Şimdi Ara

Dacia LODGY kulubü (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
838
Cevap
23
Favori
215.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 aydır bekliyoruz daha gelmedii yaa :) aracın altını cok mu alçak sıkıntı oluyo yük yükleyince?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodgy01 -- 25 Şubat 2013; 20:36:16 >
  • yük yüklemedim ama cmax ın kapısının çarptığı kaldırıma lodgy ninki çarpmıyor.ön sis lambasının olduğu plastik belki sıkıntı olabilir
  • katagoride 12 cm yazıyo yüklü ... rampalarda geç kalıyomu araç ?
  • Ön tampon altı yere yakın.

Dün bayiide sordum 110 luk gelmeyecek dedi bayan kesin bilgi mi dedim kesin bilgi dedi.Diğer bayiilerden geleceği söylenmiş dedim bize gelmeyecek dendi dedi

Fiyatlar belli değil dedi buradaki 110 luğu kaça sattınız diye sordum ben satmadım fiyatı bilmiyorum dedi :)

Dokker da 32000tl siyah tamponlu olarak gelmiş 90hp dci (Med.Nav yok klima tek hava yastığı ön camlar oto.)Liste fiyatıydy pazarlıklı fiyat sormadım.
  • Bizde bu araçtan alıyoruz.15 Şubat ta sipariş verdik mart ayında gelicek dediler.araç 90 bd navigasyo ve park sensörü var 41,500 TL sözleşme yaptık. bekliyoruz bakalım hayırlısı. bende araştırma yapıyordum yakıt konusu söylendiği gibi ise çok iyi bu araç için. araç güzele benziyor inşaallah üzmez. 7 koltuklu olmasıda gerçekten iyi.
  • hali hazırda satmayı düşünen arkadaşlar varsa 7 kişilik full arıyorum. lütfen benimle iletişime geçin. çok acil.....
  • Selam arkadaşlar merhaba aranıza bir Lodgy'ci daha katılıyor :)
    Dacia Lodgy 1.5 Dci LArueta 90 beygir 5 kişilik + Media Navigasyon - park sensörü (metalik kül beji)
  • Şu an sadece ufak bi kapora verdik aracı martta teslim edicez dediler 2013 model araç Allah nasip ederse olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanc23 -- 26 Şubat 2013; 17:14:24 >
  • Özellikle istanbulda ikamet eden arkadaşlar için daha iyi olacak isterseniz aşağıdaki linke bi bakın adamlar direk fiyatlarını bile koymuşlar...

http://www.zenginli.com.tr/lodgy/fiyatlar
  • RAMPA DERKEN BENİM ARAÇ 110 BG.HİÇ SIKINTI YOK .ARABA HİÇ Mİ HİÇ ZORLANMIYOR.AKSİNE VİTES İSTİYOR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kertiloğlu

Bizde bu araçtan alıyoruz.15 Şubat ta sipariş verdik mart ayında gelicek dediler.araç 90 bd navigasyo ve park sensörü var 41,500 TL sözleşme yaptık. bekliyoruz bakalım hayırlısı. bende araştırma yapıyordum yakıt konusu söylendiği gibi ise çok iyi bu araç için. araç güzele benziyor inşaallah üzmez. 7 koltuklu olmasıda gerçekten iyi.

hayırlı olsun.sizin adınıza sevindim..inşallah utandırmaz sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtuluş16 -- 26 Şubat 2013; 18:41:33 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanc23 -- 14 Mart 2013; 18:22:09 >
  • inanç telefon onaylatman gerekiyor mesajların görünmüyor aksi halde
  • Şu linkte gayet uygun fiyata satılıyor LODGY. Dacia internet sitesine aracı, fiyatı vb bilgileri koymayarak insanların kazıklanmasına göz yumuyor.

Buyrun:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-lodgy-dacia-nin-ilk-mpv-araci-bu-fiyata-bu-firsat-kacmaz-116356082/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc23

Selam arkadaşlar merhaba aranıza bir Lodgy'ci daha katılıyor :)
    Dacia Lodgy 1.5 Dci LArueta 90 beygir 5 kişilik + Media Navigasyon - park sensörü (metalik kül beji)

fiyat nedir acaba?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baydas -- 10 Mart 2013; 22:39:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kertiloğlu

Bizde bu araçtan alıyoruz.15 Şubat ta sipariş verdik mart ayında gelicek dediler.araç 90 bd navigasyo ve park sensörü var 41,500 TL sözleşme yaptık. bekliyoruz bakalım hayırlısı. bende araştırma yapıyordum yakıt konusu söylendiği gibi ise çok iyi bu araç için. araç güzele benziyor inşaallah üzmez. 7 koltuklu olmasıda gerçekten iyi.

renk metalik mi hangi bayi sakıncası yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc23

Selam arkadaşlar merhaba aranıza bir Lodgy'ci daha katılıyor :)

bizde 5 kişik 90 hp navigasyonsuz sipariş verdik 1 ay önce , daha gelmedi siz ne kadara maaletiiniz acaba ?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanc23 -- 14 Mart 2013; 18:22:32 >
  • aynı bizimkide dedemin üstüne 26.500 ama media, park snsör yok
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.