Şimdi Ara

Dacia Duster Marka Aracım Çalındı 34 HG 1660 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
6
Favori
46.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Allah'a şükürler olsun aracımız bulundu. Aracı sivil polisler Sultangazi'de bir oto tamirhanesinde yakaladılar. Aracın motor şasi numarası silinmiş change yapılacakmış. Herhangi bir hasar yok Sadece jantlar değişmiş çelik jantları vardı teneke denilen jantlardan koymuşlar. Ama buna da şükür En azından aracımızı kurtardık. Allah'a şükürler olsun ki çok iyi çalışan ve aracımızı arayan bir polise denk geldik oto hırsızlık masasından bir polisimiz. Sağ olsun çok ilgilendi.

Bu arada hepinize çok teşekkür ederim. Sizin dualarınızla bulundu aracımız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi geçmiş olsun hocam bayram günü sevindik.

Umarım çalan serefsizlerin burnundan ifil ifil gelir

• Hadi gözün aydın hocam. Allah bir daha kaza bela göstermesin. Helal paraymış demekki

• Geçmiş olsun hocam, çok sevindim

• Geçmiş olsun sevindim bulunduğuna

Ihbar falan mı olmuş acaba.Polis tamirhane de buldu demişsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: cihsib

Arkadaşlar merhaba. Allah'a şükürler olsun aracımız bulundu. Aracı sivil polisler Sultangazi'de bir oto tamirhanesinde yakaladılar. Aracın motor şasi numarası silinmiş change yapılacakmış. Herhangi bir hasar yok Sadece jantlar değişmiş çelik jantları vardı teneke denilen jantlardan koymuşlar. Ama buna da şükür En azından aracımızı kurtardık. Allah'a şükürler olsun ki çok iyi çalışan ve aracımızı arayan bir polise denk geldik oto hırsızlık masasından bir polisimiz. Sağ olsun çok ilgilendi.

Kendi arabam bulunmuş gibi sevindim. Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun hocam. gerçekten çok sevindim.
  • cihsib kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:34:23 >
  • geçmiş olsun aylar sonra bulundu çok sevindim hayırlı bayramlar

• Gozunuz aydin. Konuya girme sebebim, tamirhaneleri tarayin diye yazmakti. İsteyince polis buluyor. Cunku bu isleri yapanlar belli aslinda.

• Daha yarım saat önce forumda gezinirken sizin araba aklıma geldi ve tesadüf bu ya altlarda konu tekrar gündeme gelmiş.Gözün aydın hocam sevindim bulunduğuna.

• Hocam araç bulunmuş, çok sevindim. Hiç umudum yoktu üzerinden zamanda geçmişti. Bulan polise helal olsun çok güzel tespit etmişler. Geçmiş olsun, umarım bir daha başınıza bir olumsuzluk gelmez. Saygılar

Helal beeeee lan çok sevindim kardeşim. Bayram hediyen olmuş. Allah daha iyilerini de nasip etsin.
    Hayırlı bayramlar.
    Çok sevindim hocam hayırlı olsun.

• Hayırlı olsun gözünüz aydın

Hocam çok sevindim bayram günü sizin adınıza. İkinci bir bayram olmuş. Çok güzel haber hocam. Hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihsib

Arkadaşlar merhaba. Allah'a şükürler olsun aracımız bulundu. Aracı sivil polisler Sultangazi'de bir oto tamirhanesinde yakaladılar. Aracın motor şasi numarası silinmiş change yapılacakmış. Herhangi bir hasar yok Sadece jantlar değişmiş çelik jantları vardı teneke denilen jantlardan koymuşlar. Ama buna da şükür En azından aracımızı kurtardık. Allah'a şükürler olsun ki çok iyi çalışan ve aracımızı arayan bir polise denk geldik oto hırsızlık masasından bir polisimiz. Sağ olsun çok ilgilendi.

Gerçekten çok güzel bir haber oldu. Allah razı olsun polis kardeşlerimizden. İnşallah çalan da bulunur cezasını fazlasıyla çeker. Karaktersiz adiler...

• parçaları tek tek satmış olabilirler o yüzden aracın bulunması imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Muaddib

parçaları tek tek satmış olabilirler o yüzden aracın bulunması imkansız
    bulunmuş araç..
    Çok sevindim hocam aracının bulunduğuna,Allah bir daha böyle bir şey göstermesin..Çok geçmiş olsun..

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.