Şimdi Ara

Elantra (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
25.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabayı 18000 e aldım. hayırlısı olsun.. satmayı düşünmüyorum 3-5 sene binicem. hadi ben 3 sene sonra 3-4 milyar zarar edeyim. bu arabayı alan adam 33000 e almış 3 sene önce. yani o adamın zararı 15000 ytl. herhalde eşşek parası niyetine satılmayacak. düşeceği kadar düşmüş araba. biniciye piyasası bu. galeri daha ucuza alabilir belki. ama çok zarar göreceğime inanmıyorum. zaten başta ucuz alıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: filidor

Arabayı 18000 e aldım. hayırlısı olsun.. satmayı düşünmüyorum 3-5 sene binicem. hadi ben 3 sene sonra 3-4 milyar zarar edeyim. bu arabayı alan adam 33000 e almış 3 sene önce. yani o adamın zararı 15000 ytl. herhalde eşşek parası niyetine satılmayacak. düşeceği kadar düşmüş araba. biniciye piyasası bu. galeri daha ucuza alabilir belki. ama çok zarar göreceğime inanmıyorum. zaten başta ucuz alıyorum.

Allah kaza bela vermesin dostum,hayırlı uğurlu olsun
  • Hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız inşallah dostum.aramıza hoşgeldin
  • dostum hayırlı olsun hoşgeldin aramıza...
    valla abi ben şunu bilir şunu söylerim...
    bu araba ticarette işe yaramaz ama uzun süreli biniciysen hiç bi arabanın edemediği kadar rahat ettirir seni...
    sorunsuz lüks bi araba işte daha ne olsun...
  • hehe tabi bide şu var... benim bu yazımı okuyan başka araba kullanıcılarının sözlerine tahammül edeceksin...
    Örnek veriyorum:
    - bu mu lüks?
    - altı üstü hyundai...
    - civicle karşılaştırmam bile...
    - kore arabasıdır binilmeeezzz....
    :D :D
    çok gülüyorum bunlara...
    zaten bunu hep derim ben binmesinler onlar elantraya...
    seçkin olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: filidor

Arabayı 18000 e aldım. hayırlısı olsun.. satmayı düşünmüyorum 3-5 sene binicem. hadi ben 3 sene sonra 3-4 milyar zarar edeyim. bu arabayı alan adam 33000 e almış 3 sene önce. yani o adamın zararı 15000 ytl. herhalde eşşek parası niyetine satılmayacak. düşeceği kadar düşmüş araba. biniciye piyasası bu. galeri daha ucuza alabilir belki. ama çok zarar göreceğime inanmıyorum. zaten başta ucuz alıyorum.

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.bende 2005 elantramı 19,000 ytl ye takasa verdim 2 ay önce.30,000 km deydi. güzel araba.gayet konforlu.
  • Bucegu60 ın bahsettiği araba...Şundaki asalete baksana yaw..maşallah nazar değmesin..kim ne derse desin kardeşim..Sınıfının diğer arabalarını fazla kullanmadım diğerlerini bilemicem..Paliodan sonra geçtim bu arabaya ve uçak gibi geldi doğal olarak...PErformansı lpg li olmasına rağmen gayet iyi...1350 kg olması hasebilyle ilk 2 vites te ağır kalabiliyor...Evet motor sesini alıyor, engebeli yollarda ses geçiriyor..Varsın olsun Allah'a şükür problem çıkarmadı..Donanımı çok güzel, aynı fiyata şahin gibi ( pilot kabini) görünümlü alacağıma seve seve buna binerim..

2005 Model 33000 km..Lovato Sıralı sistem..hasarsız..ikinci el adım 32000 de..lpg li 20000 YTL...ustalar maşallah çekip duruyolar...Allah kimseye kaza bela vermesin...

http://img233.imageshack.us/img233/1456/sany15521fd2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erro -- 12 Ocak 2008; 2:00:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erro

Bucegu60 ın bahsettiği araba...Şundaki asalete baksana yaw..maşallah nazar değmesin..kim ne derse desin kardeşim..Sınıfının diğer arabalarını fazla kullanmadım diğerlerini bilemicem..Paliodan sonra geçtim bu arabaya ve uçak gibi geldi doğal olarak...PErformansı lpg li olmasına rağmen gayet iyi...1350 kg olması hasebilyle ilk 2 vites te ağır kalabiliyor...Evet motor sesini alıyor, engebeli yollarda ses geçiriyor..Varsın olsun Allah'a şükür problem çıkarmadı..Donanımı çok güzel, aynı fiyata şahin gibi ( pilot kabini) görünümlü alacağıma seve seve buna binerim..

2005 Model 33000 km..Lovato Sıralı sistem..hasarsız..ikinci el adım 32000 de..lpg li 20000 YTL...ustalar maşallah çekip duruyolar...Allah kimseye kaza bela vermesin...

ÖZLEMİŞİM ARABAMI BEE.o büyük bi arabaydı.ama şimdiki de yaşıma uygun.şimdikinin de hakkını vermek lazım. :)

• erro kardeş arabanın camlardaki filmleri ziebarttamı yaptırdın.benimkinde de var film ama normal aksesuarcıda yaptırdım.hoşuma gitmiyor çizilmeye başladı çıkarcam yakında.

Arkadaşlar ziebart cam filmleri

ne kadar?
    kalitelimi?
    Birde arabsına göre fiyat farkı oluyormu?

Şimdiden teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
  • ya evet bun bende merak ediyorum...
    siyah cam çok tarz duruyo bizim arabalarda...
    yaptıracam ama nasıl bişey yaptırsam diye düşünüorum...
  • quote:

Bucegu60 ın bahsettiği araba...Şundaki asalete baksana yaw..maşallah nazar değmesin..kim ne derse desin kardeşim..Sınıfının diğer arabalarını fazla kullanmadım diğerlerini bilemicem..Paliodan sonra geçtim bu arabaya ve uçak gibi geldi doğal olarak...PErformansı lpg li olmasına rağmen gayet iyi...1350 kg olması hasebilyle ilk 2 vites te ağır kalabiliyor...Evet motor sesini alıyor, engebeli yollarda ses geçiriyor..Varsın olsun Allah'a şükür problem çıkarmadı..Donanımı çok güzel, aynı fiyata şahin gibi ( pilot kabini) görünümlü alacağıma seve seve buna binerim..

abi bizim arabalar biraz ağır sınıfına göre...
    nerdeyse vectra kadar ağırlığı var...
    belki biraz geç hızlanır ama hızlandımı da önünde tek bi araba bırakmaz...

• arabanın camları aldığımda öyleydi..açıkçası dokununca film olduğu belli bile olmuyo sanki camın orjinal haliymiş veya lazerle yapılmış gibi..bakan kimse anlayamadı nası bişey olduğunu..gerçekten mükemmle yapmışlar..bucegu60 arabanın ilk sahibi ona sorup söyleyebilirim veya kendi cevaplayabilir burda...

quote:

Orjinalden alıntı: __elantrafaruk__

erro kardeş arabanın camlardaki filmleri ziebarttamı yaptırdın.benimkinde de var film ama normal aksesuarcıda yaptırdım.hoşuma gitmiyor çizilmeye başladı çıkarcam yakında.

Arkadaşlar ziebart cam filmleri

ne kadar?
    kalitelimi?
    Birde arabsına göre fiyat farkı oluyormu?

Şimdiden teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

• Valla Dostum yardımcı olursanız sewinirim...bu konuda bilgi sahibi olup yeni bir film yaptırmak istiyorum...
  • arkadaşlar elantra ya filmi sadece 60 ytl ye yaptırmıştım 1 sene önce
    yine 1 ay önce de yarisime yaptırdım oda 60 ytl tuttu.herşey dahil.
    cok kaliteli bi mal değil di.ama fiyatına göre cok kaliteli.
    bu arada ankaradayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dumurman

ya evet bun bende merak ediyorum...
    siyah cam çok tarz duruyo bizim arabalarda...
    yaptıracam ama nasıl bişey yaptırsam diye düşünüorum...

ewet doğru sık duruyor.biz de zaten elantrayı babamdan dolayı 1 sene makam aracı olarak kullanmıştık.cokda memnunduk.
  • bucegu nası kaliteli değil ya 250 deseydin inanırdım valla..bi iki arkadşta baktı amerikan film zannettiler..köşelerden ve camın başlangıç noktasından baktığında hiç belli olmuyor film olduğu..işcilik gerçekten güzle olmuş..umarım muayene de veya polise takılmayız..gerçi şimdiye kadar bişi olmadı ama bahanem hazır...bakalım yerlerse:)
  • quote:

bucegu nası kaliteli değil ya 250 deseydin inanırdım valla..bi iki arkadşta baktı amerikan film zannettiler..köşelerden ve camın başlangıç noktasından baktığında hiç belli olmuyor film olduğu..işcilik gerçekten güzle olmuş..umarım muayene de veya polise takılmayız..gerçi şimdiye kadar bişi olmadı ama bahanem hazır...bakalım yerlerse:)

valla ben o halde muayenesini yaptırdım.sende merak etme bi sonrakine daha cok var.:)yaptırdıgım yer işinin ehli olmuş artık.işçilikleri gerçekten güzel.
  • abi bu arada bu forumun en sessiz bölümü elantra bölümüydü belki de ama bu günlerde baya ii gidioruz ha ne dersiniz?
  • hareketlenmesi için elimizden geleni yapıoruz ama nafile..yine de 3-5 atan oluyo işte...diğer başlık altında devam edebileceğimizi söylemiştim en azından ismi daha iyi:)

http://forum.donanimhaber.com/m_11152627/mpage_2/key_/tm.htm

Diğer forumlar gerçekten hareketli baya özenmiyo değil insan
  • Arkadaşlar bu filmler muayenede yasak diye biliyorum.Filmli camlarla muayeneye gitsek geri çevirirlermi nasıl olur acaba?...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.