Şimdi Ara

Dacia LODGY kulubü (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
23
Favori
214.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lodgy01

aynı bizimkide dedemin üstüne 26.500 ama media, park snsör yok

bu ötv olayını anlayamadım nasıl yapıyorsunuz ...tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

eğer ailenizde özürlü biri varsa devlet ona alınan araç için ötv almıyor oda %30 civarı bir indirime denk geliyo (%40 lık ötv alınmıyor) eğer özür %90 dan fazlaysa araç 2 derece yakınınada alınabiliyor heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenz

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

eğer ailenizde özürlü biri varsa devlet ona alınan araç için ötv almıyor oda %30 civarı bir indirime denk geliyo (%40 lık ötv alınmıyor) eğer özür %90 dan fazlaysa araç 2 derece yakınınada alınabiliyor heralde

tesekkurler cevap için ....
  • özürlünü aklı dengesi yerinde olmasıda önemli alacak kişi tabi vekalet alması lazım bide şöyle bişe var özürlü kişi vefaat ederse (Allah gecinden versin) araba miras malı olur
    ve vergi ödemeye başlarsın bunuda göz önüne almak lazım 5 sene satamazsın
  • quote:

özürlünü aklı dengesi yerinde olmasıda önemli alacak kişi tabi vekalet alması lazım bide şöyle bişe var özürlü kişi vefaat ederse (Allah gecinden versin) araba miras malı olur
    ve vergi ödemeye başlarsın bunuda göz önüne almak lazım 5 sene satamazsın

özürlünün bir çok koşulu var akli dengesi yerinde olmayan içinde olabiliyor. kimin vekaletinde ise o kişi özürlü kişi üzerinden araç alabiliyor. özür ikiye ayrılıyor araç kullanabilir veya kullanamaz kullanabilir olanlar kendi adına kullanamaz olanlar vekaleti adına alınabiliyor.
  • Araç sahipleri araçlar nasıl hala garaj damı yatıyor. araca aksesuar falan yapan yok mu?
  • Logan Mcv gitti ve yerine Lodgy geliyor, Mart ortası gibi teslim edileceğini söylediler bakalım merakla bekliyoruz yeni Beyaz Balinamızı (;
  • ya arkadaşlar bişey soracam bize aracı mart ayı başından sonuna kadar herhangi bir tarihte geleceğini söylediler sizin ne zmn geleceği hakkında bir tahminininiz var mı? ve aracın geldiği tarihte araç zamlanırsa zammı ödememeiz gerkiyormuş teslim tarihinde yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenz

Araç sahipleri araçlar nasıl hala garaj damı yatıyor. araca aksesuar falan yapan yok mu?

yok yatmıyor ama bir şey yaptıramadım ki.bütün parayı arabaya bağladık.2-3 ay sonra cam filmi ile başlıcam..sonra kolçak sonra Allah kerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_gs06

Logan Mcv gitti ve yerine Lodgy geliyor, Mart ortası gibi teslim edileceğini söylediler bakalım merakla bekliyoruz yeni Beyaz Balinamızı (;

hayırlı olsun ankara hangi bayiden aldınız ve özellikleri birde özel olmazsa fiyatı nedir?
  • Bu Hiz limitörü standarmı acaba ?
  • değil benim araçta yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc23

ya arkadaşlar bişey soracam bize aracı mart ayı başından sonuna kadar herhangi bir tarihte geleceğini söylediler sizin ne zmn geleceği hakkında bir tahminininiz var mı? ve aracın geldiği tarihte araç zamlanırsa zammı ödememeiz gerkiyormuş teslim tarihinde yani.

büyük ihtimalle ilk postada zam olmaz ama bizim burdaki reno ya gelmiş bi tane daha oraya niye gelmemiş ki
  • kolçak ararken buldum. RENAULt 8201149917A ON KOLÇAK DACIA LODGY 767tl.
    site bu ne fahiş fiyat ya.şekli nasıl acabahttp://www.otoerdem.com/tamliste/renault/renaultliste.php?page=1016&param1=valu1&param2=value2
  • Trafik sigortası ne kadar? acentamı yaptırıyo yoksa bizmi?
  • sigorta dahil olması lazım ama vergi hariç.sigorta 300 küsür lira vergi 413 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtuluş16 -- 1 Mart 2013; 0:06:35 >
  • arkadaşlar merhaba bende bu aracı ilk duyurulduğu andan itibaren takip ediyordum bu yazı inş bi araba sahibi olarak geçireceğim. Çok araştırdım 2. el dizel bi sedan bulmak için 30-37 bin arası zaten standart arabalar fluence focus ama hiç içime sinmiyor onlarda km si yüksek diye lodgy nin görünümü donanımı hoşuma gidiyor ve en önemlisi aynı fiyata 0 oluşu. marka yüzünden çekincelerim var çünkü sanderoya binecektim kapıyı açar açmaz sanki yerinden fırlıcak gibi hissettim resmen teneke parçası gibiydi. arabalardan çok iyi anlayan birine sordum bu arabayı bana dediği tek şey servisten çıkamazsın 2. elide yok elinde kalır her söylenilene inanma dedi. bende yeni bi sürücüyüm daha önce çok araba sürdüm uzun yolda yaptım çoğunlukla vito yeni transporter ducato tarzı araçlarla o yüzden büyük araba seviyorum tam lodgy benim için ama böyle işte çekincelerim var ilk arabam olcak. lodgy sahipleri herhangi bi pişmanlığınız varmı bende lodgy mi alayım yoksa fluence veya focuslara bakmaya devam mı edeyim?

• benim şimdilik yok ama elde kalır diye bir şey yok.ben loganımı 3 günde sattım.sıkıntı olmaz ama sen yinede gönlünden geçeni yap..ben 3 sene logan kullandım bakım dışında servise girmedim.şikayet var sitesine gir.kaç tane sıfır bmw-mercedes -servis köşelerinde sürünüyor.bunların içinde dacialarda var ama gir bir incele derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtuluş16 -- 1 Mart 2013; 9:40:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtuluş16

benim şimdilik yok ama elde kalır diye bir şey yok.ben loganımı 3 günde sattım.sıkıntı olmaz ama sen yinede gönlünden geçeni yap..ben 3 sene logan kullandım bakım dışında servise girmedim.şikayet var sitesine gir.kaç tane sıfır bmw-mercedes -servis köşelerinde sürünüyor.bunların içinde dacialarda var ama gir bir incele derim

hocam peki araçta sizin içinize sinmeyen bi yer varmı yada güvenlik anlamında nasıl sizce
  • lodgy nin eksilerini ve artılarını söylicerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkctnkya -- 1 Mart 2013; 11:57:27 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.