Şimdi Ara

Dacia Duster Marka Aracım Çalındı 34 HG 1660 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
6
Favori
46.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır immo lu araçları anahtarsız çalıştırmanın 10 larca yolu var. Hatta şöyle söylüyim örnek veriyorum 2015 model bir bmw niz var araç immo lu birçok güvenlik pakedi mevcut aracın kumanda pili bitti çevrenizde çekici çağırabileceğiniz bir yer yok köydesiniz dağda tepedesiniz ve sürekli servisle içli dışlı birisiniz.

Ararsın yetkili servisi durumu anlatırsın eğer gerçekten aracın sahibi olduğunu kanıtlarsan kimlik bilgileri ve serviste yapılan işlem bilgileriyle örnek veriyorum serviste kredi kartı ile işlem yaptırdıysanız kredi kart bilgilerini vs aracın oto teyp tuşlarından bile size aracı çalıştırma yöntemini söylerler. Örnek veriyorum 3 defa şu tuşa bas 2 defa buna bas sonra şuna bas vs diye yönlendirir ve araç çalışır.

Ayrıca immolu aracı açtıktan sonra beyinden yeni anahtar oluşturmakta o kadar zor birşey değil daha 2 sene önce 2006 model e46 aracımda keko gibi anahtarın içinde ki immo kömürünü düşürmüştüm anahtarı kurcalarken yedek anahtarıda yoktu arabamın sadece kapıları açıp kapatabiliyordum kontağı tam açamıyordum araç çalışmıyordu kısacası. Herhangi bir oto anahtarcısını aradım beyni söktük araçtan (ki bunu sökmeden laptop ile de yapabilir) 30 dk da araca yeni anahtar tanıtıldı 1 tane de yedek verildi eski anahtar çöp oldu sonra aracı çalıştırdım devam ettim.

Ayrıca kopyalama cihazları da var örnek veriyorum siz aracınızı uzaktan kumanda ile açarken frekans yakalama cihazı ile çevrenizde birisi çok rahat anahtarınızın frekansını kopyalayabilir özellikle yurt dışında bu şekilde çok araç yürütüyorlar.

Ha bide son olarak en basiti var
    Arkadaşın aracının altına çekiciyle girip arabayı alabilirlerde buda oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 12 Mayıs 2018; 23:2:1 >

• Pazartesi eyüp; çarşamba esenler, bağcılar, şirinevler; perşembe de silivriye geçeceğim. İnşaAllah gördüklerime dikkat etmeye çalışacağım.

Geçmiş olsun çok kötü bir durum. Bunun bir cezasının olmaması ayrı bir kötü durum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Hayır immo lu araçları anahtarsız çalıştırmanın 10 larca yolu var. Hatta şöyle söylüyim örnek veriyorum 2015 model bir bmw niz var araç immo lu birçok güvenlik pakedi mevcut aracın kumanda pili bitti çevrenizde çekici çağırabileceğiniz bir yer yok köydesiniz dağda tepedesiniz ve sürekli servisle içli dışlı birisiniz.

Ararsın yetkili servisi durumu anlatırsın eğer gerçekten aracın sahibi olduğunu kanıtlarsan kimlik bilgileri ve serviste yapılan işlem bilgileriyle örnek veriyorum serviste kredi kartı ile işlem yaptırdıysanız kredi kart bilgilerini vs aracın oto teyp tuşlarından bile size aracı çalıştırma yöntemini söylerler. Örnek veriyorum 3 defa şu tuşa bas 2 defa buna bas sonra şuna bas vs diye yönlendirir ve araç çalışır.

Ayrıca immolu aracı açtıktan sonra beyinden yeni anahtar oluşturmakta o kadar zor birşey değil daha 2 sene önce 2006 model e46 aracımda keko gibi anahtarın içinde ki immo kömürünü düşürmüştüm anahtarı kurcalarken yedek anahtarıda yoktu arabamın sadece kapıları açıp kapatabiliyordum kontağı tam açamıyordum araç çalışmıyordu kısacası. Herhangi bir oto anahtarcısını aradım beyni söktük araçtan (ki bunu sökmeden laptop ile de yapabilir) 30 dk da araca yeni anahtar tanıtıldı 1 tane de yedek verildi eski anahtar çöp oldu sonra aracı çalıştırdım devam ettim.

Ayrıca kopyalama cihazları da var örnek veriyorum siz aracınızı uzaktan kumanda ile açarken frekans yakalama cihazı ile çevrenizde birisi çok rahat anahtarınızın frekansını kopyalayabilir özellikle yurt dışında bu şekilde çok araç yürütüyorlar.

Ha bide son olarak en basiti var
    Arkadaşın aracının altına çekiciyle girip arabayı alabilirlerde buda oluyor
    Yuh arkadaş ne yapacaz böyle ya baston kilitmi kullanacaz napacaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

Yuh arkadaş ne yapacaz böyle ya baston kilitmi kullanacaz napacaz

Alıntıları Göster
    Araca kasko yapıp arkanı dönüp devam edeceksin :) Ama ben kimsenin duster için bu tip şeylerle uğraşacağını sanmıyorum adım gibi eminim ya fazladan 1 yedek anahtarı vardır ya da gittiği serviste p*ç elemanın biri işten çıkmadan önce bol bol yedek anahtar ekletmiştir.

Misal yine örnek benim bmw de yanlış hatırlamıyorsam tanımlı en aşşa 10 tane anahtar vardı :)

Aracın kaskosu yoksa hele 3ncü el ise araba kesinlikle götürür bütün anahtarlarını kontrol ettiririm serviste fazladan anahtar varsa sildiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: NakeBenihime

Araca kasko yapıp arkanı dönüp devam edeceksin :) Ama ben kimsenin duster için bu tip şeylerle uğraşacağını sanmıyorum adım gibi eminim ya fazladan 1 yedek anahtarı vardır ya da gittiği serviste p*ç elemanın biri işten çıkmadan önce bol bol yedek anahtar ekletmiştir.

Misal yine örnek benim bmw de yanlış hatırlamıyorsam tanımlı en aşşa 10 tane anahtar vardı :)

Aracın kaskosu yoksa hele 3ncü el ise araba kesinlikle götürür bütün anahtarlarını kontrol ettiririm serviste fazladan anahtar varsa sildiririm.

Alıntıları Göster
    Hocam hep üst seviye arabalardan gidiyon sende ya :)

40 bin tllik arabası olan napacak

• Tez zamanda ve de güzel bir haber ile bulunması,editlenmesi dualarımla.Sabah okudum konuyu kanımın donduğunu belirtsem yanlış olmam herhalde.İnşallah bu hırsızlığı yapan adiler daha fazla bir yerlere kaçmış olamazlar.
  • Çıkma işinin denetim altına alınması gerekir. Kaynağı belli olmayan çıkma parça satanlar, ağır hapisle cezalandırılmalı. Ama adım başı çıkmacı. Bu da bu tip olayları tetikliyor.

• Çok büyük geçmiş olsun.
  • çok geçmiş olsun hocam. umarım en yakın zamanda kavuşursunuz aracınıza.
  • bizde istanbul yollarındayız dikkat edeceğim..inşallah bulunur.
    facebookdada üye olduğum araç sayfasında paylaşıcam.
  • Gçemiş olsun.Aracın park halinde olduğu sırada kamera görüntülerine vs ulaşabildiniz mi ? birşey çıktı mı?
  • Geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda hasarsız bir şekilde bulunur.
    Adamın derdini paylaştığı yerde bile lağım ağzınızla siyasete girmişsiniz yuh size.
  • Gecmis olsun hocam.

Up.

Up.

Up.

• Yaklaşık 1-2 ay önce bizim tanıdık kaportacının önünden (Pendik,Velibaba) gene dacia bir araç çalınmıştı. Bu kadar çok çalınmalarının sebebi şuymuş, duyduğumda çok şaşırdım. Otomobilin işlemcisini ele geçiriyorlar. Ellerinde bir alet ile sadece. Kapıyı açıp öylece alıp gidiyorlar. Dacia Duster aracınız varsa dışarıya çok park etmemeye özen gösterin. Bu tip hırsızlıklar çok türedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HACl

sen o aracın üstüne 1 bardak soğuk su iç. şimdiye çoktan parçalara ayrılmıştır. onu parça parça ortadan kaybederler. türkiyedeki tüm emniyet teşkilatı seferber olsa izini bulamaz. yok ederler çünkü
    üst makamlarda etkili birisi olsun bak nasıl buluyorlar görürsün ,tabi her polisiye konuda tüm ülkenin teyakkuza geçmesi düşünülemez
    geçtiğimiz yıllarda adamın birisi çalınan arabası için bomba ihbarı yapmış ,araç anında bulundu
    tabi bu tip ihbarların ağır cezaları vardır
  • Fraudell kullanıcısına yanıt
    sadece bu araç için değil ,her araç için değişik yöntemler buluyorlar ,çekiciye yükleyip götürüldüğünü dahi duyduk
    meşhur bir söz vardır "hırsızın açamayacağı kilit yoktur ,kilit dost içindir" (sözü tam hatırlayamadım ama buna benzer bir şeydi)
    ayrıca kaç kişinin park yeri var ,mecburen herkes yola park ediyor
    tek çözüm kasko yaptırmaktır ,tabi yedek anahtarına gözün gibi bakman gerekiyor ,çünkü sigortacılar ilk onu istiyor
  • Her seferinde bulunmuştur umuduyla konuyu açıyorum.Allah yardimciniz olsun hocam.

34 hg 1660

• Geçmiş olsun.Umarım bulunur.
    Yukarı.34 HG 1660
  • Keşke iyice okusaydınız hiç bir yerde Atatürk'ün toprağı yazmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaGoN_ -- 13 Mayıs 2018; 10:48:43 >
  • 34 HG 1660

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.