Şimdi Ara

DAEWOO NEXİA ALIYORUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
41.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aLMaNNN

Wehby hocam pm'den msn ve telefon verirmisiniz ?

Alıntıları Göster
    Mrb arabayı aldınızmı acaba? mennun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mert107

diyelim ki bu arac sorun cikarmadan 3 sene sahibine hizmet verdi 5000 lirayi amorti etmis olmaz mi ?

Alıntıları Göster
    konu hortlamışya neyse genede yazayım... 94 model opel vectra gls aldım.. 7500 liraya... otomatik vites... şimdilik çok memmunum...ama biraz fazla yakıyor...bulunduğum yerin doğu olması beni daewoo almaktan vazgeçirdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

konu hortlamışya neyse genede yazayım... 94 model opel vectra gls aldım.. 7500 liraya... otomatik vites... şimdilik çok memmunum...ama biraz fazla yakıyor...bulunduğum yerin doğu olması beni daewoo almaktan vazgeçirdi...

İyibir tercih yapmışsınız.Otomatik vites olduğundan çok yakması normal.LPG dönüşümü yaptırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdor

quote:

Orijinalden alıntı: wehby

İyibir tercih yapmışsınız.Otomatik vites olduğundan çok yakması normal.LPG dönüşümü yaptırabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    arkadaslar 6senedir daewoo nexia GL kullanıcısıyız. we arabadan cok memnunuz hc bır sekılde 6senedr mars basmadıqını qrmedm dıreksıyondan ses qeldıqınıde duymadm we yapı bakımındanda cok saglam 1.5 benzinli sehır ıcı km de 250kurus yakıo uzun yol 230 220 ye kadar dusuo bunları yazanlar hıc daewoo kullanmamıs sanırım arabaların gıdısatıda gzl bnde bn beqenıorum herkezede tavsıye ederm..

• quote:

Orijinalden alıntı: samet4151

arkadaslar 6senedir daewoo nexia GL kullanıcısıyız. we arabadan cok memnunuz hc bır sekılde 6senedr mars basmadıqını qrmedm dıreksıyondan ses qeldıqınıde duymadm we yapı bakımındanda cok saglam 1.5 benzinli sehır ıcı km de 250kurus yakıo uzun yol 230 220 ye kadar dusuo bunları yazanlar hıc daewoo kullanmamıs sanırım arabaların gıdısatıda gzl bnde bn beqenıorum herkezede tavsıye ederm..

Alıntıları Göster
    et tavsiye ette baya zaman geçmiş istersen vazgeç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gece_sovalyesi

et tavsiye ette baya zaman geçmiş istersen vazgeç :)

Alıntıları Göster
    valla kardeşim bende nexia almayı düşünüyordum ama Allah tan yazılanları okudum.bi arabanın üretimi durmuşsa o araç alınmaz.şimdi olmasa ilerde sıkıntı olur.Parça sıkıntısı başlar o başlayınca satış da zorlaşır.bedavaya gider.örnek :ben 80 model opel kadett aldım parça sıkıntısı parçayı arama bulma tamir ettirememe satılamama gibi sıkıntılar vardı çok çektim hurda fiyatına gitti.oto tamircileri sizden kaçacak yer arıyor.onun için maceraya gerek yok.illaki yaşamak gerekmiyor.hadi 3 sene felen bineceksen al.ama daha çok bineceksen satamazsan çok binersin yedek parçasını bulamazsın ,bu bi gerçek.kim nederse desin.ben opelin parçasını bulamıyorsam bununki muamma.tavsiey isterseniz tavsiye daha da cevap yazmam.ben vazgeçtim almaktan. çok güzel görünüyor nexia ama modifiye yede gider yapmış biri güzel olmuş ama ilersi yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamGibimi83

valla kardeşim bende nexia almayı düşünüyordum ama Allah tan yazılanları okudum.bi arabanın üretimi durmuşsa o araç alınmaz.şimdi olmasa ilerde sıkıntı olur.Parça sıkıntısı başlar o başlayınca satış da zorlaşır.bedavaya gider.örnek :ben 80 model opel kadett aldım parça sıkıntısı parçayı arama bulma tamir ettirememe satılamama gibi sıkıntılar vardı çok çektim hurda fiyatına gitti.oto tamircileri sizden kaçacak yer arıyor.onun için maceraya gerek yok.illaki yaşamak gerekmiyor.hadi 3 sene felen bineceksen al.ama daha çok bineceksen satamazsan çok binersin yedek parçasını bulamazsın ,bu bi gerçek.kim nederse desin.ben opelin parçasını bulamıyorsam bununki muamma.tavsiey isterseniz tavsiye daha da cevap yazmam.ben vazgeçtim almaktan. çok güzel görünüyor nexia ama modifiye yede gider yapmış biri güzel olmuş ama ilersi yok...

Alıntıları Göster
    Duyduklarım : Parça bekle , arabayı satmak çok zor bide bu arabalar da arkadaşımın dediğine göre motor çok çabuk yıpranıyo (mesela fincan cok cabuk kırılıyo). Daewoo elinde kalanlarda bu arabayı övüp övüp bitiremiyo ama bide satınca beş para etmez falan lafı yapıyorlar.

• Kadett ise yağ sızıntısı üst kapak aman aman
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Kadett ise yağ sızıntısı üst kapak aman aman
    2001 MODEL LANOS KULLANAN VAR MI? 2001 MODEL OLMASI HASEBİYLE TAVSİYE EDERMİSİNİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhamahmut

2001 MODEL LANOS KULLANAN VAR MI? 2001 MODEL OLMASI HASEBİYLE TAVSİYE EDERMİSİNİZ.

Alıntıları Göster
    97 model bir Daewoo Nexia GLX 1.5 16v DOHC aracım var. 90 beygir. 97'de aldım, ilk sahibiyim ve hala kullanıyorum. Aracın yaşı nedeniyle ufak tefek sorunları vardı. Mesela motor contasından yağ kaçırıyordu. Orjinal (GM) marka conta ile değiştirttim. Baya zaman geçti hala damla yağ kaçırmadı. Araç dayanıklı, sağlam, konforlu ve yaşına göre performanslı bir araç. Aldığımdan beri kullanırken devir saatini 4-5'den aşağı düşürmüyorum. Bazen 6-7'de kullanıyorum hiçbir şey olmuyor. Hızlanması gayet iyi. Çok dik yokuşlarda vites 3'de 80-90 çıkabiliyor. Bu zamana kadar bir kere bile hararet yapmadı.
    Bakımlarını yaparsanız ailece binilebilecek güzel bir araç. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: samet4151

Klavyenin "v" ve "g" tuşları mı çalışmıyor yoksa Türkçe ile bir sorunun mu var ?
  • 97 model bir Daewoo Nexia GLX 1.5 16v aracın piyasa değeri ne kadardır.Hangi fiyatlara alınırsa iyi kabul edilebilir.
  • Slm arkadaşlar ben yarın daewoo nexia 97 model 8000 tl alacağım araç 129 binde temiz hiçbir sıkıntısı gözükmüyor sizinde görüşünü alayım dedim ne dersiniz
  • Slm arkadaşlar ben yarın daewoo nexia 97 model 8000 tl alacağım araç 129 binde temiz hiçbir sıkıntısı gözükmüyor sizinde görüşünü alayım dedim ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamerangok

Slm arkadaşlar ben yarın daewoo nexia 97 model 8000 tl alacağım araç 129 binde temiz hiçbir sıkıntısı gözükmüyor sizinde görüşünü alayım dedim ne dersiniz

yedek parçası bulunuyorsa al gitsin

fiyatı iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffate

quote:

Orijinalden alıntı: kamerangok

Slm arkadaşlar ben yarın daewoo nexia 97 model 8000 tl alacağım araç 129 binde temiz hiçbir sıkıntısı gözükmüyor sizinde görüşünü alayım dedim ne dersiniz

yedek parçası bulunuyorsa al gitsin

fiyatı iyiymiş

Alıntıları Göster
    Biraz daha düşün derim...
  • Ben de 10 liraya 98 model Corsa Sport (3 kapı) 1.4' ü almaya çalışıyorum
    Araç çok temiz görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben de 10 liraya 98 model Corsa Sport (3 kapı) 1.4' ü almaya çalışıyorum
    Araç çok temiz görünüyor
    Bu araç için 129bin hiçbirşey değil. Benim araç 300bine yaklaştı tamamen sorunsuz. Eğer 8000'e temizse, sorunsuzsa kaçırmayın. Ama GLX modelini tavsiye ediyorum ben.

mch26; Aracın yürürüne ve temizliğine göre 8000-13.000 arasında değişiyor.

ffate; Araç opel kadett tabanlı olduğu için yedek parçası hala rahatça bulunuyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.