Bildirim
Elantra
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiç fikri olan yok galba -
ben sadece hyundaidir güven derim -
bende 2005 düz vites elantra var,sıfır almıştım,gayet memnunum çok şükür,parasına göre full bir araba,hiç düşünme derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coban393 -- 6 Şubat 2008; 22:38:40 > -
hocam nasıl genel olarak araba? ben kullanımının ve konforunun iyi olduğunu biliyorum. yakıt tüketimi ver parça fiyatları ne durumda? birde ikinci elde nazlı mı satılır -
quote:
Orjinalden alıntı: oliwer
hocam nasıl genel olarak araba? ben kullanımının ve konforunun iyi olduğunu biliyorum. yakıt tüketimi ver parça fiyatları ne durumda? birde ikinci elde nazlı mı satılır
ikinci elde haddinden fazla nazlı zaten ucuz olmasıda bu yüzden... -
quote:
hocam nasıl genel olarak araba? ben kullanımının ve konforunun iyi olduğunu biliyorum. yakıt tüketimi ver parça fiyatları ne durumda? birde ikinci elde nazlı mı satılır
Yakıt tüketimi şöyle;klima açık,farlar açık ve hız 120-130 civarı yaptım uzun yolda km de 225,000 TL(eski para).Ama sürat yapmazsan max.100 le gidersen,klima açmazsan bu 190.000 tl ye kadar düşüyor.
Şehir içi ise 250-260 gibi yakıyor,kullanımına bağlı,spor kullanırsan çok yakar,efendi sürersen az yakar bu her arabada böyledir.Ben yakıtından memnunum tüpe gerek yok bence kmde 50-60 binlira aşağı düşer ancak bozdurduğuna değmez,birde 1500-2000 ytl para verceksin,verdiğin parayı 20-25 bin kmde ancak amorti edersin.Parçafiyatı çok yüksek değil,ben geçenyıl 10 bin bakımına 80 ytl,bu sene 20 bin bakıma 85 ytl verdim bence normal.Başka parça değiştirmediğim için diğer fiyatlardan çok haberim yok.ama hyundainin parçaları renaulttan ucuz bence.(iki değişik parça servise sorulup test edilmiştir).İkinci ele gelince diğer arkadaşa katılıyorum,ha deyince elden çıkaramazsın bineceksen alacaksın,ticareti düşünme.
-
hocam 15 milyar para var alıp binecem ticaretinden anlamam. accent diyodum önceleri baktım elentra daha uygun ve donanımlı. 2002-2003 model alabilirsem 3-5 sene binerim heralde. ama otomatik vites olsun diyorum gerçi manuel olursa da alınır. ankaradan bu hafta bakacam piyasaya.
Altı biraz fazla yere yakın galiba bu arabanın? bir de elektronik klima var sanırım memnunmusunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 24 Ağustos 2007; 10:59:14 > -
elektronik ve tam otomatik klima var,yani sen dereceyi ayarlıyorsun,araba o derecede sabit tutuyo iç ortamı,ayrıca kışın öncam ve yan aynalar buz tutarsa hiç dert etme,yan aynalar ısıtmalı,ön cam buğu çözücü düğmesi var,ben konyadayım çok işime yarıyor.Altı yere yakın değil kesinlikle,hyundai grubu toyatalardan yüksektir,alt bakımından.Arabada 5 kişi,bagaj full dolu çok yola gittim ben,kasislerden geçtim,hiç değmedi. -
coban eywallah epey faydalı bilgiler veriyosun. ama seni biraz daha yorayım.. kasko ve diğer masrafları yaklasık ne kadar tutuyor?
forumdan okudugum kadarıyla da servis fiyatları epey cazip hyundai nin. walla ben elentra yı epey gözüme kestirdim. ankara neziroğluna gidip bakcam haftasonu bakalım cebimizdeki paraya bulabilecekmiyiz. -
Elentra'yı tip olarak çok beğeniyorum. Özellikle siyah olanını daha dün yanımdan geçti inanın arabanın markasını bilmeyen bir kişi 60 milyarlık araba zanneder. -
benim daha önceki arabam accentti,kaskom o arabadan beri yani 2002 den beri devam ediyor,kaskoda 5.yi yaptırdım hiç deldirmediğim için %60 indirimim var 430 ytl ye yaptırdım.Ama sen sıfırdan başlayacaksasn kaskoya 2002-2003 model için tahmini 700-800 lira tutar.ama full kasko.Bide sana tavsiyem tanıdık bi yere yaptır,tanımadık yerde adam full deyip çoğu teminatı kısıyor,tabiki fiyatta düşüyor.Diğer masraflar derken alım satım,sigorta ve vergiden bahsediyosun galiba,alim satım 200-300,sigorta 110,vergi modele göre değişir 2002-2004 modelin bu yılki ödenen vergisi 393 lira,egzoz 12 lira vizeyi bilmiyorum çünkü hiç girmedim 2008 de gircem.Büyük bir ihtimalle temmuz vergisi ödenmiştir alacağın arabanın,belki sigorta,vize ve egzoza girersin,yani kaba hesap kasko dahil 1000 ytl gibi bir paran cebinde olsun. -
üstad eywallah şahane oldu bu topic zaten elentra topiği görememiştim inşallah bende alırımda devam ettiririz. elentra düşüremezsem 1.3 admire alırım artık klima abs olsun yeter şimdilik.
coban vaktin olursa diğer resimleride bekleriz arabanın. -
BUDA DONANIM VE TEKNİK ÖZELLİKLER
-
burası kokpit
-
dostum bineceksen yani satmayacaksan hiç durma al
ama 15 e biraz zor,
temiz 2004 ü ancak 17,5 a bulabilirsin -
Ben mayıs ayında 2004 modelini aldım. 17000 ytl ye otomatik. Konforu çok iyi. Tam bir uzun yol arabası.
Donanımına göre çok uygun bir araba. Tavsiye ederim. Sorunsuz bir araba. -
bende bunu almak istiyorum...inşaallah hayırl bir şekilde almak banada nasip olur..çok istiyorum..tam baba araba oturaklı.. -
hakanusak kardes otomatik elantra aldım demişsin. depoyu kaca dolduruyosun ve kac km yapabiliyosun bir depoyla?
ayrıca arabanın performansı nasıl, tam dolu olduğu zaman falan kasılma yapıyor mu? bir de lpg yi araştırdın mı?
saygılar -
quote:
hakanusak kardes otomatik elantra aldım demişsin. depoyu kaca dolduruyosun ve kac km yapabiliyosun bir depoyla?
ayrıca arabanın performansı nasıl, tam dolu olduğu zaman falan kasılma yapıyor mu? bir de lpg yi araştırdın mı?
saygılar
oliwer kardeş benim ki 2006 model düz vites.ben bir depo benzinle 900 küsür km yol yaptım ben arabayı devirli kullandığım halde bu kadar gitti yumuşak kullanıldığı zamn araba aşırı derecede az yakıyor.araba tam dolu olduğu zamn kendini yola yapıştırıyo ve daha güzel gidiyor.arabayla baazen memlekete gidiyorum gelirken arbanın arkası nerdeyse yere deycek gibi olyor.araba o haldeyken acayip çekiş ve hız gösteriyor.yani boştada doludada aynı.lpgeye gelince bana kalırsa alınca lpg falan taktırma.bazen takılan lpgler arbayla uyum göstermio airbag abs service vs. ışıklarını yakıyor.bunları yaptırmakta bayaa uğraştırıyor adamı.hem arabanın dilinden anlayarak güzel yumuşak kullanıp az yaktırdıktan sonra lpg ye ne gerek var? saygılarımla
Benzer içerikler
- 1.2 d cvvt motor nasıl
- pasta cila çizik giderir mi
- hyundai bayon nasıl bir araba
- hyundai accent 1.5 gls ile 1.5 i gls arasındaki fark
- en ideal motor hacmi
- sıfır araba fiyatları
- elantra n
- hyundai tucson 2024 fiyat
- hyundai tucson 2019
- hyundai insert
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X