Şimdi Ara

!!!!DACİA SANDERO !!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf dizel diye o kadar para verilmez sanderoya. Bence fiesta 1.25 trend x+ güvenlik paketi alıp lpg taktırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu foruma sorma kardeşim kimse sandero beğenmez. Gerçi sorun sandero değil, focus sor yine beğenmez, honda sor yine beğenmez, astra sor yine beğenmez Mercedes sor yine beğenmez bir şeyler yazar soğuturlar seni. Aklına yattıysa al geç. Fiesta corsa bol dizel 60.000 lira, sen bunu 48 e alıyorsun aradaki 12.0000 lira ile abartısız sandero ya 10 yıl yakıt alırsın.

• ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Cevabın için saolun hocam.Bide aklıma takılan şu 1..5 dci dizel alacağım bu arabada yol bilgisayarı ve navigasyon varmı?bide bende 1992 model broadway var yani forumdaki arkadaşların dediğine göre yani araba broadwaydan daha kötüsü? performans bakımından filan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exper19300

Kardeşim 1992 model broadwaydan iyidir yani ? :D

Ben bu mantığı anlamadım gitti. Fikirler onemsizse neden soruyorsunuz?

Dikkate alacağınızı zannetmiyorum ama
    Sanderoyu test ettikten sonra birde ibiza dizeli test edin. Sonra karar vrrin.

• exper19300 E kullanıcısına yanıt
    Hocam konfor çok beklemeyin. Performanslı az yakan, yokuşta tıkanmayan, parçası ucuz, ustası bol, nereye vursan giden, dışarıdan yakışıklı bir araç istiyorsanız alın. Ama konfor olsun derseniz bu fiyata zaten bulamazsınız. Dediğim gibi mesela en boş fiesta dizel 60.000. 12.000 tl fark da konfor olsun bi zahmet.

Konfor olsun derseniz 2013 ve üzeri fiesta corsa bakın 48.000 e temiz bulunuyor

• Cevaplarınız için saolun.Benim sorduğum broadway den iyidir ve Navigasyon ve yol bilgisayarı varmı???

• quote:

Cevaplarınız için saolun.Benim sorduğum broadway den iyidir ve Navigasyon ve yol bilgisayarı varmı???

kendi sitesinden donanım paketlerini inceleyebilirsin

https://www.dacia.com.tr/araclar/modeller/sandero/teknik-bilgi-donanimlar.html
  • Alacaginiz her sifir araba R9dan güzel olacakm önemli olan o kadar para verince size ekstra ne vaadettigi. Bir de ford coruier bakin ticaride otv %15 olunca fiyatları daha uygun. Arac zaten cok güzel. Onu alirsaniz o zaman kayde deger bir fark hissedersiniz. Aile için aliyorsunuz galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Sandero ile neredeyse tamamen aynı Symbol kullanıyorum iş aracım olarak tam 6 ay oldu alalı. Gayet memnunum kimsenin kullanmak istemeyeceği yollara giriyorum ona rağmen ne iç Mekanda bir ses ne altını sürtme gibi bir sıkıntım olmuyor.

Tüketimi, servisi, 3 yıl garantisi, 2. Eli de cabası.

Bu araçta tek yapman gereken kullandığın aracın limitlerini bilmek. Ona göre hızını takip mesafesi ayarlamak. Gerisi mevzu değil.

• Sonuçta bütçe meselesi. Fiyatına göre iyi bence. En iyi dizel motor var üzerinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç bastımmı gidermi? Bide dik yokuş performansı nasıl?

• quote:

Araç bastımmı gidermi? Bide dik yokuş performansı nasıl?

3 yıldır benzinli stepway turbo kullanıyorum.dizelin çıkamayacağı yokuş yoktur kaldıki 0.9 motor bile yetiyor.aracın ncap puanı 4 yıldız ama 4 hava yastığı olanlar.türkiyede satılanlar 2 airbag. Ncap puanları incelendiğinde aracın yolcuyu koruma kapasitesi 98 model bmw 3 serisinden,vw passatdan daha iyi.tabi bu testler düşük hızlarda yapılıyor.dikkatli kullandıktan sonra araç yeterli güvenlik sağlıyor.araçta yol bilgisayarı yok yokuş kalkış dizelde yok benzinlide var ama ikiside sonradan açılabiliyor bunlar.

benim size önerim bu fiyatlara dacia almamanız.!dizel şart değilse benzer fiyatlara skoda fabia 1.2 tsi style öneririm.dacianın artık alınabilirliği avantajı geçti tenekeye para vermeyin!

• Dacia alamayanda daciadan iyisini alanda daciaya düşman ...normal. hepside aşağılama ihtiyaçlarını bu şekilde gideriyolar ..
    Şimdi kendi görüşümü belirtryim. stepway ailede var ...uzun yolda 110-120 arası yaptık .ankara-ist 100km ortalaması 4.5 litre mazot klima açık şekilde ...90-100 gitsen 4 litre olucak ..km de 14 kuruş oluyor heralde ...motor kasayı rahat taşıyor köpek gibi gidiyor araba ..altı yüksek ormana dağa bayıra gidiyor ...konfor beklentim yüksek olmadığı için idare eder ...Ses yalıtım kötü ..İç kaliteye önem veren için kötü .. zaten herkez gidip bayide malzeme kalitesini görebilir ...Ekonomi istiyor her yere giderim diyorsanız mükemmel araç ...tabi böyle beklentileri olmayanlar için kötü araç .

• 50 Bin edecek bir yeri emin olun yok.Önceden ucuzdu millet aldı bizde aldık ama artık neredeyse aynı paraya Toyota auris var.Benzinli evet ama sandero'ya göre araba gibi araba..Tüketimi fazla gelirse birde lpg takın mis gibi..1.5 Dci sandero 38-40 bin felan olsa neysede fiyatıda ucuz değilki..50 Bin verip clio 2 ayarında arabaya binmek istemessiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 31 Mayıs 2016; 16:17:42 >
  • Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 4 Nisan 2021; 21:23:48 >
  • arkadaşım bu forumdakilere bu aracı alayım mı diye bir soru yöneltilir mi hiç yahu?
  • Dacia nın alınacak tek arabasıda sandero, logan mcv iyi ama motordan kaybediyor duster felaket vir araba aşırı yoruyor

Tdi motor mu?Bu araç vw ya da audi sandero mu?
    Dci motor onlar.
  • Bu aşağılayanların çoğu 20 yaş altı ..kendinde arabayı bırak babasında şahin olan veletler ..diğerleride bahsi geçen araca bile sahip olamayanlat ...küçük kısımda daha iyi aracı olup böyle araca ihtiyacı olmayanlar ...

• sanderonun içinde kendimi güvende hissedemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.