Şimdi Ara

DACİA LODGY ALLROAD TÜRKİYE'DE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dacia, MPV segmentindeki başarılı modeli Lodgy'de yeni bir motor ve donanım seviyesi sunmaya başladı.

2013 yılında ülkemizde 6.707 adetlik satış rakamı ile kompakt MPV segmentinin en çok satılan modeli olan Dacia Lodgy, 2014 yılının ilk iki ayında da 520 adetlik satış rakamıyla zirvede yer alıyor. Ülkemizde 5 veya 7 koltuk seçeneğiyle sadece 90 hp güç üreten 1.5 litrelik dizel motor ve Laurate donanım seviyesiyle sunulmakta olan Lodgy'de artık yeni 1.5 litrelik dizel motorun 110 hp güç üreten versiyonu da Allroad adlı donanım seviyesiyle sunulmaya başlandı. 51.250 TL'lik başlangıç fiyatı ile 90 hp'lik kardeşinden 6.150 TL daha yüksek bir bedel ile satın alınabilen, 110 hp'lik Lodgy, 6 ileri manuel şanzıman ile birlikte 0'dan 100 km/s hıza 11.6 saniyede ulaşabiliyor. Maksimum hızı 175 km/s olan 110 hp'lik Lodgy, şehir içinde 5.3 litre, şehir dışında 4.0 litre ve ortalamada 4.4 litre yakıt tüketiyor. 90 hp'lik kardeşinden 0.8 saniye daha hızlı ivmelenebilen 110 hp'lik Lodgy, ortalamada 0.2 litre daha fazla yakıt tüketiyor.
    (ototeknikveri.com)

DACİA LODGY ALLROAD TÜRKİYE'DE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 5 Haziran 2014; 14:11:04 >

• Allroad deyince 4x4 sandim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değişen çok bir şey yok gibi

• Acaba motor fiziksel olarak farklimi? Yazilim atsak gene 110hp olur normaldede zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: airinterceptor

değişen çok bir şey yok gibi
    Beyler bu mini suv'lar ya da normal suv'ların alt yapıları otomobillerden daha mı iyidir ?
    Mesela hafif çakıllı tümseklik köy yollarından çıktıktan sonra sağından solundan tıkırtılar gelmeye başlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Beyler bu mini suv'lar ya da normal suv'ların alt yapıları otomobillerden daha mı iyidir ?
    Mesela hafif çakıllı tümseklik köy yollarından çıktıktan sonra sağından solundan tıkırtılar gelmeye başlar mı ?

Yukseklikse kastin evet daha yuksek hocam. Koy yolunda sorunsuz gidersin. Ancak takirtilar sesler falan suspansiyonla, iscilikle, malzeme ve kalitesiyle alakali bir durum.

• quote:

Alıntıları Göster
    10 hp ve bir kaç donanım ( varsa ) için 6000 tl ? dacia da yoldan çıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda CRV mi toyota RAV4 mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Yukseklikse kastin evet daha yuksek hocam. Koy yolunda sorunsuz gidersin. Ancak takirtilar sesler falan suspansiyonla, iscilikle, malzeme ve kalitesiyle alakali bir durum.

ix35 nissan QQ gibi araçlarda durum nasıl işte onu merak ediyorum hafif kırık araziden asfalata çıkınca eski sessizliğinde devam edebiliyorlar mı ?

Yoksa isim olarak audi allroad ile isim benzerliği var ama şekil olarak alakası yok

• quote:

quote:

quote:

ix35 nissan QQ gibi araçlarda durum nasıl işte onu merak ediyorum hafif kırık araziden asfalata çıkınca eski sessizliğinde devam edebiliyorlar mı ?

Yoksa isim olarak audi allroad ile isim benzerliği var ama şekil olarak alakası yok

Yani her araba icin gecerli bu. Kaliteli malzeme ve iscilikle hicbir sorun cikmamasi lazim normalde. Ama cogu aracta illaki ses oluyor. Bence rahatsiz edecek kadar sorun olmaz. Yani asfaltta sikintisiz devam edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

quote:

quote:

quote:

Yani her araba icin gecerli bu. Kaliteli malzeme ve iscilikle hicbir sorun cikmamasi lazim normalde. Ama cogu aracta illaki ses oluyor. Bence rahatsiz edecek kadar sorun olmaz. Yani asfaltta sikintisiz devam edersin

Alıntıları Göster
    allroad deyince dışta görsel değişiklikler beklemiştim de birebir aynı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

allroad deyince dışta görsel değişiklikler beklemiştim de birebir aynı gibi.

Alıntıları Göster
    Bari partner tepee, yada stepway gibi, standartından farklılaştırılıp yerden yükseltiyseydi, fark yok gibi.
  • Yannış bilgi aradaki fark 6000 tl degil 2000 tl bunu dacia nın sitesindende teyit edebilirsiniz. İlk gelen serideki 4 havayastıgı hız sınırlayıcı deri direksiyon ve vites topuzu yoksa 2000 Tl sadece 110 bg ve 6vites için verilirmi oda bir soru işareti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen ilk partilerde 110 luk DCI da vardı. Sonra getirmediler. Hatta forumdan biri 110 luk almıştı diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 5 Haziran 2014; 21:40:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Gelen ilk partilerde 110 luk DCI da vardı. Sonra getirmediler. Hatta forumdan biri 110 luk almıştı diye hatırlıyorum.

evet hocam bende biliyorum onu daha sonra 90 lık olana döndüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Gelen ilk partilerde 110 luk DCI da vardı. Sonra getirmediler. Hatta forumdan biri 110 luk almıştı diye hatırlıyorum.

evet hocam bende biliyorum onu daha sonra 90 lık olana döndüler

Alıntıları Göster
    bu dacia nın pek kafası şarj etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

bu dacia nın pek kafası şarj etmiyor

Alıntıları Göster
    110 luk alacağına 90 lık al 6000tl cebinde kalsın.

Biz dacia lodgy ile 7 büyük 1 çocuk (12 yaşında) ile tatile gittik arka bagaj dolu sıkıştırabileceğimiz yerlere çanta falan sıkıştırdık. Araba devirlenmesi güzel o kadar yolcu ve eşyayı çok rahat götürdü. 1300 kilo bir araç 90 beygir gayet yeterli bence.
  • Scenic parasına lodgy alalım öyle mi ! İyice çıldırdı bunlar.

Lodgy aracımı satmasaydım şuan kara bile geçmiştim. Olaya bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Scenic parasına lodgy alalım öyle mi ! İyice çıldırdı bunlar.

İş yerimizde 2 sandero var. Tam iş arabası diyebileceğim tarzda bir araba ama bir o kadar kalitesiz ve dandik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Scenic parasına lodgy alalım öyle mi ! İyice çıldırdı bunlar.

Araçlar 2014 Model Tavsiye Edilen Nakit Alım İndirimli Anahtar Teslimi Liste Fiyatı 2013 Model Tavsiye Edilen Nakit Alım İndirimli Anahtar Teslimi Liste Fiyatı
    Yeni Scenic Touch 1.5 dCi 110 bg Euro 5
    70.200 TL 59.800 TL
    Yeni Scenic Icon 1.5 dCi 110 bg Euro 5
    73.650 TL 66.100 TL
    Yeni Scenic Icon 1.5 dCi 110 bg EDC Euro 5
    79.650 TL 71.850 TL
    LODGY NİN 5 Kişilik 110 bg olanı 48000 tl

• akbulut60 kullanıcısına yanıt
    Fiyatlardan haberim var. O parayı hak eden bir araç değil lodgy.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.