Şimdi Ara

Dacia Duster Marka Aracım Çalındı 34 HG 1660 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
6
Favori
46.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.egm.gov.tr/sayfalar/otopark_sorgulama.aspx

Bu sayfadan sorgulama yapın arada bir.
  • Araba almak kolay değil belkide yemeden içmeden biriktirdi bu adam araba almak için. Emeklerini çalan namussuzların bir an önce yakalanıp cezalandırılması aracına yeniden kavuşmanı diliyorum hocam. Allah başa vermesin çok kötü bir durum allah yardımcın olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmis olsun inş tez zamanda bulursun inş.

Parçalara ayırmışlardır diyenler işi iyi biliyorsunuz belli ki soguk su ic diyenler başıniza gelse böyle rahat konuşurmusunuz ? Ayıp günah be .

• quote:

Orijinalden alıntı: HACl

sen o aracın üstüne 1 bardak soğuk su iç. şimdiye çoktan parçalara ayrılmıştır. onu parça parça ortadan kaybederler. türkiyedeki tüm emniyet teşkilatı seferber olsa izini bulamaz. yok ederler çünkü
    Kardeşim bir gün sadece mallar değil hepimiz kaybolacaz. Önemli olan insanları üzmeden iyi biri olmaya elimizden geldiği kadar çalışarak bu dünyadan göçüp gitmek. İnsanların zor durumlarında onlarla dalga geçmek küçük insanların işi. Maldır gidenin yerine yenisi gelir. İnşallah senin veya yakınlarının başına böyle bir durum gelmez. Kal sağlıcakla.

• Geçmiş olsun ilk iş kasko yaptırtmak olmalı. Allah daha büyük acılar vermesin. Her işte bir hayır vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun polisten dönüş olmadı mı araç çekiciyle mi çalınmış, yürüyerek mi gitmiş bulunduğu yerde kamera yoksa bile güzergahlar belli hiç bilgi verilmemiş.

• Çok geçmiş olsun, umarım kısa sürede aracınız bulunur. Gülerek "parçalanmıştır" diyenlere bir şey söylemek istiyorum da neyse. Dileğim sağlam bir halde bulunması ancak, şöyle bir durumda hocam aracın parçalanması ihtimali sahibinden.com, letgo ve facebook' ta çıkma Renault ve Dacia parçaları satan kişiler ve hurdacılara bir bakın facebook üzerinden çok fazla çıkma parça satılıyor bu tip gruplara üye olmanızı tavsiye ederim bir umut belki bir şey çıkar. İlanlarda özellikle beyaz renk ve tüm Duster parçaları gibi başlıklara dikkat edin. Tekrar geçmiş olsun.
  • 34 hg 1660 geçmiş olsun umarım bulunur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok geçmiş olsun ./( Allah yardımcınız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihsib

Kardeşim bir gün sadece mallar değil hepimiz kaybolacaz. Önemli olan insanları üzmeden iyi biri olmaya elimizden geldiği kadar çalışarak bu dünyadan göçüp gitmek. İnsanların zor durumlarında onlarla dalga geçmek küçük insanların işi. Maldır gidenin yerine yenisi gelir. İnşallah senin veya yakınlarının başına böyle bir durum gelmez. Kal sağlıcakla.

Alıntıları Göster
    ben dalga geçmedim ki. yani o amaçla yazmadım. sadece o aracı çalan ne yapacağını da biliyordur mutlaka mantığından gittim. minareyi çalan kılıfını hazırlar diye boşa söylememişler. yoksa senin bilmemkaç liralık araban gitmiş belki krediyle aldın belki biriktirdin aldın belki senelerce çalışıp aldın ya da babandan dedenden kalmıştır olsun bu sefer de baban deden çalışmıştır. adamın yedi sekizbin liralık arabası gitse o bile nasıl koyar.oradaki gülücük sana yani senin durumuna değil hırsızların ahlaksızlığına idi bir de işin içinde iş olabilir. belki de sana arabayı sonra çalmak için filan sattılar. adamların pisliğine gülüyorum sana değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 12 Mayıs 2018; 19:14:50 >

• HACl kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:38:35 >
  • Allah tez zamanda bulmanı nasip eylesin böyle başkalarının emek verip aldığı şeylerde gözü alıp haram yiyenlerinde belasını versin. Geçmiş olsun hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AC85C2B5A

.
    gider herşey olabilir hayat bu açıklamasını yaptım
  • RooT_TooR kullanıcısına yanıt
    Hocam direk saldırmak yerine az araştır. Ne yöntemler uygulanıyor sen uyuyorsun belli ki millete manyak diyorsun. Sen kötü düşünmüyorsun diye herkesi kendin gibi sanma çok yerler seni. Ayrıca başta bunlar tahmin olarak söyleniyor aracın nerden yada kimden alındığı bahsedilmiyor zira.
  • cihsib kullanıcısına yanıt
    Aracın donanım seviyesini vs... yazarsanız ikinci el sitelerini de kontrol edelim.

• geçmiş olsun
  • Sanayide parçalaniyor şuan. Allah bilir hangi ilde cikicak hurdası çok geçmiş olsun. Polis ilgilenmiyor bu tür olaylarla kendi işinizi kendiniz görüceniz tabiri caiz dedektif olucaniz çevredeki sokaktaki ana yoldaki dukkanlardaki kamerası olan tüm dükkanlara bakin umarım sonuç alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeçerkenUğradı -- 12 Mayıs 2018; 21:56:24 >
  • Çalan şerefsizler plakayı yazıp hakkında haber arattıysa burayı okuyordur kesin. Üyeliksiz okunmasaydı son 2 günde üye olanları incelet derdim ama neyse sonuçta Okuyorlarsa bunu da okurlar.
    Çaldığınız emekler yanınıza kar kalacak sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Zayıfta olsa mutlaka inancınız vardır. Muhtemelen o inanç sizi hayatın ilerleyen dönemlerinde yakalayacak. Ve bu noktada Allahın varlığının veya yokluğunun bir önemi yok. Olsa da olmasada toplum inancı olduğu için yapacak birşeyiniz kalmadığında sizde o inancın peşine sürükleneceksiniz. Her kötü adama olduğu gibi geçmişle ve kendinizle hesaplaşmak isteyeceksiniz. Ama şimdiki gibi yaptığınız hırsızlıklar ve diğer kötülükler kağıt gibi incecik vicdanınızı bura bura sıkacak. Hiçbirinden kurtulmanın yolu olmadığını hissettikçe ruhunuza işlemiş olan pislik sizi daha hızlı yaşlandıracak. Ne yapacağınız ibadetler ne de iyiliklerin hakkını yediklerinize kefalet olmadığınızı içten içe bileceksiniz.

Tüm bunların arasında burayı okuyorsanız bu hırsızlığınız sizi daha çok yaralayacak. Çünkü biliyorsunuz ki bu araç sahibinin henüz kasko yaptırmaya fırsatı bile olmamış. Kasko olması hırsızlığınızı haklı çıkarmaz ama olsaydı bir nevi kendinizi kandırarak rahatlatırdınız. Şimdi bunu bile yapamayacaksınız. Ya beter olun ileride bunları düşünerek geberin ya da adam gibi adamın arabasını çaktırmadan yakında bir yere bırakıp gidin. Kötülük içinizde kanser olup heryerinizi sarmış, her türlü kararınızda Allah belanızı versin.

• Geçmiş olsun

• Arkadaşlar bir arabanın anahtarı olmadan çalıştırılıp , çalıştırılsa bile gitmesi mümkün değil ya benim 2012 model orta seviye aracımda bile direksiyon kilidi var anahtar olmadan asla açılmıyor o direksiyon

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.