Şimdi Ara

Nissan Xtrail - Opel Grandland x - Skoda Karoq (Hangisini alınır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150-160 bin tl bütçe ile 2. el otomatik suv almak istiyorum.
    Nissan x-trail 1.6 dizel otomatik
    Skoda karoq 1.0 benzinli otomatik
    Opel Grandland x 1.6 dizel otomatik
    Bu araçlardan hangisini almak mantıklı olur sizce. Kullananlar veya fikir sahibi olanlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.

Onları boşver şunu almak daha mantıklı dediğiniz araç varsa onları da değerlendirmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple Developer -- 5 Mayıs 2019; 16:51:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2017 ve üstü XTrail en güzel gözükeni.

• Grandlandx i bilmem. 1,0 Karoq alıpta rahat rahat gaza basamamak olmaz. Xtrail alırdım ben seçenekler arasında.

Tavsiye olarak 1,4 Ateca öneririm. Kullanmakta olduğumuz araçtır kendisi yakıtı ve performansı gayet ideal. Şehir içi dışı farketmez 6-7 arası tüketim var.

• Ben grandland tercih ederim, oldukça konforlu ve sessiz bi araç, kalitesi iyi, bluehdi motor ile Eat6 şanzıman da avantaj.

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    1.6 dizel otomobiller 6-7 yakarken 1.4 tsi motorlu suv araç nasıl 6-7 litre yakıyor?

Kullanım tarzınızı ve ortalama hızı yazın da milleti yanlış yönlendirmeyin...

• O bütçeye benzinli otomatik kodiaq ta bulabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karoq ve halaoğlunda iyi görünüyo otomatiği de iyi öneririm ha ben 160 bin vermem o ayrı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

O bütçeye benzinli otomatik kodiaq ta bulabilirsiniz.
    Onlara da baktım ama km çok yaptığım için açıkçası 1.4 benzinli beni tedirgin etti. Karoq'u listeme alma nedenim 1.0 motor olması. Diğerlerine göre daha az yakar diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apple Developer

Onlara da baktım ama km çok yaptığım için açıkçası 1.4 benzinli beni tedirgin etti. Karoq'u listeme alma nedenim 1.0 motor olması. Diğerlerine göre daha az yakar diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Çok km yapıyorsanız benzinli suv almayın

• X trail segmenti farklı. Eğer aynı fiyatsa xtrail tabiki. Diger bahsettiginiz araçlarla kıyaslanamaz.

• Sorunsuz motor şanzıman ikilisiyle opel alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: escudo76

X trail segmenti farklı. Eğer aynı fiyatsa xtrail tabiki. Diger bahsettiginiz araçlarla kıyaslanamaz.
    Xtrail diğerlerine göre daha pahalı. Diğerlerini km düşük temiz bulabilirim ama xtrail çok temiz bulacağımı sanmıyorum o fiyata

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın ama 1,6 dizel sahipleri az yakıyorum zaten diyerek tapa gaz gittiklerinden 5 litre yakacağı yerde 6-7 litre yakıyor. Dizel kullanıp yakıta dikkat eden mi var. Bende tapagaz kullanma diye bi durum söz konusu değil. Ortalama belirtmediğim için de 6-7 arası diyorum. Sıkıştıra sıkıştıra kullanırsam 14-16 o ayrı mesele.

• Ötv düştüğü ilk zamanlar bayiler 192 binden verdi. Hâlâ ah vah ediyorum almadığıma

• quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Kusura bakmayın ama 1,6 dizel sahipleri az yakıyorum zaten diyerek tapa gaz gittiklerinden 5 litre yakacağı yerde 6-7 litre yakıyor. Dizel kullanıp yakıta dikkat eden mi var. Bende tapagaz kullanma diye bi durum söz konusu değil. Ortalama belirtmediğim için de 6-7 arası diyorum. Sıkıştıra sıkıştıra kullanırsam 14-16 o ayrı mesele.
    bunu açıkça diyen ilk defa vw grubu kullancısı görüyorum genelde 3 litre 4 litre eksik diyorlar yakıtı
    helal olsun size 1.4 aracı alamdan önceki tüm test sürüşlrinde 13 14 litre yakmıştı sıkıştırarak sürüşlerimde hatta kadiaq test aracı ilk bindiğimde 12 litre ortalama vardı bayinin aktif kullandiği test aracıydı hemen vazgeçmiştim ama ne hikmetase herkes 40 km düzde 70 ile gidip ortalama yakıt paylaşiyor
    2.0 boxer dizel sert kullanmama rağmen -ki yaşadığım yer 1400 rakım- kışın 7,2 yazın 6.2 full dağ bayır çamur hafif off road 8 9 litre yakıyor meslek gereği durmadan yayla gidiyorum
    bir iki parça boyalı forester bakabilirsiniz ama vergi sorun olurmu birşey diyemem

• Motor+şanzıman için Grandland, derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3008' de olabilir fakat 2.eli yüksek bir araç. 150-160 bin civarlarına 2016 km yüksek modellerini alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.