Şimdi Ara

Dacia LODGY kulubü (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
23
Favori
214.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evren bey siz aracı aldığınızda kaç km di?benimki 15 yada 16 km ydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtuluş16 -- 21 Şubat 2013; 21:16:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Öyle ama 2012 den önceki 5 kişilikler ruhsatta kamyonet geçiyor ...

Anormal olanda ticari geçmesi değilmi sizcede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtuluş16

evren bey siz aracı aldığınızda kaç km di?benimki 15 yada 16 km ydi

Ben km konusunda biraz şansızdım 70 km de idi çok araştırdım ama 100km e kadar özel serilerde olabiliyormuş ha benim içinde sorun olmadı bu ama genede 70 di. :)
  • quote:

evren bey siz aracı aldığınızda kaç km di?benimki 15 yada 16 km ydi

14 falandı heralde şimdi 3900 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: idkuscu

quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Öyle ama 2012 den önceki 5 kişilikler ruhsatta kamyonet geçiyor ...

Anormal olanda ticari geçmesi değilmi sizcede?

anormal değil alırken 5000 10000 aşağıya alınıyor vergi avantajından dolayı o yüzden kamyon geçmesi alırken herkese iyi olur ama sonra hız sınırı vergi falan derken niye kamyon falan filan oluyor.
  • Her yıl muanede cabası :)
  • 460 km şu an.uzun yol yapamadık
  • quote:

460 km şu an.uzun yol yapamadık

300 bendekide ama adanada bırakıp gurbet ellere geldim babama :) Kazasız belasız binelim
  • ben 4000 i geçtim bugün dün depoyu fulledim yavaş yavaş gidip geliyorum şimdi amacım ortlamayı 4 yada 4.2 falan yapmak depo bitince yol bigisayarındaki bilgileri çekip paylaşacağım çok sürmez deponun bitmesi maximum 2 hafta
  • 2 haftada 1 depo.?çok değilmi?yakıta para dayanmaz...benim araçta 7,3 yazıyor ortalama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtuluş16 -- 23 Şubat 2013; 20:51:04 >
  • quote:

2 haftada 1 depo.?çok değilmi?yakıta para dayanmaz...benim araçta 7,3 yazıyor ortalama..

2 hafta 10 iş günü ve 1000 km :D valla iki hafta bi depo yakarsa o da yaklaşık 180 e doluyo burda bence çok iyi :D
  • bugün renodaydım dokker ı da gördüm bi tane de lodgy gelmiş lodgy satılmış heralde dokker ı bekletiyolarmış daha satışına başlanmamış 32000 tl dedi dokker heralde tek tip olarak gelecekmiş sonradan stepway diye bi modeli çıkacakmış o biraz daha donanımlı olacakmış.
  • 180 ne nasıl doluyo anlayamadım..
    .ben 208 tlye dolduruyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtuluş16 -- 24 Şubat 2013; 19:24:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenz

quote:

Orijinalden alıntı: wrisked

evrenz hocam, öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanmanız dileğiyle..

araçtan genel olarak memnun musunuz?

görebildiğiniz artı ve eksiler nelerdir?

yakıt tüketimi hakkında neler söyleyebilirsiniz?

şimdiden teşekkürler..

araç kesinlikle ihtiyaçlarımı karşılayacak seviyede artılar
    yakıt yakmıyor kokluyor daha açılmamış motor urfa adana arası 110 - 130 arası hız ortalama yakıt 5,4
    üstüne aynı hızlarla ankaraya geldim şimdi ankarada sürekli 70 le geziyorum tabii şehir trafiği gezilebilen yerlerde istanbul eskişehir yolu falan onun dışında trafiğin akışı yakıt ortalaması 5,4 den 5,1 e düştü 1500 lm yol yaptım toplam 150+100+180 tl lik yakıt aldım depo bir çizgi eksik. 70 le 4. vites de ort 3,5 gibi 5, vites 90 da da 3,7 filan tabii düz yolda. ama haftaya ney rakamlar verebilir ve eski aracımla kıyaslayabilirim.
    geniş iç hacim arabamın arkasında ikea dan aldığım 4 kişilk masa sandalye, orta sehpa, 3 tane yolluk, 3 tane 5 lt lik kap, 3,5 tane ıvır zıvır dolu poşet, baston puset var, ve ben daha iki valiz ve bebişin diğer ıvır zıvırlarınıda koymak için yer ayarladım. (3. sıra koltuklar katlı ama oda bagajda) 3 sıra koltukda açıkken bagaja 2 orta 1 küçük boy valiz de çok rahat sığıyor.
    yeni radyo ve ses sistemi sesini ben çok beğendim son seste bozulma yok .y. bası var (kalkıpta ses sistemleri ile kıyaslamayın araç üzerinde gelen donanım olarak düşünün) bluetooth çok işime yaradı önce ki araçta olmaması sürekli kulaklık şarj et falan kurtuldum.
    bakım aralığı aracın bakım aralığı 20000 km mazot filtresi 60000 de hava filtresi 80000 de değişiyo.
    çelik jant standart
    esc abs standart
    çift hava yastığı standart
    yokuşlarda kalkışda kaçmıyo (yada benim şöförlüğüm bugün çankayadaydım o dur kalklarda hiç sorun yaşamadım el frensiz çünkü el freni kullanmayı sevmiyom)
    çok güçlü havalandırma en arka sırayada yeterli hava gitsin diye
    eksiler
    kapılardaki ikinci renk plastiklerin kalitesi
    kolçak takılamıyo olması (piyasada uyanını bulamadım iki koltuk arasındaki kollar ve emniyet kemer tokası engel oluyo)
    havalandırma çok güçlü olunca en ön çok hızlı ısınıyor kapakları kapatınca bu sefer onlar ısınıyor.
    birde sadece ayaklara ayarlanınca gene bir miktar hava orta kısımdanda geliyor

aklıma şimdilik gelenler araç bu kadar araç biraz daha yüksek olsa iyi olurdu. ama denge ne olurdu bilmiyorum

80000km'de hava filtresi değişmesi pek mantıklı gelmedi. Bence 10000km'de bir değiştirmek lazım.

• quote:

180 ne nasıl doluyo anlayamadım..meslek ne bu arada.ben 208 tlye dolduruyorum..

3,94 tl litresi hep o civarda daha 200 ödemedim
  • ankarada 4,32 mi ne?araba için sıkıntı olmasın aldığınız mazot?hangi istasyondan alıyosunuz?firma olarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtuluş16 -- 24 Şubat 2013; 17:19:21 >
  • quote:

ankarada 4,32 mi ne?araba için sıkıntı olmasın aldığınız mazot?hangi istasyondan alıyosunuz?firma olarak..

türkiye petrolleri 3 aydır kullanıyorum bi sıkıntı yok kampanyalı fiyat gibi bir durum var. meslek öğretmen ama okul uzak git gel 100 km civarı
  • bende gölbaşında oturuyorum yakında var tp acaba fiyat aynımıdır
  • quote:

bende gölbaşında oturuyorum yakında var tp acaba fiyat aynımıdır

sanmıyorum ankarada benim baktıklarımda yoktu ama polsan ilksan gibi kurumlarla bide sanırım bazı sendikalarla anlaşmaları var onlara bu indirim uygulanıyor ama urfada herkese uygulanıyor indirim aytemiz de de 4.06 tl mazot
  • polsana da üye değilimki ?ne yapalım 4,32 tl ye devam
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.