birkaç örnek sadece.Bence çok daha iyi seçenekler var.
Alıntıları Göster
diyelim ki bu arac sorun cikarmadan 3 sene sahibine hizmet verdi 5000 lirayi amorti etmis olmaz mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: mert107
diyelim ki bu arac sorun cikarmadan 3 sene sahibine hizmet verdi 5000 lirayi amorti etmis olmaz mi ?
Alıntıları Göster
konu hortlamışya neyse genede yazayım... 94 model opel vectra gls aldım.. 7500 liraya... otomatik vites... şimdilik çok memmunum...ama biraz fazla yakıyor...bulunduğum yerin doğu olması beni daewoo almaktan vazgeçirdi...
quote:
Orijinalden alıntı: wehby
konu hortlamışya neyse genede yazayım... 94 model opel vectra gls aldım.. 7500 liraya... otomatik vites... şimdilik çok memmunum...ama biraz fazla yakıyor...bulunduğum yerin doğu olması beni daewoo almaktan vazgeçirdi...
İyibir tercih yapmışsınız.Otomatik vites olduğundan çok yakması normal.LPG dönüşümü yaptırabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: erdor
quote:
Orijinalden alıntı: wehby
İyibir tercih yapmışsınız.Otomatik vites olduğundan çok yakması normal.LPG dönüşümü yaptırabilirsiniz.
Alıntıları Göster
arkadaslar 6senedir daewoo nexia GL kullanıcısıyız. we arabadan cok memnunuz hc bır sekılde 6senedr mars basmadıqını qrmedm dıreksıyondan ses qeldıqınıde duymadm we yapı bakımındanda cok saglam 1.5 benzinli sehır ıcı km de 250kurus yakıo uzun yol 230 220 ye kadar dusuo bunları yazanlar hıc daewoo kullanmamıs sanırım arabaların gıdısatıda gzl bnde bn beqenıorum herkezede tavsıye ederm..
quote:
Orijinalden alıntı: samet4151
arkadaslar 6senedir daewoo nexia GL kullanıcısıyız. we arabadan cok memnunuz hc bır sekılde 6senedr mars basmadıqını qrmedm dıreksıyondan ses qeldıqınıde duymadm we yapı bakımındanda cok saglam 1.5 benzinli sehır ıcı km de 250kurus yakıo uzun yol 230 220 ye kadar dusuo bunları yazanlar hıc daewoo kullanmamıs sanırım arabaların gıdısatıda gzl bnde bn beqenıorum herkezede tavsıye ederm..
Alıntıları Göster
et tavsiye ette baya zaman geçmiş istersen vazgeç :)
quote:
Orijinalden alıntı: gece_sovalyesi
et tavsiye ette baya zaman geçmiş istersen vazgeç :)
Alıntıları Göster
valla kardeşim bende nexia almayı düşünüyordum ama Allah tan yazılanları okudum.bi arabanın üretimi durmuşsa o araç alınmaz.şimdi olmasa ilerde sıkıntı olur.Parça sıkıntısı başlar o başlayınca satış da zorlaşır.bedavaya gider.örnek :ben 80 model opel kadett aldım parça sıkıntısı parçayı arama bulma tamir ettirememe satılamama gibi sıkıntılar vardı çok çektim hurda fiyatına gitti.oto tamircileri sizden kaçacak yer arıyor.onun için maceraya gerek yok.illaki yaşamak gerekmiyor.hadi 3 sene felen bineceksen al.ama daha çok bineceksen satamazsan çok binersin yedek parçasını bulamazsın ,bu bi gerçek.kim nederse desin.ben opelin parçasını bulamıyorsam bununki muamma.tavsiey isterseniz tavsiye daha da cevap yazmam.ben vazgeçtim almaktan. çok güzel görünüyor nexia ama modifiye yede gider yapmış biri güzel olmuş ama ilersi yok...
quote:
Orijinalden alıntı: AdamGibimi83
valla kardeşim bende nexia almayı düşünüyordum ama Allah tan yazılanları okudum.bi arabanın üretimi durmuşsa o araç alınmaz.şimdi olmasa ilerde sıkıntı olur.Parça sıkıntısı başlar o başlayınca satış da zorlaşır.bedavaya gider.örnek :ben 80 model opel kadett aldım parça sıkıntısı parçayı arama bulma tamir ettirememe satılamama gibi sıkıntılar vardı çok çektim hurda fiyatına gitti.oto tamircileri sizden kaçacak yer arıyor.onun için maceraya gerek yok.illaki yaşamak gerekmiyor.hadi 3 sene felen bineceksen al.ama daha çok bineceksen satamazsan çok binersin yedek parçasını bulamazsın ,bu bi gerçek.kim nederse desin.ben opelin parçasını bulamıyorsam bununki muamma.tavsiey isterseniz tavsiye daha da cevap yazmam.ben vazgeçtim almaktan. çok güzel görünüyor nexia ama modifiye yede gider yapmış biri güzel olmuş ama ilersi yok...
Alıntıları Göster
Duyduklarım : Parça bekle , arabayı satmak çok zor bide bu arabalar da arkadaşımın dediğine göre motor çok çabuk yıpranıyo (mesela fincan cok cabuk kırılıyo). Daewoo elinde kalanlarda bu arabayı övüp övüp bitiremiyo ama bide satınca beş para etmez falan lafı yapıyorlar.
Kadett ise yağ sızıntısı üst kapak aman aman
quote:
Orijinalden alıntı: wehrmacht
Kadett ise yağ sızıntısı üst kapak aman aman
2001 MODEL LANOS KULLANAN VAR MI? 2001 MODEL OLMASI HASEBİYLE TAVSİYE EDERMİSİNİZ.
quote:
Orijinalden alıntı: talhamahmut
2001 MODEL LANOS KULLANAN VAR MI? 2001 MODEL OLMASI HASEBİYLE TAVSİYE EDERMİSİNİZ.
Alıntıları Göster
97 model bir Daewoo Nexia GLX 1.5 16v DOHC aracım var. 90 beygir. 97'de aldım, ilk sahibiyim ve hala kullanıyorum. Aracın yaşı nedeniyle ufak tefek sorunları vardı. Mesela motor contasından yağ kaçırıyordu. Orjinal (GM) marka conta ile değiştirttim. Baya zaman geçti hala damla yağ kaçırmadı. Araç dayanıklı, sağlam, konforlu ve yaşına göre performanslı bir araç. Aldığımdan beri kullanırken devir saatini 4-5'den aşağı düşürmüyorum. Bazen 6-7'de kullanıyorum hiçbir şey olmuyor. Hızlanması gayet iyi. Çok dik yokuşlarda vites 3'de 80-90 çıkabiliyor. Bu zamana kadar bir kere bile hararet yapmadı. Bakımlarını yaparsanız ailece binilebilecek güzel bir araç. Tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: samet4151
Klavyenin "v" ve "g" tuşları mı çalışmıyor yoksa Türkçe ile bir sorunun mu var ?
97 model bir Daewoo Nexia GLX 1.5 16v aracın piyasa değeri ne kadardır.Hangi fiyatlara alınırsa iyi kabul edilebilir.
Slm arkadaşlar ben yarın daewoo nexia 97 model 8000 tl alacağım araç 129 binde temiz hiçbir sıkıntısı gözükmüyor sizinde görüşünü alayım dedim ne dersiniz
Slm arkadaşlar ben yarın daewoo nexia 97 model 8000 tl alacağım araç 129 binde temiz hiçbir sıkıntısı gözükmüyor sizinde görüşünü alayım dedim ne dersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: kamerangok
yedek parçası bulunuyorsa al gitsin
fiyatı iyiymiş
quote:
Orijinalden alıntı: ffate
quote:
Orijinalden alıntı: kamerangok
yedek parçası bulunuyorsa al gitsin
fiyatı iyiymiş
Alıntıları Göster
Biraz daha düşün derim...
Ben de 10 liraya 98 model Corsa Sport (3 kapı) 1.4' ü almaya çalışıyorum Araç çok temiz görünüyor
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Ben de 10 liraya 98 model Corsa Sport (3 kapı) 1.4' ü almaya çalışıyorum Araç çok temiz görünüyor
Bu araç için 129bin hiçbirşey değil. Benim araç 300bine yaklaştı tamamen sorunsuz. Eğer 8000'e temizse, sorunsuzsa kaçırmayın. Ama GLX modelini tavsiye ediyorum ben.
mch26; Aracın yürürüne ve temizliğine göre 8000-13.000 arasında değişiyor.
ffate; Araç opel kadett tabanlı olduğu için yedek parçası hala rahatça bulunuyor.