Şimdi Ara

Dacia Stepway

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dacia sandero stepway ile ilgili birkaç sorum var bilen yada kullanan kişiler cevap verirse sevinirim;

1)Arka camlar manuel otomatiğe döndürme şansımız var mı
    2)Yan aynalar manuel otomatiğe döndürme şansımız var mı (dusterde ortada cliodaki gibi aparat konulmuş onun gibi olma ihtimali yada farklı bişe olursa)
    3)Arkadaki höperlör böle yeri (resimdeki gibi )var içini açmadık internettede 2 tane hopörlerin olduğu yazıyor acaba içine koymama olasılıkları var mı yada kablolar mı bağlı değil (bayram üzeri teslim aldığımız için servis kapalıydı ve sadecene arabayı aldık)
    4)Kadranda (direksiyonun altındaki panel) Yakıt ortalaması yazmıyor saat,km,km+m,birde bi yazı var yazıyı tam hatırlamıyorum
    5) Necvox multimedya var radyosu 2 tane adam akıllı çekmiyor bile multimedyadan bi ayarı var mı eğer yoksa ne yapmak gerekir

Bunların değişim vs vs de garanti dışına çıkar mı

Herkese iyi Bayramlar Dacia Stepway

• Dadas41254125 kullanıcısına yanıt
    Hem?erim arka kapy içlerinde hoparlör yok, arka kapy içleri komple sökülüp oraya 2 adet hoparlör ba?latabilirsin.

Yol bilgisayaryny servis rica ile aktif hale getirebiliyor, benimkinde de kapalyydy biraz ysrar edince 5dk da açtylar.
  • Aracınızı buraya götürün stepway i bentley yaparlar.

Dacia Stepway

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Biz kendimiz taktığımızda garanti problemi olur mu acaba
  • Dadas41254125 kullanıcısına yanıt
    Ben oto teypciye taktırmıştım, sonrasında gidip de servise "buna hoparlör taktırdım sorun olur mu?" diye somadım

Siz de oto teypçiye taktırın zaten servis nerden anlayacak ki. Anlasa da o servisin keyfine kalmış birşey, elektrik tesisatını kurcalamışsınız diye sorun da çıkarabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Ben oto teypciye taktırmıştım, sonrasında gidip de servise "buna hoparlör taktırdım sorun olur mu?" diye somadım

Siz de oto teypçiye taktırın zaten servis nerden anlayacak ki. Anlasa da o servisin keyfine kalmış birşey, elektrik tesisatını kurcalamışsınız diye sorun da çıkarabilir.

O zaman bayramdan sonra gidip servise danışayım inşallah işimiz rast gider saolun cevaplarınız için birde camlar hakkında bir bilginiz varmı
  • https://www.sikayetvar.com/dacia-hoparlor-sorunu bahsetmiş adam burada garantiden çıkıyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dacia Sandero Stepway fren sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Elantra
    17 yıl önce açıldı
    3008-renault duster.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.