Şimdi Ara

Dacia Lodgy Aldım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
52.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün aracı teslim aldım 5 kişilik versyonundan aldım sanırım ilk gelen ürünlerin en full ü bu ilk 50 kmlik uzun yol tecrübemde çok memnun kaldığımı size söyleyebilirim yeni araç almak büyük araç almak isteyenler varsa bir incelemenizi şiddetle tavsiye ederim bunun yanı sıra aklınıza takılan sormak istediğiniz veya surasıda nasıl gibi soruları olan varsa yazabilirim resim çekebilirim benim aracım 110 luk 6 ilerifakat yeni gelecekler sadece 90 lık olacaklarmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idkuscu -- 9 Şubat 2013; 10:17:33 >

• Hayırlı olsun hocam güzel günlerde binin..

Ne kadara geldi ?
  • 40.000 tl ye mal oldu çok teşekkür ediyorum....
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Ne kadara aldınız, birde ilk izleniminizi yazar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın çok güzel bir araç. Aman diyeyim forumda nazar var.Bir nazar boncuğu takın aracınıza
  • Yazayım öncelikle yol sesini almıyor gaz pedalı tepkileri tıpkı bennzinli bir araç gibi turbo çok erken açılıyor ve gerçkten çok verimli ses yalıtımı var araçta orijinalinde 7" navigasyonunuda aldım kullanışlı fakat video resim açmıyor bu dezavantaj 4 cam otomatiği var ve her kapının kendi üsütnde var diğer dacia modellerinde bu yok biraz büyük olması şehir içi kullanımda sıkıntı olabilir ama ben sıkıntı çekmedim ABS ESP Park sensörü var park sensörü açılıp kapatılabiliyor yolbilgisayarı var birde hız limitörü diye birşey var sadece geçmemesi gereken hızı belirtiyorsun gaza basıosun o hızı geçmiyor yani cruze control değil onu belirteyim bagaj çook büyük iç mekan çok geniş tavsiye ediyorum 40 bine alabileceginiz süper bir araç.
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız cezasız
    ağız tadıyla mutlu sürüşler dilerim
    Ne kadara aldınız, birde ilk izleniminizi yazar mısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Dacia Stepway - Clio 5
    4 yıl önce açıldı
    ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY***
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nazardan korkarım resimleri kaldırdım....
  • Hayırlı olsun hocam...Güle güle kullanın..
    aman dikkat birazdan daciaya en fazla 20bin veririm diyenler gelir..sakın olun
  • hayırlı olsun hocam, kazasız belasız kullanın.

• Resim ekleyeydın kardesım

• Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
  • hayırlı olsun. dacianın sitesinde göremiyorum ben lodgy i
  • Hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun, bagaj kaç L bu arabada.
  • Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğimle.. Forumun eski meşhur laflarından birini söylemek zorundayım

No SS, No Güven !
  • Hayırlı olsun. 4 cam otomatiği olması ve düğmelerin kapılarda olması büyük değişiklik gibi duruyor. Önceki Dacialar öyle değildi ve hep şikayet konusu oldu bu durum.
  • aracı nerden aldınız foto eklersenz hoş olur. Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • Hayirli olsun.Gule Gule kullanın.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.