Şimdi Ara

DACIA'NIN FUAR DA TANITTIĞI YENİ MODELLERİ VE FİYATLARI. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
17.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni Sandero'da,Lodgy'de,Dokker'da düşük bütçeyle otomobil satın almak isteyenler için ideal seçenekler.İkinci ellerinde satarken biraz fazla değer kaybı yaşatabilirler lakin bu da fiyatlarına göre normal karşılanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

en basarılı marka.sevıyorum adamların ızledıgı polıtıkayı.helal olsun...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

tanıdık sandero stepway aldı. aracın görünümü güzel. ama işçilik kaliteli değil.

yine de 32000 liraya sıfır araba sıfır arabadır. param olsa bende alırım. yalnız yol bilgisayarı olmaması büyük eksiklik. arka kapılarda hoparlör yerlerinin boş olmasını geçtim bari yol bilgisayarı koyaydın.

Romanya'dan yol bilgisayarı için gerekli olan parçaları 50 € 'ya kargo dahil getirtebiliyorsun. Yani yol bilgisayarını araca uzuca monte ettirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Orijinalden alıntı: nebituran

tasarım lar çok güzel

iç mekan kalitesi bir o kadar kötü

işçilik zayıf

alınır mı ? sadece dışarıdan bakacaksan

bende önceleri dacia ya binilirmi alınırmı dıyordum...
    taki şu stepway modelını cıkarana kadar tamam haklısın dış görünüm harika...
    ama iç işçilik vasat gibi...
    Herkes SIFIR arabaya binemiyor malum bunlar alternatif oluyor...
    Pekı yenı clio Aynı daci logan buna ne dıyceksın adamların ızledıgı polıtıka cıdden ıyı benımde alcam arac...ya dokker olcak yada lodgy ...

üstadım aslında yanlış düşünüyorsun. neden mi?

2006 Yılında Logan yeni çıktığında ilk alanlardan biri bendim. 2006 model loganıma tam tamına 4 yıl bindim. bir kere bile arızalanmadı. çok sağlamdır bunda elektronik aksamının az olması da etkendir. ancak işçilik çok zayır içi oyuncak araba gibi duruyordu ancak zon zamanlarda iç dizaynın da da değişiklikler var ancak hala cam elektrikleri ortada. bunları aşması lazım.

bir de sunu söyleyeyim yani illa sıfır arabaya mı binmek lazım. paramıza göre hareket etmeliyiz. marka fanatiği olmamalıyız.

dacia sağlam ama o kadar da ucuz değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lost_Youth

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

tanıdık sandero stepway aldı. aracın görünümü güzel. ama işçilik kaliteli değil.

yine de 32000 liraya sıfır araba sıfır arabadır. param olsa bende alırım. yalnız yol bilgisayarı olmaması büyük eksiklik. arka kapılarda hoparlör yerlerinin boş olmasını geçtim bari yol bilgisayarı koyaydın.

Romanya'dan yol bilgisayarı için gerekli olan parçaları 50 € 'ya kargo dahil getirtebiliyorsun. Yani yol bilgisayarını araca uzuca monte ettirebilirsin.

Teşekkür ederim biliyorum yapıldığını ama insan orjinalinde olsun istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dacia lodgy euro ncap testi
    3 yıldız almış. özellikle yandan çarpışma testi performansı vasat.

youtube
    Euro NCAP | Dacia Lodgy | 2012 | Crash test
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yIEjWifBwo8

www.euroncap.com
    Latest Safety Ratings | Euro NCAP
    http://www.euroncap.com/results/dacia/lodgy/486.aspx

• O kilit sistemini her modelde kullanmaktan vazgeçmediler.
  • Bu da mı gol değil?

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

+1

Neyini seviyordunuz ya

Yil olmus 2012 hala euro ncap testlerinden 3 yildiz aliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

+1

Neyini seviyordunuz ya

İzmir de bütün taksiler dacia. Bir sebebi var sanırım.

5 yıldız alsa ki istese alabilir, 30 bin tl ye satabilecek mi ? Sattı diyelim Renault ne olacak ? Clio yu kim alacak ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Neyini seviyordunuz ya

5 yıldız alsa ki istese alabilir, 30 bin tl ye satabilecek mi ? Sattı diyelim Renault ne olacak ? Clio yu kim alacak ?

Şuan çoğu araç 29binden başlıyor ve hepsi 5 yıldız almış araçlar. Ancak çoğu 5 yıldız aldığı donanımı bu fiyata sunmuyor ama sunan örnekler de var. Yani yapılabilir. Araçtan bu kadar çalınırsa çok çok daha ucuz olmalıdır. Dacia çok çok fahiş fiyatlara satılıyor aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Neyini seviyordunuz ya

Şuan çoğu araç 29binden başlıyor ve hepsi 5 yıldız almış araçlar. Ancak çoğu 5 yıldız aldığı donanımı bu fiyata sunmuyor ama sunan örnekler de var. Yani yapılabilir. Araçtan bu kadar çalınırsa çok çok daha ucuz olmalıdır. Dacia çok çok fahiş fiyatlara satılıyor aslında.

Belli bir üretim maliyetinin altını inilmez ne kadar çalarsan çal. Tek fiyat olarak bakmayın, yedek parça bolluğu/ucuzluğu.

• Romanya'nın bile yerli otomobil markası varda bizim yok. Dacia romanya'nın orta çağdaki ismi. Bizde de anadol vardı koç mafyası ürettirmedi.
  • quote:

Belli bir üretim maliyetinin altını inilmez ne kadar çalarsan çal. Tek fiyat olarak bakmayın, yedek parça bolluğu/ucuzluğu.

Buna katılırım. Ancak arge maliyeti çok düşük çünkü şuanki tüm modeller nissan B0 platformunu kullanıyor. Motorlar renaultun eski motorları. Servislerden renaultun hazır servisleri. Dediğim gibi o fiyatlara güvenli ve donanımlı daha büyük markalar varken piaysada, bu kadar kalite ve donanımdan çalıp yine de az bişey ucuza satmak kazıktır bana gçre. İsteyen alır istemeyen almaz o ayrı konu. Ancak fayda maliyet oranı çok çok kötü bu markanın.
  • quote:

quote:

Buna katılırım. Ancak arge maliyeti çok düşük çünkü şuanki tüm modeller nissan B0 platformunu kullanıyor. Motorlar renaultun eski motorları. Servislerden renaultun hazır servisleri. Dediğim gibi o fiyatlara güvenli ve donanımlı daha büyük markalar varken piaysada, bu kadar kalite ve donanımdan çalıp yine de az bişey ucuza satmak kazıktır bana gçre. İsteyen alır istemeyen almaz o ayrı konu. Ancak fayda maliyet oranı çok çok kötü bu markanın.

Tabi o konuda haklısınız. Teknoloji/güvenlik olarak eski. İlk çıktığında kimse almaz bu karton arabaları diyorlardı fakat piyasada kendine yer edindi, güzel bir başarı sağladı.

2. elde hileli(km, pert vs.) satışların etkisiyle millet ucuz sıfır araba aramaya başladı. Şuan dediğiniz gibi fiyatlar yaklaşsada dediğim kriterler araya giriyor. Bir de dizel oldumu millet hiç düşünmüyor.

• quote:

quote:

Dokka için 22.800 dci için fiyat verse malieyetleri neden kurtarmasın. reno Türkiye şartlarında en pahalı servis ve yedek parça maliyetine sahip markadır kangoo kurtarıyorsa bu bu fiyattan dokka tutar bence

• Sandero ve stepway dizelleri satışa çıkmış internet sitesinde görünüyor ama benzinliler yok daha
  • dacia logan haricinde diğerlerine pek özen göstermedi sanki
  • 2008 model eskı kasa klımalı kangom var servıste 120 bın bakıma goturdugumde musterı cıktı 18 bın tl ye satacağım 4 yıl aracı kullandım ve ustune 10 bın tl ekleyınce yenı nesıl 90 bg 3 yıl garantılı sıfır araç alacağım şubat 15 te satısa cıkacakmıs beklıyorum. ve renault bayısınde musterı temıslcısıyle konustum yenı kasa kangonun uretım bandının mercedese calıstıgından renaultakı fıyatların artacagını ve dokker kangonun yerını alcagını soyledı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

her aracın içinin aynı olması şartmıydı ??
    ayrıca yeni symbollede içleri aynı ve symbolu bu yüzden bile almam

bmw de bile durum böyleyken hiç yadırgamamak lazım. koca koca markalar maliyet düşürmek için tasarıma bile çok dokunmuyorlar artık arabalar birbirinin ya küçüğü ya büyüğü.

ben oldukça beğendim araçları tam bir f/p araçları olmuş. üstelik hepsinin içi mercedes citandan daha bi güzel geldi gözüme =)

mb citanı üretmesin bence çünkü tr alanı olmaz iç dizayn rezalet zaten kangoo nun makyajlı hali millet 2 katı verip almaz yani gider doblo kangoo gibi hafif ticarileri seçer

bende beğendim dacia nın araçlarını.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.