Şimdi Ara

Dacia hakkında tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abilerim kardeşlerim benim aklıma takılan bi konuyu sizlerlede paylaşmak istedim, Dacia Logan MVC olması lazım doğrumu yazdım bilmiyorum Stationwagon olan versiyonundan aile efratları taradından alınması kararı verildi yanlız ben çelişkideyim bu konuda. Öncelikle ben 2006 Model Seat Leon 1.6 Stylance paket kullanıcısıydım. Şimdi bu araçtan sonra böyle bi arabaya binermiyim bi soru işareti tabiki gönlüm aynı araçtan yana ama maddi durum el vermiyor şu anda.

Sizce Ne Yapmalı Aracı Almalımıyım yani ayağımı yerden Kessinde ne olursa olsun mu demelimiyim
    Yoksa At'tan inip Eşşe'ğe binmemelimiyim...
    Araba Hakkındaki Tavsiyelerinizi Yukardaki Metni Okuduktan Sonra Yaparsanız Minnettar Olurum Saygılar..

• Tam olarak ne için alacağınız, ikinci el mi, sıfır mı, neden mcv gibi sorular gelecek şimdi..
    Ben sorayım başkası sormadan.
    Sıfır mı alınacak, ikinci el mi?
    Kullanım amacınız nedir?
    Neden ruhsatında kamyonet yazan bir aracı alacaksınız?
    Benzinli mi, dizel mi?
    Sorular uzar gider ama şuan verebileceğim tek cevap leon'la logan arasında birkaç everest dağı kadar fark olduğudur..
  • Dip not : araba fabrikada üretim bandından indikten sonra test alanında takla atan dünyadaki tek araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Tam olarak ne için alacağınız, ikinci el mi, sıfır mı, neden mcv gibi sorular gelecek şimdi..
    Ben sorayım başkası sormadan.
    Sıfır mı alınacak, ikinci el mi?
    Kullanım amacınız nedir?
    Neden ruhsatında kamyonet yazan bir aracı alacaksınız?
    Benzinli mi, dizel mi?
    Sorular uzar gider ama şuan verebileceğim tek cevap leon'la logan arasında birkaç everest dağı kadar fark olduğudur..

maddi durum düştüğünden dolayı 0 ve dizel düşünülüyo

fark oldunu bende biliyorum yanına bile gelemez biraz araştırma yaptım 2.el alfa romeolar var italyan arabası iyi bir arabadır 18000tl civarlarından başlıyo fiyatları
    günlük binme amaçlı alınıcak
    ama gel görki yaşça büyük insanlar sabit bi kafaya sabit nedense arkadaşmda var gördüm onu çok güzel diyor
    kandırmam mı lazım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ciVic Vtec

Dip not : araba fabrikada üretim bandından indikten sonra test alanında takla atan dünyadaki tek araba

Tek değil..İlk takla atan Mercedes A serisi idi bu yüzden tüm modellere esp taktılar..
  • Az yakıtlı, güzel bir araç. Şahsen sedanını kullanıyorum ama dediğim gibi kullanım tarzı önemli olan.
    Eli eteği çektim, eleğimi astım diyorsanız güzel;
    Malzeme taşıyacağım, iş yapacağım, geniş bagaj lazım diyorsanız yine güzel;
    Geniş bir ailem var, en ucuz çözüm bu diyorsanız da güzel;

Hızlıyım, gazlarım, gerekirse yanlarım, olmadı ortalığı toza dumana katarım diyorsanız yanlış tercih...
    Eğer kısa süreli çözüm ise bu araç, yani alırken de, binerken de ekonomik olsun diyorsanız bence yine yanlış bir karar. Uzun süreli kullanılmayacaksa sıfır araç almak çok mantıksız. Karar sizin, aile için doğru, genç için "mcv" yanlış..
  • Ben bu araçla birçok kez yolculuk yaptım. Kullanma fırsatımda oldu. Aracın iç mekanına bakınca sadece 4 teker üzerine oturtulmuş birşey bu diyorsunuz. Abilerinde dediği gibi çeşitli sebeplerle mantıklı fakat insanı otomobilden soğutuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Az yakıtlı, güzel bir araç. Şahsen sedanını kullanıyorum ama dediğim gibi kullanım tarzı önemli olan.
    Eli eteği çektim, eleğimi astım diyorsanız güzel;
    Malzeme taşıyacağım, iş yapacağım, geniş bagaj lazım diyorsanız yine güzel;
    Geniş bir ailem var, en ucuz çözüm bu diyorsanız da güzel;

Hızlıyım, gazlarım, gerekirse yanlarım, olmadı ortalığı toza dumana katarım diyorsanız yanlış tercih...
    Eğer kısa süreli çözüm ise bu araç, yani alırken de, binerken de ekonomik olsun diyorsanız bence yine yanlış bir karar. Uzun süreli kullanılmayacaksa sıfır araç almak çok mantıksız. Karar sizin, aile için doğru, genç için "mcv" yanlış..

10 seneye yakındır araba kullanıyorum yaşım 21 ehliyet alalı 3 yıl oldu. önceden kaçırdıklarım akşam gezmelerim çok oldu ehliyetsiz zamanda bunları çok yaptım şimdi ise sıkıldım bu işlerden ama daha gencim illaki ne kadar yapmam diyosamda yaparım. karşıma tek bu seçenek sunuluyo dedim gibi sabitleşilmiş at gözlüğü takılmış gibi sadece bundan konuşuyorlar leon gibi bi araçtan sonra bunu kullanamam sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Ben bu araçla birçok kez yolculuk yaptım. Kullanma fırsatımda oldu. Aracın iç mekanına bakınca sadece 4 teker üzerine oturtulmuş birşey bu diyorsunuz. Abilerinde dediği gibi çeşitli sebeplerle mantıklı fakat insanı otomobilden soğutuyor.

aracı bende kiraladım test etmek amacıyla 1 günlüğüne süspansiyon yok, yol tutuşu iyi değil 120 den sonra sapıtıcak yer arıyor =) , iç dizayn idare eder o kadar da önemli değil o bunun gibi bi sürü eksileri var..
    benim bu karardan vazgeçirmem lazım

bu yorumları pedere de okutucam arkadaşlar kötüleyn :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yldo

Arkadaşlar Öncelikle Herkese Merhaba..

Abilerim kardeşlerim benim aklıma takılan bi konuyu sizlerlede paylaşmak istedim, Dacia Logan MVC olması lazım doğrumu yazdım bilmiyorum Stationwagon olan versiyonundan aile efratları taradından alınması kararı verildi yanlız ben çelişkideyim bu konuda. Öncelikle ben 2006 Model Seat Leon 1.6 Stylance paket kullanıcısıydım. Şimdi bu araçtan sonra böyle bi arabaya binermiyim bi soru işareti tabiki gönlüm aynı araçtan yana ama maddi durum el vermiyor şu anda.

Sizce Ne Yapmalı Aracı Almalımıyım yani ayağımı yerden Kessinde ne olursa olsun mu demelimiyim
    Yoksa At'tan inip Eşşe'ğe binmemelimiyim...
    Araba Hakkındaki Tavsiyelerinizi Yukardaki Metni Okuduktan Sonra Yaparsanız Minnettar Olurum Saygılar..

Şu şekilde ifade edeyim,bizim kendi arabamız LOGAN 1.4MPI.Sakın Tüp taktırma.Çünkü stop edip duruyor.Sana tavsiyem ailen geniş değilse Yeni KİA CEEP(kia siip) çıktı onu al.
    Ha unutmadan soruna cevap:ALMA...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.