Şimdi Ara

Elantra (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
25.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla muayenedne geçmesi tamamen senin ikna yeteneğinle alakalı...bucegu nun arabayı ben almadan önce geçmiş muayeneden, makam arabası olarak kullanıldığını söylemiş...
  • dostum benim arabanında 8.ayda muayenesi var.bende öyle derim artık nabalım...
  • işallah geçersin ne diyim ama sorarsa sana araç kartı falan ona göre hazırlıklı git..
  • bakacaz artık bi hal çaresine.
  • erro bu araç kartlarını nasıl tahsis ederiz dostum?
  • sen şimdi makam arabası diyeceksen resmi olması lazım..onun içinde hangi makamın arabasıysa oranın kartı olması lazım TBMM Başbakanlık vs gibi...demek istediğim o...yoksa herkse aynı yalanı atar durur..söyleyeceğim desteklli atmak lazım
  • anladım dostum tamam
  • arabadan gercekten memnun kaldım şimdilik. oldukça konforlu geldi. şehirlerarası sürüme daha müsait. yakıt ve lpg hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. lpg ile ne kadar uyumlu bu arac? hangi marka daha sorunsuz lpg için? Landi Renzo takan yer tanıdık, iyi marka diyorlar ama ben baska forumlarda BRC ve LOVATO iyi diye okumuştum. birde 40000 bakımı ne kadara patlar bana? neler değişiyo bu bakımda?
  • Ben henüz lpg de bi sorun yaşamadım...aracı aldığımdan beri 2000 km gittim..benden öncek iarkadaş 10000 km yol yapmış..Lovato akılı arabada..Ankara soğuğunda sabah henüz çalıştırma problemi yaşamadım..hep ilk marşta aldı..performansta bi sorun yok...Landi renzo ve prins benim de okuduğum kadrıyla gerçekten iyi sistemler..tabi buna bağlı oalrak ta pahalı..Ama taktırmaya değer..çünkü sorun çıkarmaya başlayınca insanın canından bezdiriyo okuduklarıma göre..BRC nin biraz daha sesili çalıştığını duydum..Bİr de LPG işinde işçilik çok öenmli gerçekten deneyimli işini bilen yerlere taktırmanı tavsiye ederim..40000 bakımına gelince serviste 300 YTL tutacağını tahmin ediyorum ama sanayide de yapılabilir..zaten hangi parçaların değişmesi gerektiği bellidir..Boşuna servise gitmene gerek yok...
  • erro teşekkürler değerlendirmeniz için. bişey daha sorcam. bu arabanın radyo anteni yok mu? ben göremedim valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: filidor

erro teşekkürler değerlendirmeniz için. bişey daha sorcam. bu arabanın radyo anteni yok mu? ben göremedim valla

anteni vardır tabi olmazmı.arka cam rezistansının içinde.sağda ve solda dikey olanlar.
  • hakkaten ya benim hiç aklıma gelmemiişti:) iyi oldu öğrendiğim

quote:

Orjinalden alıntı: bucegu60

quote:

Orjinalden alıntı: filidor

erro teşekkürler değerlendirmeniz için. bişey daha sorcam. bu arabanın radyo anteni yok mu? ben göremedim valla

anteni vardır tabi olmazmı.arka cam rezistansının içinde.sağda ve solda dikey olanlar.
  • katalogda yazar arka cama entegre anten...
    güzel bişey aslında...
    çekimi şahane...
    ve anten kırıldı döküldü derdi yok...
  • hyundai elantra fan klübü başlığı altında devam ediyoruz duyurulur...

http://forum.donanimhaber.com/m_11152627/mpage_2/key_//tm.htm#20358826
  • hoca 3 mesajda bir aynı şeyi yazma yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 18 Ocak 2008; 23:00:27 >
  • bi mahsuru mu vardı...?
  • Tırların üzerinde bol bol elentra görmeye başladık.
    Hayırdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: carenfly

Tırların üzerinde bol bol elentra görmeye başladık.
    Hayırdır.

akıllandılar demekki
  • Arkadaşlar Elantra forumunun işi bitmiş...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.