Şimdi Ara

Dacia Lodgy Aldım.... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
52.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GreenHeart

quote:

Orijinalden alıntı: idkuscu

Yazayım öncelikle yol sesini almıyor gaz pedalı tepkileri tıpkı bennzinli bir araç gibi turbo çok erken açılıyor ve gerçkten çok verimli ses yalıtımı var araçta orijinalinde 7" navigasyonunuda aldım kullanışlı fakat video resim açmıyor bu dezavantaj 4 cam otomatiği var ve her kapının kendi üsütnde var diğer dacia modellerinde bu yok biraz büyük olması şehir içi kullanımda sıkıntı olabilir ama ben sıkıntı çekmedim ABS ESP Park sensörü var park sensörü açılıp kapatılabiliyor yolbilgisayarı var birde hız limitörü diye birşey var sadece geçmemesi gereken hızı belirtiyorsun gaza basıosun o hızı geçmiyor yani cruze control değil onu belirteyim bagaj çook büyük iç mekan çok geniş tavsiye ediyorum 40 bine alabileceginiz süper bir araç.

Hayırlı olsun.
    Bu bir F/P aracı yoksa eminim siz de "Geniş hacimli en iyi araba" değil,"Bu fiyata alınabilecek geniş hacimli en iyi araba" olduğunu biliyorsunuzdur.
    Bu arada araç dizel mi benzinli mi

Aracım dizel tabiki 40 bine alınabilecek en geniş araç onda hemfikiriz önceki aracımız lada idi ladadan buna gayet güzel bir geçiş oldu iyi niyet sunan herkese teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun....

• Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız günlerde kullan

40.000 tl civarı aile kullanımına en uygun arabalardan biri oldu lodgy.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın basit bir video çekebildim şimdilik idare edin uygun bir zamanda çok daha ayrıntılı ve net videolar çekeceğim....

http://www.youtube.com/watch?v=uhU3myETegY
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yazayım öncelikle yol sesini almıyor gaz pedalı tepkileri tıpkı bennzinli bir araç gibi turbo çok erken açılıyor ve gerçkten çok verimli ses yalıtımı var araçta orijinalinde 7" navigasyonunuda aldım kullanışlı fakat video resim açmıyor bu dezavantaj 4 cam otomatiği var ve her kapının kendi üsütnde var diğer dacia modellerinde bu yok biraz büyük olması şehir içi kullanımda sıkıntı olabilir ama ben sıkıntı çekmedim ABS ESP Park sensörü var park sensörü açılıp kapatılabiliyor yolbilgisayarı var birde hız limitörü diye birşey var sadece geçmemesi gereken hızı belirtiyorsun gaza basıosun o hızı geçmiyor yani cruze control değil onu belirteyim bagaj çook büyük iç mekan çok geniş tavsiye ediyorum 40 bine alabileceginiz süper bir araç.

Hayırlı olsun.
    Bu bir F/P aracı yoksa eminim siz de "Geniş hacimli en iyi araba" değil,"Bu fiyata alınabilecek geniş hacimli en iyi araba" olduğunu biliyorsunuzdur.
    Bu arada araç dizel mi benzinli mi

Aracım dizel tabiki 40 bine alınabilecek en geniş araç onda hemfikiriz önceki aracımız lada idi ladadan buna gayet güzel bir geçiş oldu iyi niyet sunan herkese teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun....

Sağolun herhalde bende daha iyisi var
    Heerli uğurlu olsun

Allah kaza bela vermesin herkezde audi olsun benim daciamda kimsenin gözü kalmasın nazar kötü bişey....

• Listede yan hava yastıkları yazmıyor ancak araçlarda var ?? Çektiğiniz videoda da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

Listede yan hava yastıkları yazmıyor ancak araçlarda var ?? Çektiğiniz videoda da var.

video nerede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Listede yan hava yastıkları yazmıyor ancak araçlarda var ?? Çektiğiniz videoda da var.

video nerede ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

quote:

video nerede ?

Teşekkür ederim

• Evet listede yazmıyor deri direksiyon ve vites topuzuda yazmıyor 4 tane hoparlörde yazmıyor ama var :) dediğim gibi benim araçtan 40 tane varmış türkiyede zaten....
  • dacia nın listeleri de web sitesi de ultra dandik. stepway de mesela yolcu hava yastığı yazmıyordu bi ara bakan adam bu yüzden vazgeçiyordu, halbuki aslında var.
  • quote:

Evet listede yazmıyor deri direksiyon ve vites topuzuda yazmıyor 4 tane hoparlörde yazmıyor ama var :) dediğim gibi benim araçtan 40 tane varmış türkiyede zaten....

yükleme alanı nasıl bu arka koltuklar katlandığında düz bir alan mı alde ediyoruz yoksa koltuk ön koltuklara mı yaslanıyor videoyu izleyemedim henüz
  • quote:

quote:

Evet listede yazmıyor deri direksiyon ve vites topuzuda yazmıyor 4 tane hoparlörde yazmıyor ama var :) dediğim gibi benim araçtan 40 tane varmış türkiyede zaten....

yükleme alanı nasıl bu arka koltuklar katlandığında düz bir alan mı alde ediyoruz yoksa koltuk ön koltuklara mı yaslanıyor videoyu izleyemedim henüz

coupe araçlar gibi bel kısmı yatıyor önce sonra kıç kısmı katlanıp tıpkı honda jazz ın sistemi gibi kalkıyor ve ön koltuklara dayanıyor mükemmel bir alan elde edilmiş olunuyor video için özür diliyorum net çıkmadı inşallah açık bi alanda tekrarını yapacam

• Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlgsvn

hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan, bir sorum olacaktı cevaplarsan sevinirim

Araç binek mi ticari mi cevaplarsan sevinirim

otomobil yani binek.
  • teşekkür ederim
  • alanlar memnun mu aractan acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

alanlar memnun mu aractan acaba?

Aracın hala dağıtımı tam anlamıyla başlamadığından satışları yapılamıyor. Nisan ayı içerisinde satışlar başlamış olacak.
  • 35 Bine stepway aldım 0 daha yeni 40 bine bu araba müthiş o zaman. arabamdan soğudum ağlayasım geldi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, hayırlı uğurlu olsun, bende dacia lodgy aldım, 37bin tl baz araç. dacia kendi internet sitesine hala lodgy eklemedi, renault nun sitesinde var. Kazasız belasız sürüşler hepimize
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.