Şimdi Ara

Dacia Stepway 2012 ( YenıLENdi) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
33.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler Adan61 arkadaşım güzel temennilerin için. Ayrıca macman33 arkadaşım senin de araban hayırlı olsun, güle güle kullan. Deneyimden bahset demişsin. Aracı aldım depoyu fulledim ve 100 km aşmayarak tam 910 km gittim. bunun 700 kmsi Trabzona gidiş gelişte oldu, 210 kmsi de rampa yukarı olan Ordu Akkuş'ta oldu. Aracı aldığım adam belirli bir süre 100ü aşma dedi. Yol tutuşu güzel ama en güzeli köyde öğretmen olduğum için o taşlı, çakırlı çukurlu yollarda dilediğim gibi gitmek. Arabanın altı vuracakmış, yok motor zarar görecekmiş diye derdim yok çok şükür. Zaten motor koruması orjinal olarak var araçta. Fren sistemi güzel, ani frende pek de sarsmıyor. Düşünen arkadaşlara tavsiyemdir, alsınlar memnun kalacaklardır. Saygılarımla.
  • ayrıca macman arkadaşım. arkadaki hoparlör sıkıntısını aştım. ilk önce 13 cm lik bu da 5" lik diye geçiyor iki hoparlör alman. Daha sonra ön hoparlörlerden arka tarafa kapı aralarındaki bağlantı borularından kablo geçirerek arka kapının borusundan sokarak bağlantı yapmandır. Kabloları da kapı eşiğindeki lastiklerin altından geçirdin mi iş tamamdır. ben arka taraflara 2 de twitter attım, ses on numara oldu. Şimdiki hedefim ise bagajın oradaki yere orjinaline benzer tahta kestirip, 30 cmlik wooferı oraya oturtup, anfimi bağlatmak olacak. İşte o zaman müziğin tadı, kemençenin horonun tadı, uzun yolculuğun tadı bir başka olacaktır. Hadi Bahaddin kim tutar seni :-) cıstak cıstak...
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaddin6161

Dacia 2012.
    Çift hava yastığı ( yolcu tarafı kapatılabilir )
    Arka silecekler var ( su fışkırtmıyor deniliyor ama yalan. )
    Ön silecekler su fışkırtınca kendisi çalışmıyor deniliyor yalan. Suyla beraber çalışıyor.
    Koltukları konforsuz deniliyor ama eski focus arabamdan farkı yok.
    Teyp derseniz bluetoothlu, telefonla konuşabiliyor, telefondan müzik dinleyebiliyorsunuz.
    Teyp mp3 çalıyor ve aux girişine sahip. ama arka kapılardaki hoparlör yerleri boştur, 50 tl masraftan kaçmışlar.
    Jantlar 16" ve continental marka.
    Motor altında korumasını yapmışlar ki bu da beni çok memnun etti.
    Motor 1.5 dizel, rampalarda çekiş gücü çok iyi. Sadece kalkışlarda bir yavaş kalıyor. ( zaten ralliye katılacak değiliz ya :-) )
    Bagaj hacmi normal. Daha doğrusu yeterli.
    Araba yüksek hızda savrulma yapar diyorlar ama bence pek de inandırıcı değil bu. 150 ile viraja girersen her araba savrulur bence.
    farlar ayarlanabilir. Arka buz çözücü var.
    Bir depo ile yeni olmasına rağmen 1000 km yapıyor. harika bence.
    Fotoğrafları mevcuttur. İsteyen arkadaşlara her tarafından çekip gönderebilirim.

Dacia Stepway 2012 ( YenıLENdi)

Arkadaşlar öncelikle bir şey sormak istiyorum, 1 aydır bu dacia forumunu takip ediyorum ve Stepway almayı düşünüyorum, geçen hafta sonu izmir bornova forum da dacia nın tanıtımı vardı ve Stepway'e bindiğimde resimlerdeki gibi radyo da usb girişi vs. yok acaba resimlerini koyduğunuz araç şuan türkiyenin heryerinde mevcut mu ?

• Bahaddin6161, hocam bende stepway almayı düşünüyorum.şu an ellerinde mevcut değil. Geleceğini söylediler. Merak ediyorum. Özellikle çift hava yastıklı olması tercihimdir. İkinci hava yastığınin opsiyon olduğunu söylediler. Bazı form sitelerinde depodan ses geldiği yazılmış. Bende soru işareti oluşturdu. Stepway kullanıcısı olarak Sizin söylemleriniz önemli,, böyle bir ses var mı? Birde yeni renk çıktığını ( (kahverengi) torpidonun gri renkli olan kısmının kırmızı olabileceğini söylediler... Yakıt konusunda bir şüphem yok... Özellikle yalıtım konusu beni düşündürüyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • brknsmnc arkadaşım. forumda da yazan arkadaşların da dediğine göre bu araç piyasada pek yok. benim işim de şans eseri oldu desem yeridir. Ben arabamı almadan 2 ay önce bir dacia bayisine gittim adam bana tek hava yastıklısını kasmaya çalıştı ama ben yolcu hava yastığı olmadan almam dedim ve bekledim. Sonra ordu merkezdeki bayii aradım, adamda bana ellerine yeni gelen dacia stepwayın resimlerini mail attı. beğendim ve hemen aldım. Bu araç her bayide yok çünkü dacia ilk olarak stoktakileri eritmek istiyor kanımca. ama siparişle gelir diye düşünüyorum.
    Esentepe2828 arkadaşım, bu aracın çift hava yastıklısı var, sakın tek yastıklıyı dayatırlarsa yanaşma. Opsiyonlu değil 2. hava yastığı. Artık Avrupa standartları gereği zorunluymuş. Bilgine olsun. Depodan ses geliyor diyen arkadaşlar bence gayipten sesler duyuyorlar bence, çünkü bu aracı ben ordunun akkuş ilçesinin bir köyünde kullanıyorum ve yollarda köstebek yuvası gibi. Ses gelse kanımca ilk ben duyardım. Böyle bir durum yok, için ferah olsun. Kahverenigisini çıktığını duydum. Ayrıca ön konsolu kırmızı olanın da fotoğrafını gördüm ama piyasada henüz rastlamadım. Kırmızı konsol kırmızı aracıma güzel giderdi ama maalesef :-) Yalıtım için bence ford focus arabamdan daha az sesi var, ayrıca motor transit gibi de çalışmıyor. üst düzey bir ses yalıtımı beklememek gerekiyor. ama benim kanaatim, araç sessiz ve güzel. Arkadaşım, ben de araba almayı düşünürken çok forum gezdim ama tatmin edici bilgi bulamamıştım. Bu aracı alan ve kullanan biri olarak her zaman sorularını yanıtlamaya hazırım. Benim yaşadığım zorlukları kardeşlerim de yaşamasın. Saygı ve sevgilerimle.

• konsol,emniyet kemerleri kırmızı. koltuklarda kırmızı hatlar mevcut. Romanyada piyasada

• Harika bir arac gercekten
  • Çüş artık, herkes kampanya üstüne kampanya yaparken, bunlar 500TL daha zam giydirmişler.
  • Arkadaşlar stepwayin fiyatıyla bayağı bir oynama yapılmış. Anlamadığım arabanın net fiyatı yok. Tutturabildiklerine... Dacia nın internet sitesinde opsiyon olarak gösterilmeyenler bayilerde opsiyon. Hava yastığını opsiyon olarak fark ekliyorlar. İnternet sitelerinde sadece onuda yeni eklediler deri döşeme opsiyonlu...

• Merhaba Arkadaşlar, geçen cumartesi günü (9 Haziran) İzmir/ ERMAT Dacia bayiinden Resimde görünen Kırmızı renkli, orta konsolu ve göstergeleri kırmızı olan 90HP Direksiyondan kumandalı radyo MP3 Çalarlı, çift hava yastıklı, koltukları yarısı deri yarısı kumaş olan yeni versiyonundan aldım. Araba Temmuz ayı başında gelecek fiyatı 32.000 TL İşallah iyi birşey yapmışımdır. Çokdan beri almayı düşünüyordum. Bundan önceki modelleri 75HP ve yolcu hava yastığı olmadığı için almamıştım.

• Hayırlı uğurlu olsun kardeşim... Bence çok iyi karar vermişsin... Almadan önce ben de çok araştırmıştım yaklaşık 1,5 aydır biniyorum, iyi ki almışım diyorum... Çok çok memnunum... Fiyatı da gayet iyi bence...
  • macman33 arkadaş hayırlı olsun. Fiyatı çok iyi,,, bana 33.000 dediler. Bende uzun zamandır araştırıyorum. haziranın sonuna doğru gelecekmiş..

• me350621 arkadas hayirli olsun. Bende uzun zamandir arastiriyorum bana 33.000 dediler. Fiyatida iyi almissin.

• Arkadaşlar bende aranızdayım. Stepwaye karar verdim. Füme,çift hava yastıklı aracımı bekliyorum. Temmuz ayının ilk haftası gelecek...

• sandero stepwey 1.5dci 90hp istanbuldan çift hava yastıklısını alan varmı? yok diyorlar.var ise bayi ismi verebilirmisiniz arkadaşlar.ayrıca yorumlarınızı izliyorum çok ama çok faydanız olsu teşekkür ederim....

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbullu19

sandero stepwey 1.5dci 90hp istanbuldan çift hava yastıklısını alan varmı? yok diyorlar.var ise bayi ismi verebilirmisiniz arkadaşlar.ayrıca yorumlarınızı izliyorum çok ama çok faydanız olsu teşekkür ederim....

Haziran 14'de ben aldım arkadaşım çift yastıklısını Florya Hedeften. Çetaş gümrükte var, üç beş güne getirtiriz demişti, bir de Haznedar'da Zenginli'de görmüştüm, ellerinde vardı bir tane pazarlıkta anlaşamamıştık. Mübarek araba altın sanki, burunlarından kıl aldırmıyorlar.
  • ben geçen sene aldım bu arabayı 26 800 e şimdi 33 bin olmuş. ama motor değişmiş. madem 90 beygirlik çıkacaktı bize neden 70 beygir sattınız kardeşim.
  • Bu vatandaşlar aynı kişilermi anlamadım..Aldım diyen, hayırlı olsun diyen vs hepsi 3-5 mesajlı yeni kişiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Bu vatandaşlar aynı kişilermi anlamadım..Aldım diyen, hayırlı olsun diyen vs hepsi 3-5 mesajlı yeni kişiler

Polemik yaratmak istemiyorum ama, üslubunuz hiç hoş değil.
    Ne yapalım? Sana kütüğümüzümü gönderelim.
    Ayrıca yazanlar sen anlayasın diye yazmıyor, sen anlamasanda olur.

*İnsanlar kendilerine araba bakıyor, o forum senin, bu forum benim geziniyordur. 1 mesajıda olur, 10 mesajıda. İnsanlar mesaj sayısıyla değerlendirilecekse, chat sitelerinde koca arayanları milletvekili yapmamız gerekir.
  • 3-5 mesajlı yeni kişiler olunca noluyor anlamadım... konuyu açar mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.