Şimdi Ara

dacia logan için ses Tesisat tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben arabaya ANFİ+SUBWOOFER almak istiyorum 600 tl limitim var teyipim kenwood 4051 cd usb oto teyp tavsiyede bulunursanız sevinirim çünkü parçalar bilgisayar gibi bişey birbirine uyumları önemli

• JBL 1000 Watt Kodunu Tam Hatırlamıyorum 200 210 tl civarı mediamarkt ve electro worldde Görmüştüm
    Amfi Olarakda Mono bi amfi düşünebilirsin tam kafamda yok düzgün bi amfi Birazdan veririm güzel amfi
  • Mid takımı almak istemiyor musunuz?
  • nasıl bir sistem yapmayı düşünüyorsunuz? Tavsiyem arkaya 2 mid kapılara 4 vocal öne de 2 twitter pioneer radyo ve amfi (hoparlörler de pioner olursa güzel olur) masrafı da max 600 olabilir googleye tuning yaz tuning yapan siteleri tuning eşyaları satan siteleri bulursun. Ordan fiyat bakarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

nasıl bir sistem yapmayı düşünüyorsunuz? Tavsiyem arkaya 2 mid kapılara 4 vocal öne de 2 twitter pioneer radyo ve amfi (hoparlörler de pioner olursa güzel olur) masrafı da max 600 olabilir googleye tuning yaz tuning yapan siteleri tuning eşyaları satan siteleri bulursun. Ordan fiyat bakarsın

Neredeymiş 600 liraya o kadar malzeme, link koyarsanız ben de alayım... Sadece sizin saydıklarınıza 6 kanal amfi gerekir, en dandiği de 250 lira. Bir o kadar da teyp, 500 lira eder. Geriye kalan 100 liraya kaliteli bir twitter takımı alırsınız.
  • ben 2. el olarak 600 dedim zaten tuning sitelerini bulursanız orda hazır sistemler var onlardan da yararlanırsınız diye yazdım yanlış anlaşılmasın bin lirayahttp://www.eliftuning.com/HERTZ-Desing-paket-sistem-10095_37374.html#0 bu var ama 0 2. el daha iyilerini bulursunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.