Şimdi Ara

Dacia Lodgy Aldım.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
52.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun kaza geçirmemeniz dileğiyle...
  • Detaylı resım beklıyorum hayırlısı olsun birşeyler kesın hocma teker duz bassın
  • Hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen hafta gidip 20-25 dk kadar uzun uzun inceledim

ben pek beğenmedim açıkçası çok ucuz hissettiriyor

Fiorino bile bundan daha tok gelmişti bana tek olumlu yanı üzerindeki motoru bence

iyi günlerde binin
  • Hayırlı olsun. Renault nedense ilk çıkan araçlardan sonra hep motor değişikliğine gidiyor sizin araç 110 6 ileri gelecek olanlarsa 90 lık ve 5 ileri olacaktır illaki donanımdan da çalacaktır.
  • Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiorino bildiğim kadarıyla ticari sınıfa giriyor ve hersene muanesi var lakin bu araç binek otomobil sınıfında ve 2 yılda 1 muane oluyor bu bir avantaj tabi... Bir kan akacak hocam illaki iyi dilekleri için herkese teşekkür ederim
  • Kan akıtmadan resim video koymak isttemiyorum koymuştum kaldırdım anlayışınız için teşekkürler....
  • detaylı bir incelem rica etsek sizden özellikle yükleme bölümü yakıt servis şeklinde ilginç detayları iyiki aldım dediğiniz noktalar sizi şaşırtanlar veya beğenmediğiniz değişse daha iyi olur deiğiniz şeyler kısaca hani bizede yarcımcı olur ben dokka bakmak istiyorum belki fikir olur
  • Dacia'da son iki yılda büyük gelişme var, güle güle binin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı uğurlu olsun
  • Ruhsatta otomobil yazıyor değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullanın..
  • hayırlı olsun aracınız. Allah kaza bela göstermesin İnşallah. güle güle kullanın
  • evet ruhsatta otomobil yazıyor dacia dokker ticari olarak gelecek gelirse tabi yarın sabah videonuz hazır olacak inşallah iyi niyet gösteren herkese sonsuz teşekkürler :)
  • 36800tl 5 kişilik 1.5 dci 90hp Laurette bluetooth,usb li standart teyp alaşım jant,sis farı 4 cam otomatik(Zaten tek donanım paketi +opsiyonlar,90-110hp dizeller geliyor)

Opsiyonları ise Park sensörü,Hız sınırlayıcı,Media Nav(LG dokunmatik ekran),7 kişilik +2 koltuk

110 luklarda gelecek

Fiyat çok uygun

36800 dizel bu hacimde araç piyasayı sallar üstelik tipide güzel ve donanımlar olması gereken yerlerde izolasyonun iyileştirilmesi en büyük + sı olmuş
  • şüpheniz var ise yazı olarak detaylandırın belki sizin versiyonlara yetişiriz 110 6 ileri
  • metalik renk bagaj filesi paspası filan hepsi içinde olacaksa fiyat gayet güzel 37 liraya arkadaşlar size şöyle söyleyeyimwww.dacia.ro dan aşağı yukarı bir bakın :)
  • hayırlı olsun

tabi ki fotoğraflar ve yorumları bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.