Şimdi Ara

DACIA DUSTER MAKYAJLANDI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
10.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracın 4x4 olduğunu unutmayıp şehir içinde güya SUV a biniyorum havası değilde gerçek arazi kullanımı için gayet mantıklı araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Bir ara jant kapağı opsiyoneldi bunlarda. Hala öyle mi ?

Harbiden ha jant kapaksız alırdı millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Aracın 4x4 olduğunu unutmayıp şehir içinde güya SUV a biniyorum havası değilde gerçek arazi kullanımı için gayet mantıklı araç...

Dacia'da mantikli bir tane araba yok

İci feci kalitesiz
    Guvenlik zaten hak getire

Bir lody yapmislar bir kaza olsa arabanin yarisi asfalta yapisir kalir

Yagmur yaginca tavandan iceri yagmur sesimi girer mi arkadas ya dolu yagsa tavani deler o kadar yani

Allah korusun bir small overlap testi olsa ne olur merak icindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 1 Eylül 2013; 1:17:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağ arabası, klasik olarak Toros'tur .Eşimin dedesinde var 98 model. Daha 25 000km'de. Bağa gidip gelmekten başka sadece 3 defa uzun yolu var. O da 1.5 saat.
  • Daha güzel olmuş, yalnız iç tasarımı baştan aşağı değiştirmeleri lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThingBlue

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Bu haberleri neden hep sen veriyorsun hocam ya?

Otomobil Genel Haber Sorumlusuyum hocam ben

Severek okuyoruz, boyle devam.

Adanada yasiyorsunuz heralde.Bu Gündoğdu Okullarinin ileriaindeki Totaldan alıyorum benzini.En ucuz ve guvenilir orasi bence.Var mi daha ucuz yer?

Bende aynı Totalden alırdım, belki psikolojik bilmiyorum ama ordan alınca daha az yol yapıyor gibi geldi bana Havalimanın karşısındaki Şenbayrak Alpetten alıyorum artık, orda da ucuz ve daha uzun gidiyorum gibi geliyor bu seferde Güncel fiyatı hatırlamıyorum epeydir yazlıktaydım. Ağustos 27de Mersin yolunda Alpetten 3.99TL den almıştım mazotu. Alpet tavsiye ederim Birde otogarın karşısında PetroTürk var orasıda indirimli, kardeşim genelde ordan alır.

• İç mekanı güzelleştirmeli ve güvenliği arttırmaları lazım
  • Aracın tipi düzgün olunca fiyat mı artıyor arkadaşlar? Tüm Dacia modelleri, Clio, Symbol, Albea vs ucuz araçlar neden bu kadar tipsiz? Şu arka farlar insan gibi olsa ne olurdu? Maliyet mi artar? Tasarımcı çok mu para ister? Bu kadar büyük şirketler bu araçları tasarlarken bu bi b.ka benzememiş demiyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: firozat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Bu haberleri neden hep sen veriyorsun hocam ya?

Otomobil Genel Haber Sorumlusuyum hocam ben

Severek okuyoruz, boyle devam.

Adanada yasiyorsunuz heralde.Bu Gündoğdu Okullarinin ileriaindeki Totaldan alıyorum benzini.En ucuz ve guvenilir orasi bence.Var mi daha ucuz yer?

Bende aynı Totalden alırdım, belki psikolojik bilmiyorum ama ordan alınca daha az yol yapıyor gibi geldi bana Havalimanın karşısındaki Şenbayrak Alpetten alıyorum artık, orda da ucuz ve daha uzun gidiyorum gibi geliyor bu seferde Güncel fiyatı hatırlamıyorum epeydir yazlıktaydım. Ağustos 27de Mersin yolunda Alpetten 3.99TL den almıştım mazotu. Alpet tavsiye ederim Birde otogarın karşısında PetroTürk var orasıda indirimli, kardeşim genelde ordan alır.

Zamlardan once Totaldan mazotu 4.11 den aldim.Benzini ise 4.73 ten.Kafadan % 5iskonto var

• Beğenmedim, gerçektende aracın baştan aşağıya değişmesi gerekli. Ön panel hakkında konuşmak istemiyorum bile.
  • Şu ön panel berbat....
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    En fazla CC gibi kapısını bırakır abi ne olacak. Tamam güvenlik çok yüksek değil kendimizi kandırmayalım ama bence 2 airbag ve ABS ile satılan polonun bu arabadan çok da bir farkı yok. Biri asfalta yapışır, birinden sağ çıkarsın diye düşünmemek lazım.
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Small overlap testi hocam senin saçma bulduğun test değil miydi? Şaka bir yana bende senin gibi düşünüyorum bu konu da dağılıp gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Olmamış baştan aşağı yenilensin artık sıktı araç gerçekten ucuz bulan jeep diye biniyor buna..

Peki engebeli arazide felan hiç mi işe yaramaz bu araç..Jeep diye biniyordan kastın şehir içinde araba diye kullananlara ise haklısın diyeceğim fakat şehirlerimizin yollarında bile bol çukur var..geriye tek birşey kalıyor yüksek sürüş tercih edip trafiğie daha çok hakim olmak..

bu aracın 4x4 olan versiyonunu buldukları her fırsatta tüm dergiler dağa taşa vurdular. ve fiyat performans olarak en iyisi olduğunu bir çok lüks suvdan daha iyi işler ortaya koyduğunu yazdılar hala anlamamakta diretiyorsunuz. üstelik bunu fındık kadar motoruyla yaptı ve övgüleri aldı bu araç..

• Arazide kullanmak için mantıklı araç ama gidipte bunla uzun yola gidilmez

• Gayet guzel olmuş. Ek donanım gelirse bendekini verip alabilirim. Duster kullanan herkes memnun, kazığı yiyenler takımı rahatsız

Paran varsa xc90'a bin. Yoksa ilkokul bebesi gibi yorumlar yapmanın anlamı yok. Seviyesiz insanlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ay öncesinde bir renault bayisinde bu araca baktım fiyatını tam olarak hatırlamıyorum 35 bindi galiba ancak beni şaşırtan klimanın opsiyonel olması, bu devirde artık klimanın opsiyanel olmaması gerekir. Bu olay şuna benziyo tv lerde cep telefonu tanıtanlar telefonun özelliklerini sayarken fm radyosu var diyo e bi zahmet artık. söylenmesi bile garip,buda onun gibi bişey. Ancak araç güzel fena değil.
  • kapıyı kapatırken çat diye hafif tenekemsi ses geliyordu eskisi. oraya 3-5 milim daha sac ekleselermiş.
  • nissan murano diye bi aracı vardı önü ona benzemiş biraz ama arkası yine ticari araç gibi.
  • Adamlar uçan araba yapsalar yine aynı vites topuzunu ve antenini kullanıcaklar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.