Merhaba yeni Sandero Stepway aldım koltukları yarı derı yarı kumas cıft hava yastıklı 2012 model mp3 clar USB gırısı Bluetooth var.Fiyatı 32,000 TL uygun mu? Cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler.
Bu arada dıreksıyondan kontrollu teyp + eller serbest konusma da var.
Hayırlı uğurlu olsun... Ben de aynı özellikte füme renklisini 2 ay önce aynı fiyata aldım.... Bir de park sensörü hediye taktırmışlardı.... Fiyat yeni zamma göre gayet iyi.. Pişman olmayacaksın, güle güle kullan...
quote:
Orijinalden alıntı: pog
ben geçen sene aldım bu arabayı 26 800 e şimdi 33 bin olmuş. ama motor değişmiş. madem 90 beygirlik çıkacaktı bize neden 70 beygir sattınız kardeşim.
20 beygirlik fark 6 bin tl lik fiyat artışı... bu işte bi gariplik var ama...
stepway çok tutuldu, talep patlaması yaşanıyor ve buna bağlı olarak fiyat geçirmesi de yaşanıyor.
içi çok vasat ve cam düğmeleri ortada olan bir arabaya 33000 bin vermek ne kadar doğrudur ki?
Herkese Merhaba,
Bende bir tanıdıktan duyunca bu araca yöneldim ve İstanbul - Esentepe'deki ABC ile görüştüm.
Öncelikle çift hava yastığının kesinlikle dahil olmadığını eğer aracın o şekilde halini alan biri varsa bile mutlaka 2. hava yastığının fiyata dahil edilmiş olacağını söyledi.
Bunun dışında araç güzel ama tabi içi genelde analog(yan aynalar, klima, arka camlar...gibi)
Ancak çok az yakan bir araç.
Adamın pazarlık sonucunda çift hava yastıklı olarak düştüğü anahtar teslim fiyat 32.450 TL.
İstanbul'da bu şartlarda daha ucuza bilen biri varsa haber verirse sevinirim.
Teşekkürler,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme