Şimdi Ara

DACIA'NIN FUAR DA TANITTIĞI YENİ MODELLERİ VE FİYATLARI. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
17.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yalan söyleyim Sanderoyu beğendim ama içine multimedya ekran yerine teyp daha çok yakışır pastanın üstüne çilek derler ya bu pastanın üstüne karpuz gibi olmuş
  • Lodgy ile Dokker 90 hp dci yakıt farkları kullanım amaçlarından ticarilerde mootor uzun süre yüke dayanacak şekilde keza şanzımanda ona göre daha ağır devirli seçiliyor onun için ticariler biraz daha müsrif ayrıca Dokkerın rüzgar direnci daha fazla yüksek tavandan dolayı daha fazla ve taban yerden lodgy den daha yüksek.

Lodgy çok mantıklı olmuş bence tek eksiği hız sabitleyici kalmış.Ve bence çok satacak çünkü MPV ler pahalı olduğu için bu ihtiyacı çok daha ucuz ve donanımlı olan şuanki lodgy fiyatına dizel,hız sabitleyici,alaşım jant,blutooth,mp3 vs yani oldukça donanımlı ticarilerle karşılıyoduk.

Ama bu özellikleri hem de aynı fiyata binek otomobil olarak lodgy karşılayacak sırf şu ticarilerdeki hız sınırları yüzünden ve ticarileri kıskandıracak bagaj hacmi 800lt ve yakıt tüketiminden dolayı 4.2lt 109gr CO2 Lodgy iyi satar tipi de çok güzel ve 16 jantları getirmekle çok çok doğru yapmışlar çok daha güzel duruyor Yani B sınıfı ufacık benzinli fiyatına dizel Lodgy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 7 Kasım 2012; 21:48:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

acaba bu sanderoda cam açma düğmeleri kapı da mı yoksa gene konsolda mı?

Kapıya almamışlar yine konsola koymuşlar otomatik cam düğmelerini.Maliyetten kısabilecekleri herşeyden kısmışlar hiç kaçınmamışlar.

Öncelikle ellerine sağlık çok güzel olmuş Özellikle fiyatları ve özellikleri çekmen çok yerinde olmuş.

Sandero Stepway in içi olsa tam olacakmış :)

Sorum Sandero Stepway de hız sabitleyici varmıy dı ??? avrupalarda laurette stepwaylerde var bizde ise stepway in ambiance laurette karışımı olmuş.Eco modu da sanırım stepwayde standart esp de.
    Ama hız sabitleyici var mıydı ?? listede görünmüyor ama olan özellikleride listede renault yazmadığını çok gördüm.

Ayrıca yeni 90hp 220nm dci motor koyulmuş 99gr CO2 Clio4 teki motor birde hız sabitleyici olursa bu araç tam donanımlı olacak.

Resimler ve bilgiler için tekrar teşekkürler fiyatını sonuna kadar hakeden araçlar olmuş özellikle lodgy fiyat donanımla çok iyi olmuş dediğin gibi ticari fiyatına onun için tercih edilebilir ama onada hız sabitleyici koyulmamış onda avrupadada yok media nav ile opsiyon olsa iyi olurmuş

Ayrıca yeni symbolde sandero konsolu yani yeni logan konsolu olmasına rağmen cam düğmeleri kapıda ve hız sabitleyici ve clio 4 teki dijital klima var

Sandero ile Stepway'in iç tasarımı aynı geldi bana o nedenle çekmemiştim içini.Aralarında fark varsa ben dikkat etmedim sanırım. Ama hız sabitleyici yoktu onu biliyorum olsa idi dikkatimi çekerdi.Bu modelde hız sabitleyici sunulacağını bilmiyordum ilk defa duydum.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gülün siz gülün daha Dacia nelere imza atacak,bak görün söylemedi demeyin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

acaba bu sanderoda cam açma düğmeleri kapı da mı yoksa gene konsolda mı?

Kapıya almamışlar yine konsola koymuşlar otomatik cam düğmelerini.Maliyetten kısabilecekleri herşeyden kısmışlar hiç kaçınmamışlar.

Öncelikle ellerine sağlık çok güzel olmuş Özellikle fiyatları ve özellikleri çekmen çok yerinde olmuş.

Sandero Stepway in içi olsa tam olacakmış :)

Sorum Sandero Stepway de hız sabitleyici varmıy dı ??? avrupalarda laurette stepwaylerde var bizde ise stepway in ambiance laurette karışımı olmuş.Eco modu da sanırım stepwayde standart esp de.
    Ama hız sabitleyici var mıydı ?? listede görünmüyor ama olan özellikleride listede renault yazmadığını çok gördüm.

Ayrıca yeni 90hp 220nm dci motor koyulmuş 99gr CO2 Clio4 teki motor birde hız sabitleyici olursa bu araç tam donanımlı olacak.

Resimler ve bilgiler için tekrar teşekkürler fiyatını sonuna kadar hakeden araçlar olmuş özellikle lodgy fiyat donanımla çok iyi olmuş dediğin gibi ticari fiyatına onun için tercih edilebilir ama onada hız sabitleyici koyulmamış onda avrupadada yok media nav ile opsiyon olsa iyi olurmuş

Ayrıca yeni symbolde sandero konsolu yani yeni logan konsolu olmasına rağmen cam düğmeleri kapıda ve hız sabitleyici ve clio 4 teki dijital klima var

Sandero ile Stepway'in iç tasarımı aynı geldi bana o nedenle çekmemiştim içini.Aralarında fark varsa ben dikkat etmedim sanırım. Ama hız sabitleyici yoktu onu biliyorum olsa idi dikkatimi çekerdi.Bu modelde hız sabitleyici sunulacağını bilmiyordum ilk defa duydum.:)

lodgy hız sabitleyici var diye biliyorum

• Hayır LODGy de hız sabitleyici YOK sadece hız sınırlayıcı var maalesef , zaten dikkat etmişsinizdir sadece solda tuşları var hız sabitleyicili olanlarda iki tarafta da var.

@canvarol
    Stepway in çektiğin arkadan görünüm resmini büyütünce direksiyonda hız sabitleyici yokmuş gördüm yinede saol.Dediğim gibi bize stepway in ambiance modeli opsiyonlusu gelmiş Laurette Stepwaylerde standart hatta sandero laurette lerdede standart

Lodgy de satışlara göre ilerleyen yıllarda gelir düşüncesindeyim şu an avrupa versiyonlarında da yok.Kangoo içinde hız sabitleyici 2008 de avrupada varken bize 3 yıl sonra gelmişti.

Lodgy nin fiyat/donanımı güzel olmuş 110 luk dci lar daha sonra gelecek galiba.
  • quote:

Hayır LODGy de hız sabitleyici YOK sadece hız sınırlayıcı var maalesef , zaten dikkat etmişsinizdir sadece solda tuşları var hız sabitleyicili olanlarda iki tarafta da var.

@canvarol
    Stepway in çektiğin arkadan görünüm resmini büyütünce direksiyonda hız sabitleyici yokmuş gördüm yinede saol.Dediğim gibi bize stepway in ambiance modeli opsiyonlusu gelmiş Laurette Stepwaylerde standart hatta sandero laurette lerdede standart

Lodgy de satışlara göre ilerleyen yıllarda gelir düşüncesindeyim şu an avrupa versiyonlarında da yok.Kangoo içinde hız sabitleyici 2008 de avrupada varken bize 3 yıl sonra gelmişti.

sunroof var mı acaba
    birde 110 dci şubatta gelmiyor mu?

• Sunroof ta yok 110 luk geliş tarihini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyas34770

quote:

Hayır LODGy de hız sabitleyici YOK sadece hız sınırlayıcı var maalesef , zaten dikkat etmişsinizdir sadece solda tuşları var hız sabitleyicili olanlarda iki tarafta da var.

@canvarol

sunroof var mı acaba
    birde 110 dci şubatta gelmiyor mu?

110 luk subat tada diger modelı ne zaman gelıyor satısa cıkcak bılgınız varmı

• quote:

@canvarol

hız sınırlayıcı nasıl oluyor veya nasıl çalışıyor

• Limitleyici diyelim örneğin 110km belirliyosunuz araba o hızı geçmiyor gaz versenizde gitmiyor o süratte kalıyor bildiğim bu .Sanırım dalıpta yüksek hızlara çıkmamak için bence gereksiz hız sabitleyici daha çok işe yarardı

Normalde tüm modelleri Ocak 2013 te satışa başlıcak diye duyurdular dokker,lodgy,yeni sandero ve stepway görücez bu arada Dusterla ilgili de sanırım güncelleme yakın D-Cross diye konsept tanıtmışlar brezilyada baya iyi olmuş ön konsol ön far tampon arka kısım elden geçmiş eğer konsept gibi çıkarsa yok satar gibi çünkü çoğu kişi konsol yüzünden soğuyodu yenisi baya iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 12 Kasım 2012; 9:53:34 >

• dokka dedim ama satışı henüz yok
  • şu güzelliğe bakarmısın sen ya .. alınmamı arkadaslar bu aRACLAR OCAKTA SAtısa sunuluyormus

Dokker Stepway’in opsiyonel donanımsız fiyatı 32.900 TL
    Yeni Dacia Dokker Combi’nin satış fiyatı 22.800 TL

DACIA'NIN FUAR DA TANITTIĞI YENİ MODELLERİ VE FİYATLARI.
  • Bu lodgy Lodgy Kazanan 7 koltuk 1.2 TCe 115 böyle bir versiyonu da var bu gelecek mi değerlerine baktım fena değil
    100 km 11,1 saniye tork 190
    110dci den iyi değeri 11,6

acaba bu modelide gelecekmi
    vergisi daha az olur değerleride iyi
    hatta maksimum hız 179-
    dizeli 175 km
    lpg takılır mı buna 1.2 tce :))))))))
  • Böyle arabalarda olmasa insanlar 10 yıllık arabalara helen 20.000 TL ve üzeri paralar vermek zorunda kalacak, herkesin maddi durumu aynı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

şu güzelliğe bakarmısın sen ya .. alınmamı arkadaslar bu aRACLAR OCAKTA SAtısa sunuluyormus

Dokker Stepway’in opsiyonel donanımsız fiyatı 32.900 TL
    Yeni Dacia Dokker Combi’nin satış fiyatı 22.800 TL

DACIA'NIN FUAR DA TANITTIĞI YENİ MODELLERİ VE FİYATLARI.

aldığınız 22.800 dci için değil benzinli motor için doğrumu ?
  • tasarım lar çok güzel

iç mekan kalitesi bir o kadar kötü

işçilik zayıf

alınır mı ? sadece dışarıdan bakacaksan
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

tasarım lar çok güzel

iç mekan kalitesi bir o kadar kötü

işçilik zayıf

alınır mı ? sadece dışarıdan bakacaksan

bende önceleri dacia ya binilirmi alınırmı dıyordum...
    taki şu stepway modelını cıkarana kadar tamam haklısın dış görünüm harika...
    ama iç işçilik vasat gibi...
    Herkes SIFIR arabaya binemiyor malum bunlar alternatif oluyor...
    Pekı yenı clio Aynı daci logan buna ne dıyceksın adamların ızledıgı polıtıka cıdden ıyı benımde alcam arac...ya dokker olcak yada lodgy ...
  • tanıdık sandero stepway aldı. aracın görünümü güzel. ama işçilik kaliteli değil.

yine de 32000 liraya sıfır araba sıfır arabadır. param olsa bende alırım. yalnız yol bilgisayarı olmaması büyük eksiklik. arka kapılarda hoparlör yerlerinin boş olmasını geçtim bari yol bilgisayarı koyaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 14 Kasım 2012; 0:20:58 >
  • işyerinde kullanmak için nemo vizyon için 32.000 tl fiyat aldım

dokker a versem ya o parayı

ne dersiniz nemo dan iyimidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 14 Kasım 2012; 1:38:23 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.