< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ekmek1sut -- 13 Kasım 2020; 13:14:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dacia LODGY kulubü (42. sayfa)
-
-
Öncelikle selam
Herkese merhaba
Dacia lodgy 2015 model arabam var
Ve gündüz farların hep açık kalmasını istiyorum nasıl yapabilriiz yapan var mı? -
Bende 2013 Model 7 koltuklu bir LODGY aldım. İş için aldım fakat aile kullanımı için çok uygun olduğunu gördüm. :
-
Teyp eski yazılımlı. Yeni Firmware nereden bulunabilir. Bilen varsa paylaşabilir mi?
-
Renk değiştirmek istedim. Turkuaz yada yeşil en iyisi galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktoptan -- 12 Ocak 2021; 11:22:4 > -
Koltuklar daha konforlu olabilirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhtesemmatrix -- 26 Ekim 2021; 10:30:9 > -
merhabalar ad blue deposu kaç litre ve ad blue kaç km yol yapıyor
-
2019 euro 6 motorlara ad blue konuluyor. ad blue koyma yeri depo kapağının hemen yanında mavi bir kapak
-
Merhaba, Dacia periyodik bakım fiyatı hakkında güncel bilginiz var mıdır ?
-
Arkadaşlar arabanin 2012 yada 2018 model olmasının yakıt tüketimi açısından bir önemi var mı ? Bizde 2006 model renault kangoo 1.5 dci motor vardi çok memnunduk çok az yakıyorsu sonra ford connect e geçtik çok fazla yakıyor tekrardan 1.5 dci motorlu araç alalım ama yeni olsun dedik 2018 Lodgy alsak aynı motordur çok az yakar değil mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
90 hp mi sizinki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konu neden aktif değil? Dışarıda bir sürü Lodgy var.
-
Bende de lodgy var.
Bu gruba bakıyorum ara ara. Ama maalesef aktif değil fazla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konu baya pasif kalmış
2016 model LODGY 1.5 DCİ 90bg 5 kişilik aracımı satıyorum
daha 119.520 KM'de tamamiyle aile aracı olarak kullanıldı
detaylar için sarı site ilan no 1173780938
-
2017 model aracım satılık veya 2021 lodgy takas olur
-
merhabalar ne yaptınız aldınız mı lodgy? memnun musunuz yakıt bilgisi arıyordum mesajınızı gordum. ben de 1.5dci motor arac alıcam aslında seneler once logan eski kasası hb kullandım gayet az yakıyordu memnundum da aile icin mecbur otomatik dizele gecmistim.
simdi bu cok kişilik arac lazım ama emın olamadım bilgi arıyorum.
-
merhabalar , ben de arac alıcam ancak lpgli arac hic kullanmadım.
guncelde şehir içi dışı lpg maliyeti nedir hocam?
ayrıca 2 yılda 1 muayenede lpg olayı nasıl oluyor ilave bir bakım raporlama vb bir seyleri oluyor mu?
1.5 dizelini dusunuyordum ama yakıt lpg de daha dusuk olacaksa( muayene de ilave masrafı yoksa) neden lpg olmasın ki
yorumlarınız gayet guzel seyler yazmıssınız lpg ile alakalı.
-
selam elinizde takasa acık lodgy var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X