Şimdi Ara

Nissan Xtrail - Opel Grandland x - Skoda Karoq (Hangisini alınır) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: escudo76

Ötv düştüğü ilk zamanlar bayiler 192 binden verdi. Hâlâ ah vah ediyorum almadığıma
    Harika fırsattı gerçekten. Dolu paket cam tavanlı dizel otomatik d suv bir daha o paralara alınamaz ne yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1.0 karoq kullanıyorum yakıt ve performans olarak üzmez, ben çok memnunum. Çok aşırı sıkışık trafikte kullanmayacaksanız genel ortalamaniz 6-7 lt arası olacaktır. Sakin kullanimda daha da az yakacaktir. Sormak istediğiniz birşey olursa özelden ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xtrail. Birde rav 4 araştırın

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Allah rızası için ye t er . Kardeşim renault da muhendis özel izin aldırıp seni bir gün orada gezdiriyim yediriyim içeriyim sonra forum hesabını kapat olur mu şaka yapmıyorum .

• Grandland X

• Tucson düşünebilirsin, donanım olarak ne istediğinden bahsetmemişsin ama style plus var dizel otomatik.

• Arkadaşlar değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Şu an için xtrail'de karar kılmış durumdayım. Kalın sağlıcakla.

• grandland x i enjoy u 160.000 e verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple Developer

Onlara da baktım ama km çok yaptığım için açıkçası 1.4 benzinli beni tedirgin etti. Karoq'u listeme alma nedenim 1.0 motor olması. Diğerlerine göre daha az yakar diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Karoq çok dar. Xtrail olurdu tercihim.

• Bu 3 aracın içinde en mantıklısı ve keyif alabileceğin Karoq'dur. 2. Sırada X-Trail. Grandland'ı sıraya bile koyma Opel model devamlılığında güven vermiyor.

Ama bu araçlar haricinde benim tavsiyem 3008.

• auto_man A kullanıcısına yanıt

4 yıl sonra anca alabildik. 4 yıl önce 150-160bine araç bakarken 2023 yılında 1.550.000'e kodiaq aldık 🥹🥹

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.