Şimdi Ara

Dacia Stepway 2012 ( YenıLENdi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
33.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: merakli06

İlk resimdeki ön panelden bulamazmıyız.Değiştirsek bizimkilerle?

rüyada bile olamaz.

evet rüyada bile...
  • Hazır cevaplar sizi. birde buna bakin o zaman.Bu da işimizi görür.
    http://sharingdigital.en.alibaba.com/product/511396802-212856995/Sharing_digital_All_market_car_single_din_dvd_player_with_gps.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merakli06 -- 2 Mayıs 2012; 16:08:17 >

• Dacia 2012.
    Çift hava yastığı ( yolcu tarafı kapatılabilir )
    Arka silecekler var ( su fışkırtmıyor deniliyor ama yalan. )
    Ön silecekler su fışkırtınca kendisi çalışmıyor deniliyor yalan. Suyla beraber çalışıyor.
    Koltukları konforsuz deniliyor ama eski focus arabamdan farkı yok.
    Teyp derseniz bluetoothlu, telefonla konuşabiliyor, telefondan müzik dinleyebiliyorsunuz.
    Teyp mp3 çalıyor ve aux girişine sahip. ama arka kapılardaki hoparlör yerleri boştur, 50 tl masraftan kaçmışlar.
    Jantlar 16" ve continental marka.
    Motor altında korumasını yapmışlar ki bu da beni çok memnun etti.
    Motor 1.5 dizel, rampalarda çekiş gücü çok iyi. Sadece kalkışlarda bir yavaş kalıyor. ( zaten ralliye katılacak değiliz ya :-) )
    Bagaj hacmi normal. Daha doğrusu yeterli.
    Araba yüksek hızda savrulma yapar diyorlar ama bence pek de inandırıcı değil bu. 150 ile viraja girersen her araba savrulur bence.
    farlar ayarlanabilir. Arka buz çözücü var.
    Bir depo ile yeni olmasına rağmen 1000 km yapıyor. harika bence.
    Fotoğrafları mevcuttur. İsteyen arkadaşlara her tarafından çekip gönderebilirim.

Dacia Stepway 2012 ( YenıLENdi)

• Yan hava yastığı ( yolcu )

• Resimleri

• devamı...

• devamı....

• Bagaj hacmi kişiye göre değişir ama 500 lt bile yerine göre yetmeyen bana göre 320 litre çocuk oyuncağı
    2004 Vectra C Elegance ile 150 ile girdğim viraj çok maşallah tınmıyor bile her arabanın yapı olarak yere basışı farklıdır
    Şahsen ben Mcv alacam nasip olursa hangar gibi hacim ...
  • doğru diyorsun. aracının markası belli. ama şu da bir gerçek ki hız her halükarda felakettir. Benim viraj konusunda yazma amacım, bazı forumlarda yazılan ve insanları gerçekten de dacia'dan uzaklaştıran yazılaraydı. O forumlarda 80 ile viraja girsen zemini öpecek gibi olursun gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaddin6161

Arabayı alalı 1 gün oldu. Araç 1.5 90 beygir. 2012 modeldir. Aracımı görenlerin çoğu birkez daha dönüp baktı ve hatta incelemek bile istedi. Aracın performansını çok beğendim. Rampalarda bana mısın demiyor. Virajlarda da dedikleri gibi bir savrulma yok. Sadece iç kısmının malzemesi orta seviye. Adamlar bu modele ek olarak sürücü hava yastığı da eklemişler. Bunun yanında bluetooh telefonlarla uyumlu, usb li direksiyondan kumandalı güzel bir teyp eklemişler. Bu da aracı bana daha cazip hale getirdi. Fiyat olarak 33000 TL ye mal oldu. Verdiğime hiç pişman değilim çünkü temiz kullanılırsa uzun yıllar gidecek bir araç. Almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Bilgi öğrenmek isteyen olursa mesajıma cevap versin.

Merhaba fiyat 33.000.tl ye mal oldu demişsin,32.950.tl liste fiyatı var en az 1.000.tl de iskonto yapmaları lazımdı,33.000.tl lık

fiyata neler eklettin,yolcu hava yastıgı sıtandartmı olmuş yoksa fiyat farkı ile mi alınabiliyor.

Aracını güle güle kullan,hayırlı olsun...

• quote:

devamı....

Hayırlı olsun! Güle güle kullanın! Renk ve görünüş harika.

Bu araçta ön yolcu havayastığı var mı? Emin olmak istiyorum.
  • quote:

Resimleri

maşallah

ateş kırmızısı+stepway

sandero da tam istediğim gibi
  • Aydoğan arkadaşım. Yolcu hava yastığı var hatta üstteki fotoğrafta onun açılığ kapatılabilen düğmesini de görebilirsin. Zaten çift hava yastıklı olduğu için aldım. Ayrıca ESTUR arkadaşım. internetteki fiyatı dediğin fiyat fakat aldığım versiyonunu henüz sitelerine eklememişler. Sebebini ise Dacia bayiisindeki adam ellerindeki stoğu eritmek için diye söyledi. bu da bana mantıklı geldi. Çünkü sitedeki Stepway'in özelliklerinde hem bu direksiyondan kumandalı bluetooth lu teyp yok, hem de YOLCU hava yastığı yok. Daha fazla bilgi isterseniz sorabilirsiniz. Çünkü bu araç ile ilgili sitelerde fazla bilgi bulamadığım için aracı almak isteyen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Ben çektim, onlar çekmesin :-)
  • Ha bir de güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Dacia.com'dan tekrar baktım, Stepway için tek hava yastığı görülüyor. (Yanlış mı bakıyorum anlamadım.)

Ya da sizin aldığınız araç o şekilde özel mi geldi?
  • Hocam yanlış bakmadınız, site hala güncellenmedi ve ayrıca Dacia fimasını arasan bile adamlar kem küm ediyor! Ben bu iş için epey bir araştırma yaptım. Avrupa Standartları gereği, artık yolcu hava yastığı olması zorunluymuş. Gelecek olanlar hep böyle demişti adam. Aradım ve elinizdeki Stepway de yolcu hava yastığı var mı dedim? Var dedi ve hemen bana fotoğraflarını yolladı. ben de hasta oldum ve ertesi gün almaya gittim. Bu konuda en iyi bilgiyi satıcıları verir. Böyle bir şey var ama adamlar stoğu boşaltmak için uğraşıyorlar. Ha bi de güzel yanı tek kişi yolculuk yaparken yolcu hava yastığı kapatılabiliyor. Bence siz bayilerle görüşün. Eğer yok derlerse Ordu Köy Otomotivi arasınlar. Ben oradan aldım. Saygılar.
  • Merhaba arkadaşlar...
    Uzun araştırmalar sonucu nihayet ben de Stepway aldım. Yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ve çok çok memnunum... Almak isteyip karar veremeyen arkadaşlara tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macman33

Merhaba arkadaşlar...
    Uzun araştırmalar sonucu nihayet ben de Stepway aldım. Yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ve çok çok memnunum... Almak isteyip karar veremeyen arkadaşlara tavsiye ederim.

İyi günlerde kazasız sürüşler dilerim macman33.. Senin aldığında stok olanlarda mı yoksa burda bahsedilen yenilerden mi? Motor sesi kabin içine çok geliyor mu? Frenler güven veriyor mu? Siz kaça aldınız? Liste fiyatından ne kadar aşağıya iniyorlar?
  • Bahaddin6161 sanada kazasız sürüşler dilerim. Her ikinizden de sürüş deneyimlerinizi ve yorumlarınızı bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan61

quote:

Orijinalden alıntı: macman33

Merhaba arkadaşlar...

İyi günlerde kazasız sürüşler dilerim macman33.. Senin aldığında stok olanlarda mı yoksa burda bahsedilen yenilerden mi? Motor sesi kabin içine çok geliyor mu? Frenler güven veriyor mu? Siz kaça aldınız? Liste fiyatından ne kadar aşağıya iniyorlar?

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim... Ben yeni modellerinden aldım... Siparişi verdiğimde üretimdeymiş araçlar ve yaklaşık 3 hafta Romanya'daki fabrikadan gelmesini bekledim.. Çift hava yastıklı, dreksiyondan kumandalı MP3 CD çalar, bluetooth özelliği sayesinde telefonla konuşmak büyük rahatlık. Silecekleri burda yazılanlar gibi değil, su fışkırtınca otomatik çalışıyor.. Ses yalıtımı çok iyi. 200 TL.ye depoyu fulledim, şehir içi 750 km yol yaptım.... şimdi ikinci depodayım, 700 km oldu daha iki çizgi var... Kullandıkça yakıt tüketimi düşüyor... şehirler arasında çok daha az yakacaktır eminim.... Otobana çıktım Mersin-Adana arası uygun yolda 170'i gördü araç... Ani fren yaptığımda ön düzende en ufak bir sapma ve yığılma olmuyor... Frenler gayet güvenli... İlk vitesde biraz ağır ama ikinci vitesten sonra çok seri hızlanıyor... Almadan önce 2 ay boyunca araştırdım internetten, yazılan tüm yorumları okudum tek tek.... Yazılan olumsuz yorumlarla en ufak bir ilgisi olmadığını gördüm.... Kullandıkça daha çok sevmeye başladım aracımı... yolda görenler mutlaka kafasını çevirip bakıyor araca.... Dikkat çekici ve çok ekonomik bence... Ben anahtar teslimi 32.000 TL.ye aldım. Park sensörü dahil... Bana göre tek eksiği arkada ses sisteminin olmaması... Beklentimin çok üstünde bir araç... İyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.... Saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macman33 -- 22 Mayıs 2012; 10:06:57 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.