri değiştirmekti...o da 7 kişi arazide zıplarken kayaya takmışım...yirtılmış...

kar olayına gelince..benim araçta kar lastiği varken dahi 40 cm karda belli bir yol harici gidemiyorum..kar aracın önüne yığılınca 4 teker de patinaja ddüşüyor..
    benim için 50 cm kar demek bazı özel yapım araçlar hariç her babayiğidin harcı değil demek.

• Parasına göre gayet uygun bir araç bana kalırsa
    Parasını verirsen daha iyisini alırsın vermessen bunu alırsın
    Ucuza Range Rover vardı biz mi almadık?
  • Bir ara jant kapağı opsiyoneldi bunlarda. Hala öyle mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A dan z ye yenilenmesi gereken bir arac

• falken34 kullanıcısına yanıt
    İşte bu forumun özelliği bu. Döndük dolaştık ,aynı yere geldik.

Duster , iki çeker ,sabit akslı versiyonuyla çok satıyor. Alıcı profili, genelde Doblo, Connect tarzı köy araçlarının müşterileri. Ticari araçların malum dezavantajları olmadan altı yüksek, hesaplı araba...Yoksa geçtim ön konsolu, arka cam otomatikleri bile facia.

Daihatsu Terios ,Toyota Rush diye gelseydi. Hele bir de D4-D motorla. Makul bir fiyatla, çok satardı.

Neyse ,iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 31 Ağustos 2013; 0:08:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Kim ne derse desin F/P aracı...

Versiyonum:
    50.600,00 TL Laureate New Age 4x4 - 1.5 dCi 110 bg
    Dış görünüş
    0,00 TL Beyaz
    İç görünüş
    0,00 TL Delsey Tipi Döşeme / Döşeme
    Opsiyonlarım :
    1.600,00 TL Güvenlik Paketi (ESP, Yan Hava Yastıkları, Ön Gergili Ön Emniyet Kemerleri)
    1.600,00 TL Görünüm Paketi (Koyu Look Paketi, Deri Direksiyon Simidi ve Vites Topuzu)

Tavsiye edilen fiyat
    53.800,00 TL

50.000 tl'ye dacia almak

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.