Şimdi Ara

Dacia LODGY kulubü (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
22
Favori
216.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasemin28d

MERHABA BİZ DE 2 GÜNLÜK LODGY KULLANICISI BİR AİLEYİZ. EVRENZ 70TLYE VE İDKUSCU 25TLYE ZEMİN DÖŞEMEDEN BAHSETMİŞLER. 3 KÜÇÜK ÇOCUKLA BİZ DE BUNA MECBURUZ. PENDİK İSTANBULDA OTURUYORUZ. BİZE YER TAVSİYE EDER MİSİNİZ. TEŞEKKÜRLER

Hayırlı olsun

Fiyat nedir acaba ?
  • Arkadaşlar facebookta grup oluşturdum sizleride beklerimhttp://www.facebook.com/groups/494954327233050/
  • Bu arada LODGY STEPWAY de çıkmış hayırlı olsun :) Tanıtımda onuda göstermişler.Dokker da satışa başlamış.Dokker Stepway 34000tl ticari ve 90hp Dizel.
  • Adanada üşenmez diye bir firma var orada bulabilirsiniz evrenz bey sanırım kendi uğraşmamış işçilikle 70 i bulmuştur benim ve babamın elinden kurtulmaz o iş biraz uğraşırsanız yapabilirsiniz ben tatile döndüğümde bu işi ayrıntılı bir şekilde yapacam aksesuar konusuna gelincede insan 0 olunca kıyamıyor :) bende bir kaç sticker yaptım :)

Dacia LODGY kulubü

Güzel ablam öğretmenim babam ve lodgy :)

Dacia LODGY kulubü

Buda benim bitanem :)

Dacia LODGY kulubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idkuscu -- 3 Mart 2013; 22:51:38 >

• Yahu şu servisten çıkamazsın kaldır at bi işe yaramaz vs. gibi sözleri söyliyenleri gözlerini açsınlar biraz ya üstünde kokocaman renault güvencesi var renault motoru var nissan şasi var bu araba arıza yaparsa 80 milyarlık scenicte yapar evet bu sanderonun kapısına katılıyorum kopcak gibi hissettiriyordu ama birde bunun kapısnıa bakın derim kaldıki benim babam tornacı makina öğretmeni o beğenmese almazdı :) Ladayı tank gibi diye almıştı düşünün :)
  • Lodgy Stepway

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 3 Mart 2013; 23:16:51 >
  • açılmıyor resim?
  • lodgy stepway

Dacia LODGY kulubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZER25 -- 3 Mart 2013; 23:47:43 >
  • Eğer tahmin ettiğim resimse bunu bir adam fotosop ile yapmıştı ve sadece bir hayaldi gerçeğe geçtimi bilmiyorum....
  • Fotoğraflar güzel plakada 01 CEP 40
  • yakında ben aracı stepway yaparımda vaktim yok
    1 otomatik kapanan cam
    2 ön panjura krom
    3 kol dayama
    daha da aklımda çok şey var ama vakit ve nakit bir araya gelecek önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: idkuscu

açılmıyor resim?

eger bu aracsa harıka derım on numara olmus

Dacia LODGY kulubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom058 -- 4 Mart 2013; 1:20:27 >
  • Renault'un başarılı motorlarının bir başka yönü özellikle motor konusunda bu işi gerçekten kıvırıyor. Lodgy'de dizel hacimin başka örneği gerçekten başarılı.
    Fiyatı da fena değil
  • Donanimhaberde sorun var resim ekleyemiyor..

Üstteki gibi değil dokker stepway in benzeri olmuş

Tampon Dokker tamponu olmuş o kadar içerisini bilmiyorum

Dacia LODGY kulubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 4 Mart 2013; 9:06:43 >
  • Diğeri

Dacia LODGY kulubü

Dacia LODGY kulubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 4 Mart 2013; 9:03:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Fotoğraflar güzel plakada 01 CEP 40

Teşekkür ediyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

Diğeri

Dacia LODGY kulubü

Dacia LODGY kulubü

Araç güzel olmuş ama ne bilim çamurluklar sırıtmış biraz sanki ya kromajı biraz daha arttıracaklar yada sade modeli olacak derim ben.....

• Valla ben bekleme kararı almıştım 110 bg gelmiyor diye
    ama bu stepway süper olmuş açıkcası
    İyi Haber
  • Valla ben bekleme kararı almıştım 110 bg gelmiyor diye
    ama bu stepway süper olmuş açıkcası
    İyi Haber
  • 110hp ve 6 vites acele yoksa beklenir büyük ihtimal avrupa pazarına yetiştirmek için 110 luklar geç gelecek yeni kangoo çıktığında da bekletmişlerdi..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.