Şimdi Ara

Dacia Duster Marka Aracım Çalındı 34 HG 1660 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
6
Favori
46.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

34 HG 1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: DGrayMan

bu model dusterlarda immobilizer yokmu?
    İmmobiliserlı bir aracın çalınma süresi profesyonel birisinin elinde en fazla 2 dakika geciktirir.
  • Moralinizi bozmak gibi olacak ama tahmin ediyorum ki. Kazalı bir dacia duster vardı sanayide sipariş ettiler. Sizin aracı parçalayıp change yapacaklar. Mutlaka sanayileri ve mahalle arasında ki dükkanları kontrol edin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Aracı eniştemden aldım. Yani satan kişinin olayın içinde olma ihtimali yok. Asıl anahtar yedek anahtar ruhsat her şey bende Eniştem arabayı yaklaşık 5 sene kullandı.

Mesele yedek anahtar değil arkadaşlar.

Tez zamanda bulunur İnşallah Hocam. Allah bu namussuzların tez zamanda iflahlarını kessin.

Alıntıları Göster
    çok geçmiş olsun. senelerce önce sattığımız bmw marka bir aracın satışından 1-2 sene sonra 3. yedek anahatarını evde şans eseri bulmuştum. belki de size satan kişi dışında olayı bilen biri yedek anahtar ile yapmıştır.

• siz kaçıncı sahibisiniz. aldığınız kişiden önceki sahibide araştırılmalı diye düşünüyorum. heralde bu kadar aptal değildir size satan kişi. geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun hocam. Belli ki planlanmıs bir olaya benziyor.Yani yedek anahtar,kasko yapılmaması.
    beynindeki ciple vs. izlenmez mi nerede oldugu,gps falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 11 Mayıs 2018; 9:40:23 >
  • Hocam satın aldığınız insanlar nasıl insanlardı.Uzun süredir araba çalınma haberi duymuyorduk.O noktayı gören kamera falan var mıydı?.Benim aklıma da ilk eski sahibi veya varsa onun da eskisi geldi.Ama o kadar gerideki adam arabanın tekrardan el değiştirdiğini takip edemez.Ortada bir kumpas var gibime geliyor.Organize işler filmindeki gibi bir ülke oluyoruz iyice.
  • 34 HG 1660

34 HG 1660

34 HG 1660

34 HG 1660
  • Yedek Anahtar vakası sanırım İnşallah en kısa sürede bulursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasko yu aracı aldığım an sigortacı ya ruhsat resmini gönderir yaptırırım. O kadar para verip 800-900 liradan kaçmak olmaz sonra sonucu kötü oluyor

• geçmiş olsun dostum. ben de aracı alırken yedek anahtarın kayıp olduğunu söylemişlerdir uzatmadım aldım. Allahtan başka şehirden aldığım için içim rahat 1 yıl olacak neredeyse. ama seninki arkadaşların da belirttiği gibi yedek anahtar durumu gibi görünüyor. bırakma peşini enişteniz değilse bile ondan önceki eski sahibiyle alakalı işlemleri başlattır. ayıbı kayıbı yok bunun emeğinle o kadar biriktirip almışsın. ayıp olacaksa olsun. geçmiş olsun tekrardan.

34 HG 1660

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scarfeys -- 11 Mayıs 2018; 9:57:12 >
  • 34 HG 1660

umarım bulursunuz emek kolay bişey değil.
  • Çok kotu olmus. Acik ve net satici sahislar size kumpas kurmus. Tipleri karakterleri mafyavari insanlar miydi buna dikkat ettiniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vay arkadaş daha kasko yapılmadan çalınması bende de kuşku uyandırıyor, umarım en yakın zamanda bulunur,
    bu arada ben 2 hafta önce şehir dışından araç aldım, ve dönmeden önce hemen aradım kaskocumu yapırdım sigortasını, ne olur ne olmaz hocam,
    inşallah en yakın zamanda bulunur aracınız.
  • 34 HG 1610
    34 HG 1610
    34 HG 1610
    34 HG 1610
    34 HG 1610
    34 HG 1610
    34 HG 1610
    34 HG 1610
    34 HG 1610
    34 HG 1610
    34 HG 1610
    34 HG 1610
    34 HG 1610
  • Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda bulunur.
    Bu tip bir durumu bile siyasetine alet eden arkadaşlara da yazık diyorum.
  • 34 HG 1660
    34 HG 1660 34 HG 1660 34 HG 1660
    34 HG 1660

Çok çok geçmiş olsun. Umarım tez zamanda yapanlar tespit edilir.
  • Geçmiş olsun hocam umarım tez zamanda bulunur

• Büyük geçmiş olsun.
    İnşallah tez zamanda bulunur.
  • 34hg1660

34 hg1660

34hg 1660

34 hg 1660

geçmiş olsun kardeş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.