Şimdi Ara

Elantra (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
25.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla dostum bizim arabaya pek gitmio o mesele ya... bi kere farlar yukarı doğru uzanıo onların üstünü kapatıo bi nevi... ve yakışmıo pek... ama bu benim fikrim... yanlış düşünüo da olabilirim...
  • Bence de pek yakıştığı söölenemez...benim aklıma hiç taktırmak gelmedi yani yakışmayacağını bildiğim için
  • arkadaşlar bende 2004 elantra kullanıcısıyım benim araba şehir içinde 100 km de 9,7 litre gösteriyo ne kadar sakin kullansamda dahada altına hiç inemedim bide 50 ytl benzinle 165 km yol yapıyo şehir için de sizce normalmi
  • kardeşim 9.7 yakması normal gelmedi bana.çünkü yumuşak kulandığını blirtmişsin.benimki spor kullanırsan 9. 0 civarlarda gösteriyor ama yumuşak kullanırsan 8.0-8.7 litre arasında değişiyor şehir içinde.birde 50 ytl benzinle 165 km gidiyor demişsin.araban çok yakıyor.benimki 50 ytl benzinle 200-270 km arasında değişiyor.Arabanda tahminimce bi sorun var.bu kadar çok yakmasınormal değildir.bence bi servise götür arayı bi baksınlar.saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __elantrafaruk__ -- 25 Aralık 2007; 13:56:20 >
  • arkadaşlar bende 97 model hyundai 1.8 gls otomatik vites vardı arkada 2007 model corolla aldı kendi aracını benimkiyle kıyaslamaya başladı söylenecek başka söz varmı 97 nereee 2007 neree
  • demek o arkadaşın 97 model hyundai 'yi 2007 model araçlarla kıyaslanacak kadar güsel bir araba görmüş.ne güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: udl

ben sadece hyundaidir güven derim

• Arkadaşlar Elantra'nız kaç model ve kaç km'de ???

Benimki 2006 model ve 18000 km'de

Elantra
  • 2004 model 97500 km
  • 2006 model 11000
  • 2005 32000 km de kız gibi maşallah...arkadaşlar Elantra fun clubüne yazsanıza bu başlıkta takılmayalım
  • açıldımı fan club?
  • 2005 model 28500 km maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coban393 -- 4 Ocak 2008; 15:45:58 >
  • Kısa farlarım H7 xenon kit,uzunlar ise normal H1 halojen,geçen gün fark ettim sellektör yapınca hem uzunlar hemde xenonlar yanıyo,sakıncalı bir durum,xenonların kısa sürede yanıp sönmesi.Sizler benim için denermisiniz,sellktör yapın bakalım kısalarda yanacak mı?Acaba orjinalinde mi öyle yoksa benim xenon dönüşümünde mi bir sorun oluştu.
  • eski arabamda aynı bu şekildeydi yıllarca xenon kullandım herhangi bir sıkıntıvermedi, taktırdığım yerde xenon a bir zararı olmadığını söylemişti. ama çok etkili bir selektör oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: coban393

Kısa farlarım H7 xenon kit,uzunlar ise normal H1 halojen,geçen gün fark ettim sellektör yapınca hem uzunlar hemde xenonlar yanıyo,sakıncalı bir durum,xenonların kısa sürede yanıp sönmesi.Sizler benim için denermisiniz,sellktör yapın bakalım kısalarda yanacak mı?Acaba orjinalinde mi öyle yoksa benim xenon dönüşümünde mi bir sorun oluştu.
  • eski arabanız elantramıydı?etkili olmasına oluyorda xenonların kısa süre yanıp sönmesi ömür açısından pek iyi olmuyor diye biliyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: alpercan

eski arabamda aynı bu şekildeydi yıllarca xenon kullandım herhangi bir sıkıntıvermedi, taktırdığım yerde xenon a bir zararı olmadığını söylemişti. ama çok etkili bir selektör oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: coban393

Kısa farlarım H7 xenon kit,uzunlar ise normal H1 halojen,geçen gün fark ettim sellektör yapınca hem uzunlar hemde xenonlar yanıyo,sakıncalı bir durum,xenonların kısa sürede yanıp sönmesi.Sizler benim için denermisiniz,sellktör yapın bakalım kısalarda yanacak mı?Acaba orjinalinde mi öyle yoksa benim xenon dönüşümünde mi bir sorun oluştu.

• yok açılmadı da DH de ööle bi başlık var ya orda takılalım diye söölemiştim ama sallamamış kimse...
    quote:

Orjinalden alıntı: __elantrafaruk__

açıldımı fan club?
  • 2005 model 40.000 km (metalik gri)
    darbesiz-boyasız-orjinal (ekspertiz yapıldı)
    motor temiz, sorunsuz

motor kaputunda 2 tane derin sayılabilecek dikey çizik (serçe parmak uzunluğunda)
    sağ arka çamurlukta yanyana 2-3 küçük taş fırlama izi
    sol ön kapı ile tavan arasındaki küçük yerde 1 ytl büyüklüğünde boya aşınması (kuş pislemiş, asidi yakmış)
    18.400 ytl diyorlar. son fiyat!

bu araba konfor ve gösteriş arabası. Eksilerini sıralayacak olursam;
    servis kalitesi berbat (biliyorum)
    motor performansı istenilen seviyede değil (biliyorum)
    2. eli berbat ötesi (bililyorum)
    Çukur engebede sesi içeri alıyor (biliyorum)
    Yüksek devirdeki kullanımda motor sesi oldukça yüksek (biliyorum)

herşeye tamam ama kuş boku yüzünden arabadan vazgecek gibiyim. Boyatılabilir ve düzeltilebilir ama zaten 2. eli çok ağır olan bu aracı boyatırsam elimde patlar gibime geliyor. yani sizlerinde fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.
    birde bu fiyat biraz pahalı mı sanki?

Yukarıdaki yorumlara göre Elantra biraz mübalağa yapılarak savunulmuş. Yani benim Fenerbahçeyi tuttuğum gibi bir yaklaşım olmuş genelde. Artıları çok ön planda, eksileri gözardı seviyesinde :( Kısaca fanatik tarz yorumlar çok gerçekci gelmedi bana. Kimse yoğurdum ekşi dememiş haliyle. Bana normal olarak tarafsız binicilerin, binmişlerin, piyasanın içinde olanların yorumları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filidor -- 10 Ocak 2008; 3:15:12 >

• @filidor
    şimdi açık konuşalım dostum,kuş boku olmasada,yani boyatmasanda o arabayı bir daha kolay kolay satamazsın,zaten onun son satılabileceği zamanlar şimdi,üç senede sen binsen 5 yaşından büyük elantaryı ve muhtemelen 100bin km civarında olacak ki çok çok zor satabilirsin oda broadway fiyatına...

18400 ytl fiyat bence yüksek,
    şimdi bana buradan itirazlar gelebilir ama en güzel yolu, ara bir galeriyi, bu müşteri olduğunuz arabayı satmak isterim kaça alırsınız de...

ben sana söyleyim 14500-15000 ytl civarı görmeden verecek,görüpte o çiziklere ve kuş b..una bakınca 14000 e çekecek fiyatı,yani senin bu arabaya vermen gereken fiyat 17-17500 civarı olmalı maksimum...
  • filidor yazdıklarından anlaşılacak olursa arabanın kaportası pek diri değil.
    Emerald Dolphin'inde dediği gibi 17000-17500 arası eder bu araba.daha fazla verilmez!
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.