Şimdi Ara

Dacia Duster Marka Aracım Çalındı 34 HG 1660 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
6
Favori
46.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marlboro__ -- 12 Mayıs 2018; 14:11:57 >
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben beylikdüzünde oturuyorum. aracın resmini şimdi telime yükliycem. servis şoförüyüm. sabahtan akşama kadar istanbul içindeyim. denk gelirsem eğer mesaj atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 12 Mayıs 2018; 14:34:12 >
  • Geçmiş olsun inşallah bulunur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her gün iki defa uğruyorum belki bulunmuştur diye ama daha yüzümüzü güldürecek haberi alamadık.
  • Çok geçmiş olsun, orjinal yedek anahtarı sizde miydi?
  • 34 HG 1660

Geçmiş olsun

• Hocam moralini bozmak gibi olmasında senin iş biraz zor. eskisi gibi çalan kullanmıyor arabayı ya parçalanıyo. yada cahence yapıyorlar bunuda polisin bulması çok zor.
  • Geçmiş olsun.

• adam dioki yedek anahtar bende bende eniştemden aldım arabayı hala eski sahibi yazıyorlar ! bu arada istanbulda araç sahibi iseniz iyi arabanız varsa otoparknız yoksa vay halinize ya çizerler ya vurup kaçarlar bu sebeple iyi araba sahibi olmak cidden derttir bende ki de dacia 2007 içim rahat bırakıyorum sokağa zaten çizik dolu çalan zaten delidir. bu arada kasko yapmakta kurtarmıyor illa bir sebep bulup ödemekten kaçınırlar diye düşünüyorum.
  • Geçmiş olsun. Facebook sayfaları var mı bulunduğunuz yerle ilgili kaza, çalıntı vs. Paylaşımlar yapan. Oralarada mutlaka yollayın. Çok araba bulunuyo sayelerinde. Uplayalım inşallah bulunur. Kansız, şerefsiz çok.

• geçmiş olsun. son durum ne acaba?
  • Çok geçmiş olsun. Çevredeki güvenlik kameralarına bakma şansınız oldu mu peki?

• Arkadaşlar araç hakkında halen bir gelişme yok. Çıkabileceği sokaklardaki esnafların kameralarını saniye saniye izledim. Adamlar araştırmış kamera olmayan yerden kaçmışlar. Ben umudu kestim malesef. Giden gitti. Ama bir ihtimal bulunursa eğer her yere yaydıgım için bulunacak. Sizlerin yardımı ve dikkati ile yani. İlginize tekrar tesekkür ederim.

• 16-17 sene önce buralar hep gül bahçesini dimi

• sen o aracın üstüne 1 bardak soğuk su iç. şimdiye çoktan parçalara ayrılmıştır. onu parça parça ortadan kaybederler. türkiyedeki tüm emniyet teşkilatı seferber olsa izini bulamaz. yok ederler çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 12 Mayıs 2018; 17:3:29 >
  • Geçmiş olsun .
    Aynı durum 2015 yılında benim de başıma geldi. sizi çok iyi anlayabiliyorum. burada parçalanmıştır, umudunu kes diyen arkadaşlara çok aldırmamanı tavsiye ederim. ikinci husus konuda yayınladığın cep telefonu ile kendini aynı zamanda dolandırıcıların da radarına soktun muhtemelen. ("araban bir tanıdıkta 5-10 bin getir teslim al" diyenler olursa çok temkinli yaklaş!)

iki hafta içinde bulamazsan yedieminleri muhakkak soruştur. belki benim aracıma olduğu gibi, park halinde bulunan araç 2 yıl sonra otopark ücreti ile teslim edilmek üzere bekletilmeye alınmış olabilir.

umarım en kısa sürede bulursun.
  • Hocam sen olayı çalındıya bağlamışsın ama o bölgede bütün araba çekilen otoparklara baktın mı?
    Bir ümittir araştırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 12 Mayıs 2018; 17:26:40 >
  • Geçmiş olsun umarım kısa sürede bulursunuz . Burası Türkiye her türlü senaryoyu göz önüne almak lazım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.