Bildirim
Dacia sandero stepway
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ekonomi odaklı ( her anlamda ) bir araç istiyorsanız çok doğru bir tercih.Onun dışında bir beklentiniz olmasın araçtan.Konfor falan hak getire.İkinci el çok daha kaliteli araçlar alınabiliyor o paralara.Focus, Jetta, Auris vs bir önceki kasa kaliteli otomobiller alabilirsiniz.Ama ekonomi odaklı bir araç bakıyorsanız Stepway iyidir. -
biz karadenizliyiz köy yolları mağlum engebeli ve kötü bizim işimizi görürmü ve aldıkdan sonra nasıl bir fiyata satabiliriz -
Dediğiniz yollara en iyi duster gider. Ama bütçeniz dustere yetmiyor daha doğrusu ancak baz versiyona yetiyor.
Sandero stepway da size uygun. Gerek fiyat gerek yakıt gerek servis olarak sizi üzmez.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam dacia alma da,
o paraya Clio HB, i20, Linea vs. bir sürü alternatif varken dacia pek mantıklı gelmiyor. -
bir aracın baz versiyonunu almak sizce mantıklımı -
jac0B0
neden dacıa almayayım ne gibi kötü yanları var -
Neden mentıklı olmasın sen etrefına bak seninle aynı ihtiyacı olan insanlar neyi tercih etmiş en verimlisi hangisi -
peki bu aracların ikinci elini ne kadar bir farkla satarım -
quote:
Orijinalden alıntı: Gecelerinn yargıcı
biz karadenizliyiz köy yolları mağlum engebeli ve kötü bizim işimizi görürmü ve aldıkdan sonra nasıl bir fiyata satabiliriz
İkinci el duster baktiniz mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben dacia yazdım ama 35.000 tl ye kadar ne önerebilirsiniz ? -
bakmadım neden ? -
YARDIMMM -
O yolların hakkını toros verir ama karadenizde belli olmaz nem var araba çürüyebilir biraz.Lada niva desen akar orada.Ama size 2.el bir duster gider yakıt az vergi az bakım az konforda az tabi. -
2.EL DUSTER YERİNE DACİA SANDERO STEPWAY OLMAZ MI? -
quote:
Orijinalden alıntı: Gecelerinn yargıcı
2.EL DUSTER YERİNE DACİA SANDERO STEPWAY OLMAZ MI?
Hocam olur fajat sandero nun kaldigi yerler olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kalma motor gücünden mi kaynaklanıyor -
illa sıfır deniyorsa alınır .
yoksa o paraya hatta daha altına connect 110ps full alınır 1-2 yaş.
partner-berlingoda düşünülebilir. yol kötüyse connect. -
Çalışmasını falan bilmem ama içine oturup inceleme şansım oldu. Dacia'nın tüm araçları hayal kırıklığı yarattı. nasıl bu kadar çok satıyor onu da anlamıyorum, Duster falan, iç tasarımları 10-15 yıl öncenin araçları gibi. Sanırım satın alma ve yürütme ekonomisi nedeniyle cazip geliyor insanlara. Al gitsin parana acımazsın, tepe tepe kullanırsın.. -
dacia almaktan vazgeçtim 35.000 e güzel arabalar bulamıyorum sanırım 2.el alıcam bu paraya :(
Benzer içerikler
- veka aks yorumları
- dizel motorun iyi olduğunu nasıl anlarız
- atmosferik motorlu araçlar
- tescil seri no-plaka eşleşmiyor. lütfen kontrol ediniz
- opel insignia 1.4 turbo kronik sorunları
- yeni cla
- byd satış rakamları
- byd han türkiye
- glc 220 d 4matic fiyat
- skoda enyaq
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X