Şimdi Ara

Dacia Duster Marka Aracım Çalındı 34 HG 1660 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
6
Favori
46.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu anahtarın kopyasının dışarıda servisinin dışında biryerlerde yapılıyor mu araştırın bence. belki 3. bir anahtarı vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokatci3453616931

Bu mesaj silindi.
    Atatürk lafını görünce hemen saldırıya geçmişsiniz. Atatürk'ün bu ülkeye ne zararı oldu ?
  • 34 HG 1660
  • 4 dolara pilli GPRS taktirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun

34 hg 1660

34 hg1660

34hg 1660

34 hg 1660

34hg1660

34 hg1660

34hg 1660

34 hg 1660

34hg1660

34 hg1660

34hg 1660

34 hg 1660

34hg1660

34 hg1660

34hg 1660

34 hg 1660

34hg1660

34 hg1660

34hg 1660

34 hg 1660

34hg1660

34 hg1660

34hg 1660

34 hg 1660

34hg1660

34 hg1660

34hg 1660

34 hg 1660

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Microsoft Edge -- 13 Mayıs 2018; 11:35:35 >
  • ARACI ALINCA DOĞRU YETKİLİ SERVİSE GİDİN ASIL VE YEDEK ANAHTAR HARİCİ BEYİNDEN ANAHTAR KAYDI VARSA SİLSİN
    İŞLEM TAMAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihsib

Hepinize tesekkür ederim arkadaşlar. Aracı eniştemden aldım. Yani satan kişinin olayın içinde olma ihtimali yok. Asıl anahtar yedek anahtar ruhsat her şey bende Eniştem arabayı yaklaşık 5 sene kullandı. Hiçbir sorun olmadı.
    enişten önüne gelene zırt pırt arabayı ödünç verirse ondan da olmuş olabilir
    kontağı üstünde unutmadığına emin misin?
  • Mogolo kullanıcısına yanıt
    Arabaya mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

4 dolara pilli GPRS taktirin
    hocam sim kart takılanlarını bu ülkede ekstra masrafa girmeden nasıl kullanacağız

daha dün alcatel gps takip cihazına 350₺ ödedim

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Saldırı değil ki bu söylediğim yanlış mı?

• 34 HG 1660

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pisliğini başka yere saç. Adam Atatürk'ün ülkeyi emanet ettiği gençlikten bahsediyor. Anlamadıysan tekrar tekrar oku.
  • Avcılar'da çalınan bir aracin bulunma ihtimali Çemişgezekte çalınan bir araçtan daha yüksektir. Eğer ugrasirsaniz büyük bir sektör olan güvenlik kamerası sektörüne ilk defa dua edeceksiniz

Eniştem yapmaz ve kamerasız yollardan gecilmis bahane olamaz.

• Gecmis olsun hocam Allah tez zamanda buldurur insallah

• Geçmiş olsun...

Kaskonun önemini bir kez daha anladık...

• Elektronik kilit sistemleri nin güvenilmez olduğunu herkes anlaması gerekiyor.aracin yazılımını hack edecek bir yöntem bulan biri bu yöntemle kolayca aracı götürüyor.2008 yılında kardeşimin Megane 1 aracı da bu şekilde çalınmıştı.arac 50 gün sonra bulundu bulundugunda bagaj kilit göbeği yerinde yoktu.hirsiz önce kilit göbeğini söküp ona göre anahtar uyduruyor, sonra da immobilizer bir şekilde devre dışı bırakıp çalıştırıp gidiyor.birisi yanlarında beyin (ECU) getirip değiştiriyorlar immobilizer devre dışı kalıyor demişti.ecu araca iki soketle bağlı soketi çıkarıp yanında getirdiği ECU ya takip aracı kendi ECU sunun anahtarı ile çalıştırıp götürüyor muhtemelen.Bence araç üreticileri bu konuda güvenlik önlemleri geliştirmeli.arac şase si ile ECU arasında bir güvenlik kontrolü olmalı.ama bunlar da hırsıza engel değil.bir yolunu bulup götürürler.en sağlam güvenlik kasko sigortası ve hatta anahtar ile calinma için mutlaka ek prim ödeyip o riski de bertaraf etmek gerekiyor.Bu bir piyango,o da size vurmuş.ancak umudunuzu kaybetmeyin.bizim çalınan iki aracımız bulundu,sizinki de bulunur inşallah.

• Geçmiş olsun.Yarın kasko yaptıracak olmuşsunuz, bugün çalınmış.Bu hırsızlardaki köpek şansı nereden geliyor anlamıyorum.Gerçi şahit olduğum bir olay var, paylaşmak isterim.Bizim yaşadığımız bölgede vurguncular diye tanımlanan ve hırsızlıkla geçinen bir kesim var.Aile boyu hırsız bunlar, her evde bir sürü fert var.Bunlardan bir kaçı dışarıda hırsızlık yaparken diğerleri hapiste.Sonra yer değişiyorlar.Bunların birini bir kandil gecesinde camide öyle huşu içinde dua ederken gördüm ki anlatamam.Adamı tanımasam dini bütün biri zannederdim.Artık ne için dua ediyorsa bilemiyorum.Böyle olaylar olunca o sahne hep aklıma gelir.Allah, yardımcınız olsun.Emeğiniz zayi olmasın.
  • HG 8170 gördüm bi an o sandım:(

• quote:

Orijinalden alıntı: drgray

Çalan şerefsizler plakayı yazıp hakkında haber arattıysa burayı okuyordur kesin. Üyeliksiz okunmasaydı son 2 günde üye olanları incelet derdim ama neyse sonuçta Okuyorlarsa bunu da okurlar.
    Çaldığınız emekler yanınıza kar kalacak sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Zayıfta olsa mutlaka inancınız vardır. Muhtemelen o inanç sizi hayatın ilerleyen dönemlerinde yakalayacak. Ve bu noktada Allahın varlığının veya yokluğunun bir önemi yok. Olsa da olmasada toplum inancı olduğu için yapacak birşeyiniz kalmadığında sizde o inancın peşine sürükleneceksiniz. Her kötü adama olduğu gibi geçmişle ve kendinizle hesaplaşmak isteyeceksiniz. Ama şimdiki gibi yaptığınız hırsızlıklar ve diğer kötülükler kağıt gibi incecik vicdanınızı bura bura sıkacak. Hiçbirinden kurtulmanın yolu olmadığını hissettikçe ruhunuza işlemiş olan pislik sizi daha hızlı yaşlandıracak. Ne yapacağınız ibadetler ne de iyiliklerin hakkını yediklerinize kefalet olmadığınızı içten içe bileceksiniz.

Tüm bunların arasında burayı okuyorsanız bu hırsızlığınız sizi daha çok yaralayacak. Çünkü biliyorsunuz ki bu araç sahibinin henüz kasko yaptırmaya fırsatı bile olmamış. Kasko olması hırsızlığınızı haklı çıkarmaz ama olsaydı bir nevi kendinizi kandırarak rahatlatırdınız. Şimdi bunu bile yapamayacaksınız. Ya beter olun ileride bunları düşünerek geberin ya da adam gibi adamın arabasını çaktırmadan yakında bir yere bırakıp gidin. Kötülük içinizde kanser olup heryerinizi sarmış, her türlü kararınızda Allah belanızı versin.
    Hocam bunları yapan insanların emin ol 10 da 1'i bu dediğini yaşıyor. Adamların mesleği hırsızlık olmuş sen bunları yazıyorsun adam 70 yaşına geldiğinde gençliğimde şöyle çalardım kimse bulamazdı hızlı delikanlıydık diye övünüyor bu işler ile bütün dünya da kötülük denilen kavramın işleyişi böyledir o vicdan olayı filmlerde,dizilerde olur nadiren gerçek hayatta pişman olanlar vardır elbette.

Ki bunları geç binlerce kişiyi dolandırıp bütün hayatları boyunca rahat rahat yaşayan sayısız insan var umurlarında bile değil bu kadar aptal olmasalarmış diye kendilerini övüyorlardır bile maalesef dediğin şeyler çok çok az insan için geçerli zaten genel olarak geçerli olsa emin ol suç oranı bugün çok çok düşük olurdu.

• 1979 yılında babamın daha 1 günlük sıfır arabası ve maalesef kaskosuz olarak (o zamanlar kasko yaptırmak lüks bi olaydı) cihangirde evimizin önünden çalındı ve bir daha bulunamadı. O zamandan sayarsak kaç yılda o hale gelmiştik acaba kardeş ?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.