Şimdi Ara

Elantra (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
25.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: coban393

bende 2005 düz vites elantra var,sıfır almıştım,gayet memnunum çok şükür,parasına göre full bir araba,hiç düşünme derim.

Elantra

Elantra

coban393 kardeşim bendede 2006 sı var beyaz renk.sana fazkasıyla katılıyorum.piyasa bakıyorum meganeler var elantradan eksik bir çok donanımı var fiyatı çok fazla.sıfır km meganeler elantrayla aynı donanım seviyesine sahip ama fiyatları el yakıyor.tamam dış tasarım olarak belki elantradan güseldir ama iç tasarım olarak elantrayı geçemez .göğüslüğü falan tipsiz.hele o vites kolu uzun bir plastik parçası.hiç bir esnetiği yok.o arabalara nasıl okadar para veriyorlar bilmiyorum.saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __elantrafaruk__ -- 10 Eylül 2007; 22:45:51 >

• hyundai devdir elentra hakkında bilgim yok görünüşü çok hoş alınır derim
  • Elantra sınıfının görp görebileceği en iyi otomobillerden bri...
    Siz hangi otomobilin kataloğunda tüm özelliklerin standart olarak verildiğini gördünüz?
    Full donanımıyla sınıfındaki devlerle yarışıyor...
    Üstelik güvenlik testlerinden hep 5 yıldız almış...
    Bakmayın bizim ülkede tutmuyor...
    Ama amerikalılar bu arabaya hayran...
    Bunun yanında Hyundainin dünyada en çok satılan otomobili Elantra bunu biliyormusunuz?
    Valla bunu hep dyorum burada bi tanıdıkla aynı anda araba aldık o megane ben elantra...
    Elantrayı gördü şimdi pişman...
    Arabaya kim bindiyse bu arabanın bu kadar çok özelliği varmıydı diyor...
    Bu fiyatı bu doanımla ancak rüyanızda bir de elantrada görebilirsiniz...
    2006 model bir elantram var daha öncede 2000 model vardı ikisi de yaşıtlarına göre süper...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumurman -- 18 Eylül 2007; 11:33:06 >
  • arkadaşlar çok şükür 2005 model bir elantra da benim oldu...çok iyi araba...
  • hadi hayırlı olsun dostum...
    Güle güle kullan...
  • 2006 model açık fıstık yeşili renkte Elantrayı 17.000YTL(pazarlıksız) satıyorlar. Araba tam donanımlı, sadece sol çamurlukta tekmelenmekten dolayı lokal boya mevcut; Bu arabanın yakıt tüketimi, yedek parçası, güvenlik ve konforu yönünden arkadaşlardan yorum bekliyorum. Birde fiyat konusu değerlendirirseniz sevinirim. Eğer arabayı alın diyorsanız; ne şekilde kontrol ettirmemi tavsiye edersiniz?
  • Otomatik vites yakıtı arttırır yakıta bakıyosan manuel al hem performansı daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xessey06

2006 model açık fıstık yeşili renkte Elantrayı 17.000YTL(pazarlıksız) satıyorlar. Araba tam donanımlı, sadece sol çamurlukta tekmelenmekten dolayı lokal boya mevcut; Bu arabanın yakıt tüketimi, yedek parçası, güvenlik ve konforu yönünden arkadaşlardan yorum bekliyorum. Birde fiyat konusu değerlendirirseniz sevinirim. Eğer arabayı alın diyorsanız; ne şekilde kontrol ettirmemi tavsiye edersiniz?

arabayı kontrol ettirmenin en güzel yolu bir hyundai servisinde ekspertiz yaptırmanızdır,
    o lokal boya sadece tekmeden dolayı ise önemli değil,fiyat uygun 2004 modele istiyorlar bu fiyatı hele ki km si 30bini geçmemişse hiç durmayın derim,tek tereddütüm renginde siyah yada lacivert(tabii zevk meselesidir) çok güzel gidiyor bu arabaya...
  • Bugün , mecidiyeköy civarında yeni Elentrayı gördüm. Sütlü kahve rengiydi. Hani gelmiyordu bu araba Türkiye ye. Araba hatcback'ti.
  • demek ki elantra değildi
  • arkadaşlar yine hyundai sitesinden iletişim formundan sordum cevap gelmiş...
    Elantranın seneye gelme ihtimali varmış ama kesin değilmiş büyük ihtimalle gelmeyecekmiş...
    Çünkü artık avrupa için "i" sınıfı otomobiller geliyor...
    Bizi de avrupa dan sayıolar yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dumurman

arkadaşlar yine hyundai sitesinden iletişim formundan sordum cevap gelmiş...
    Elantranın seneye gelme ihtimali varmış ama kesin değilmiş büyük ihtimalle gelmeyecekmiş...
    Çünkü artık avrupa için "i" sınıfı otomobiller geliyor...
    Bizi de avrupa dan sayıolar yani...

bizi asyadan saysınlarda düzgün araba getirsinler,
    i30 çıkalı 3 ay oldu daha bir tane bile görmedim yollarda
  • i30 iyi hoş araba ama Elantranın yerini tutmaz benim gözümde...
    klasik bi htchback...
    zaten çoğu yerleri taklit gibi...
    Hyundaiye yakışmıyor...
    Panjur yeni honda civicin...
    Farlar astranın...
    arka farlar mercedes a sınıfının...
    Arka kaput bmw 1 serisinin...
    tamponlar yine astraının...
    yan kısım mazda 3ün...
    Elantranın bi özgünlüğü var...
    Avrupa pazarına taklit yapılarak girilmez...
  • coban kardes bende seni tanıdım.benim arabada da beyaz far var pioneer woofer alpine anfi var.tüm camlarda(ön cam hariç)film var.hepsini yeni yaptırdım daha.çok güzel oldu.arabaya çok yakıştı.bu arabayı herkese tavsiye ederim piyasada böyle bir araba bulunmaz bence...
  • 17.000 ytl verip elantra alacağıma 2003 civic alırım rahat ederim. piyasası olmayan bi araç bu kadar pahalı olmamalı. Civice göre daha donanımlı ve yedek parçası daha ucuz bi araç olabilir ama civic olması her şeye yetiyor
  • Dünyanın en saçma mantığı!!!
    Valla ticaret için araba alıyosan git ne alıyosan al...
    Arabaya bineyim beni rahat ettirsn diyosan bu fiyata en iyi araba bu..
    Gerisini bilmem...
  • bana göre çok saçma bir mantık.ticaret yapcaksan git başka araba al.hem civic'te ne var anlamadım.arabanın ön konsulunda estetik denen bişey yok.ha şahin ha civic bana göre pek bi fark yok.ama yinede herkesin kendi düşüncesi saygı duyarım.işte elantrayı tanımayan kişiler hep böyle düşünüyor.bu araç eğer tanınsa ne kadar güzel bir araba olduğu görülür.hyundai'nin dünyada en çok satan modeli Elantra.ama maalesef türkiyede yeterince tanınmıyor...saygılarımla
  • abi türkiyede mantıksızık almış yürümüş...
    Bi furyadır tutturmuşlar kore arabası alınmaz...
    Kardeşim yıllarca hepimiz doğan şahin gibi eşşeklere binmedikmi?
    Kore arabası alınmazmış...
    o beğenmediğiniz arabalar Japon firmalarıyla Hyundai sıkça beraber çalışıyor...
    Opel Chevrolet Daewoo markalarının tek çatı olduğu bilinen bir gerçek...
    Ama Chevrolet opelin arabaları yerine Hyundai arabalarına özeniyor...
    Tam emin değilim ama bildiğim kadarıyla Lacetti de Kia Cerato gibi Elantra iskeletine üretiliyor...
    Opel bazı modellerinin motorlarını korede ürettiriyor...
    Açın auto motor sportun son sayısına bi bakın...
    Aynen şöyle yazıyor...
    "Sıra motorlara geldiğinde Avrupalı üreticilerin Hyundai'yi çok yakından takip etmesi gerektiği anlaşılıyor..."
    Bunu yazan otomobil otoritesi bir dergi...
    Hyundai dünyada bir dev bunu kabul edin artık...
    Dünyada 8. en değerli otomobil markası...
    kendini yenileyen 5. marka...
    Yeniliğe en çok para ayıran marka...
    vs. vs...
    Amerikada Elantra en çok değer gören aile otomobili...
    Bi amerikan filmlerini takip edin...
    Ortalık kore gibi...
    Ama türkiyede insanların bi takıntısı var...
    Bi şeyi illa yüceltecekler...
    Artık ortalıkta Megane görmekten midem bulanıyo...
    Toros gbi oldu...
    Aman ya ne anlatıoruzki...
    Herkes almasın zaten Elantra...
    Böyle iyi...
    Arabadan anlayan alsın...
    Az olsun ama Elantra olsun...
    En güzeli...

• elantra faruk. 2 yakın arkadaşımın birinde 2005 elantra gls birinde 2004civicES var. sen tipe bakıyorsan devam et derim(tipde bana göre civicin göstergesi herşeye bedel). benim civicim yok 2 sinide deneyip bi karşılaştrma soyluyorum elantra civicten daha dolu ama civicde kalitenin ve işçiliğin kralı var sen alışmışsın kendi arabana diğerleri takoz gelir tabi. sana tarafsız biri olarak civici yaşamanı tavsiye ediyorum.( kendime gülüyorum ya elantrayı civicle karşılaştıryoruz)
  • imaj herşeydir...
    civic in elantradan üstün olan tek yanı imajı,
    geri kalan yönleri kıyas kabul etmez...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.