Şimdi Ara

Dacia sandero stepway

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dacia sandero stepway almak isiyorum sizce nasıl bir araç ? araçlar hakkında bir bilgim yok bunun yerini 30.000 ile 35.000 arasında önerebilceğiniz bir araç olurmu?

• Ekonomi odaklı ( her anlamda ) bir araç istiyorsanız çok doğru bir tercih.Onun dışında bir beklentiniz olmasın araçtan.Konfor falan hak getire.İkinci el çok daha kaliteli araçlar alınabiliyor o paralara.Focus, Jetta, Auris vs bir önceki kasa kaliteli otomobiller alabilirsiniz.Ama ekonomi odaklı bir araç bakıyorsanız Stepway iyidir.
  • LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    biz karadenizliyiz köy yolları mağlum engebeli ve kötü bizim işimizi görürmü ve aldıkdan sonra nasıl bir fiyata satabiliriz
  • Gecelerinn yargıcı G kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz yollara en iyi duster gider. Ama bütçeniz dustere yetmiyor daha doğrusu ancak baz versiyona yetiyor.
    Sandero stepway da size uygun. Gerek fiyat gerek yakıt gerek servis olarak sizi üzmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dacia alma da,

o paraya Clio HB, i20, Linea vs. bir sürü alternatif varken dacia pek mantıklı gelmiyor.
  • bir aracın baz versiyonunu almak sizce mantıklımı
  • jac0B0
    neden dacıa almayayım ne gibi kötü yanları var
  • Neden mentıklı olmasın sen etrefına bak seninle aynı ihtiyacı olan insanlar neyi tercih etmiş en verimlisi hangisi
  • ongun_44 kullanıcısına yanıt
    peki bu aracların ikinci elini ne kadar bir farkla satarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gecelerinn yargıcı

biz karadenizliyiz köy yolları mağlum engebeli ve kötü bizim işimizi görürmü ve aldıkdan sonra nasıl bir fiyata satabiliriz

İkinci el duster baktiniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dacia yazdım ama 35.000 tl ye kadar ne önerebilirsiniz ?
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    bakmadım neden ?
  • YARDIMMM
  • O yolların hakkını toros verir ama karadenizde belli olmaz nem var araba çürüyebilir biraz.Lada niva desen akar orada.Ama size 2.el bir duster gider yakıt az vergi az bakım az konforda az tabi.
  • 2.EL DUSTER YERİNE DACİA SANDERO STEPWAY OLMAZ MI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gecelerinn yargıcı

2.EL DUSTER YERİNE DACİA SANDERO STEPWAY OLMAZ MI?

Hocam olur fajat sandero nun kaldigi yerler olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    bu kalma motor gücünden mi kaynaklanıyor
  • illa sıfır deniyorsa alınır .
    yoksa o paraya hatta daha altına connect 110ps full alınır 1-2 yaş.
    partner-berlingoda düşünülebilir. yol kötüyse connect.
  • bytradm B kullanıcısına yanıt
    Çalışmasını falan bilmem ama içine oturup inceleme şansım oldu. Dacia'nın tüm araçları hayal kırıklığı yarattı. nasıl bu kadar çok satıyor onu da anlamıyorum, Duster falan, iç tasarımları 10-15 yıl öncenin araçları gibi. Sanırım satın alma ve yürütme ekonomisi nedeniyle cazip geliyor insanlara. Al gitsin parana acımazsın, tepe tepe kullanırsın..
  • bytradm B kullanıcısına yanıt
    dacia almaktan vazgeçtim 35.000 e güzel arabalar bulamıyorum sanırım 2.el alıcam bu paraya :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.