Şimdi Ara

DACİA LODGY ALLROAD TÜRKİYE'DE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende stepway gibi farklı birşey bekliyordum, iyi olmuş bu motorun koyulması. 2 bin tl için 20 hp değer. Ama bu paraya bunu alacağıma 2.elde aynı grubun aynı motorlu çok daha kaliteli diğer araçlarını tercih ederim, Latitude veya Megane ST Privilege.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Gelen ilk partilerde 110 luk DCI da vardı. Sonra getirmediler. Hatta forumdan biri 110 luk almıştı diye hatırlıyorum.

Sazan, keriz avi hocam. Ilk parti zaten sizin de dediginiz gibi 110 bg di.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    110 luk için o fark cok fazla. Dacia'yla da 1.6 DCI kombine etseler güzel olur.

• quote:

110 luk için o fark cok fazla. Dacia'yla da 1.6 DCI kombine etseler güzel olur.

Fren ve daha rijit kasa da ayarlamaları lazim hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O direksiyonla 1.6dci katliam olur.. donmedikten sonra gitse nolur

Konuya donecek olursak; all road dan kasıt, rampalar galiba

• Süs olsun diye bir kaç plastik koruma koymuşlardır demiştim.Ama o bile yok.
  • Sırf Scenicten fazla satar korkusuyla yan hava yastığı ve otomatik vites konmayan bir araç olarak üzülüyorum bu araca.Çok kaliteli değil ama en azından geniş aileler ticari araçlara bineceğine buna binsin onlardan daha güvenli bir araç şayet yan hava yastığı gibi unsurlar

konusursa.Bence motor ha 90 hp olsun ha 110 hp ya da 1.6 dci 130hp olan olsun.Bu aracı alan adam ailesi ile binecek yüksek hızlara ihtiyacı yok ki

Bu araca otomatik şanzıman + yan hava yastığı gelse satışlar bence en az %20 artar.Ama Renault korkuyor mu desem satış taktiğimi desem getirmiyor.Dacia Duster'da da yoktu sonradan getirdiler makyaj yiyince yan hava yastığını.

O değilde allroad olunca sadece motor gücü mü değişiyor?

• Teknode kullanıcısına yanıt
    Dün aynısını babam söyledi. İki hafta önce iş yerine 0 kilometre Logan MCV almışlar iki hafta oldu ama kapı içindeki döşemeler attı falan diyordu.

• Halk tipi grand voyager tam bu araba
  • başlığa kahkaha attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Dün aynısını babam söyledi. İki hafta önce iş yerine 0 kilometre Logan MCV almışlar iki hafta oldu ama kapı içindeki döşemeler attı falan diyordu.

Doğruya doğru kardeşim :) dacia dandiktir renaultdan, renault dandiktir citroenden, citroen dandiktir mercedes ten.
  • quote:

Gelen ilk partilerde 110 luk DCI da vardı. Sonra getirmediler. Hatta forumdan biri 110 luk almıştı diye hatırlıyorum.

Doğru hatirliyorsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Fiyatlardan haberim var. O parayı hak eden bir araç değil lodgy.

ben bizim ülkemizde verilen parayı hak eden hiçbir araç göremedim.diğer ülkelerde bizim bir araca ödediğimiz rakama insanlar iki araç alıyolar.bence lodgy aileler için oldukça ideal bagaj iç hacim oldukça cömert.
  • Yazık o kadar paralar verene ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.