Aileniz ve Dacia' nızla birlikte 3 Ekim Pazar günü Sarıyer Event Garden da Dacia Türkiye nin düzenlediği bu dev piknik organizasyonunda sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Tarih: 3 Ekim 2010 Pazar Saat: 11:00 Yer: Event Garden Adres: Sarıyer Bahçeköy Cad. No:37 Sarıyer İstanbul
Bilgi için : 0 216 359 45 88 - 0 537 761 13 78
(Katılım Ücretsizdir.)
Evet arkadaşlar bu pikniğin Türkiye'deki marka destekli ilk sosyal organizasyon olduğunu sanıyorum.3 ekim pazar günü Sarıyer' deki Event Garden de ki organizasyon tamamen ücretsizdir.Bu piknik organizasyonunda yetişkinler kadar çocuklar içinde bir çok aktivite düşünülmektedir.Eğlenceler,oyunlar ve çocuklarında hoşça vakit geçirmesi için düşünülmüş süprizler. Organizasyon ücretsiz olmakla beraber,daciası olan herkese açıktır.
Davetiye ile gidiliyorsa yandık. Bana davetiye gelmedi. Gelmesi de imkansız gibi. Çünkü Dacia Logan'ımı 2. el olarak aldım.
Yok davetiye ile değil giriş için Dacianız olsun yeter :) Davetiye gelmiş eve ama üzerinde sadece resim ve kroki var yani girişle ilgili değil sadece reklam :)
quote:
Orijinalden alıntı: moonwhite
Yok davetiye ile değil giriş için Dacianız olsun yeter :) Davetiye gelmiş eve ama üzerinde sadece resim ve kroki var yani girişle ilgili değil sadece reklam :)
Bak bu iyi işte. Yani hepimizin dört tekerlekli davetiyesi var. Bu süper.
Arkadaşlar dacia olan herkes bu pikniğe katılabilir fakat sanırım sayıyı tespit edebilmeleri için rezervasyon şart diye biliyorum. bana da davetiyeleri göndereceklerini söylediler, umarım eglenceli olur
valla kapıya gelen dacia yı çevireceklerini sanmıyorum :D hayırlısı olsun bakalım inşallah yağmur yağmaz...
quote:
Orijinalden alıntı: moonwhite
valla kapıya gelen dacia yı çevireceklerini sanmıyorum :D hayırlısı olsun bakalım inşallah yağmur yağmaz...
cumartesi oldu hala davetiye gelmedi, arabamızı alıp gidecez davete icap gerekir
Yediğiniz, içtiğiniz sizin olsun. Gördüklerinizi anlatın.
Ayrıca tüm Dacia otomobilleri tek karede gösteren bir fotoğraf yok muydu.
Yediklerimiz zaten bizde sana getirmedim
Tüm araçları gösterecek bi foto yok ne yazık ki aracı uzakta bıraktık golf araçlarıyla taşıdılar bizi otoparkdan alana. Ama hiç aklıma gelmedi orayı çekmek En büyük sorunda aptal telefonumun şarjı bitti
Birde görevliler arasında konuşurlarken kulak misafiri oldum 1500 araç var diyorlardı. Ve bence gerçekten de vardır baya kalabalıktı çünkü....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme