Şimdi Ara

DAEWOO NEXİA ALIYORUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
41.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wehby

quote:

Orijinalden alıntı: Details

Yaşı itibari ile miadını doldurmuş parçalar olacaktır ama 10-13 yaş arası tüm arabalar için bu genel bir durumdur.Kronik arızalar dışında çevrede görülen birkaç örneği genellememek lazım. Büyük masraf edeceginizi düşünmüyorum yavaş yavaş küçük problemleri de giderirsiniz.

illaki ufak tefek sıkıntıları olur ama zamanla giderilir... 5-6 bin liraya lada,uno,tempra almakdan daha mantıklı bi iş yaptığımı düşünüyorum..

Icinize sindiyse hayirli olsun.ancak yerinizde olsam daha piyasaya hakim bir aeac secerdim.Abim bir ara 98 mazda 3:23 unu satana dek akla karayi secti. Forumda son aahibi olur muyum baslikli cok eglenceli bir paylasim var goz atmanizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kendi görüşümü söylemek istiyorum;
    Herkeste olan bir araç benim hoşuma gitmiyor. Adım attığım her yerde aynı arabayla karşılaşmak hoşuma gitmiyor. İnsan biraz farklılık arıyor.
  • Bizde vardi cok dayanikli bir arabayfi o fiyata en iyi araba h.o

• Kesinlikle dayanıklılık konusunda katılıyorum. Bu arabanın parasal eş değerindeki tofaş, renault gibi tekerlekli tabutlara kesinlikle binmeyin.
  • Bu araç hakkında acayip olumsuz yorum yapılmış çok yakıyormuş tamir olmuyormuş sanayiden çıkamazmışız vs vs ,buna rağmen 4 ay önce uygun fiyata nexia glx otomatik vites hb aldım ve iyi ki almışım ufak tefek masrafları vardı istanbul bostancı sanayide ustası var adam bu işin piri ve yedek parça sorunu kesinlikle yok ve parça fiyatları gayet uygun internetten veya bostancı sanayiden temin ediliyor.Aracın hızlanması çok iyi,sürüşü japon gibi çok rahat, hb modelin tipi güzel ve en önemlisi yakıtı;geçen hafta ist didim arası git gel 5kişi 2 si cocuk bagaj full eşya 1500 üzerinde km yaptım en ufak sıkıntı çıkarmadı peki ne yaktı dersiniz atiker sıralı lpg ile km'de 0,20-0,21 arası üstelik bu araç 4 ileri otomatik bir araç (90 km ortalama hız).
    Bu araç için tavsiyem her ustaya elletmeyin çünkü anlamıyorlar daha çok bozarlar aracı sonra efendim tamir olmuyor dersiniz.örn ben otomatik şanzıman yağ seviyesine bakın dedim sanayide usta diyen adam seviye göstergesini bulamadı,ben bu adama araba teslim etmem,sonradan anlayan ustadan öğrendim,aracı lifte kaldırıp alttan bakmak şartmış.
    Nexia yı kesinlikle tavsiye ederim bu fiyata en iyi araçtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgauguzman

Bu araç hakkında acayip olumsuz yorum yapılmış çok yakıyormuş tamir olmuyormuş sanayiden çıkamazmışız vs vs ,buna rağmen 4 ay önce uygun fiyata nexia glx otomatik vites hb aldım ve iyi ki almışım ufak tefek masrafları vardı istanbul bostancı sanayide ustası var adam bu işin piri ve yedek parça sorunu kesinlikle yok ve parça fiyatları gayet uygun internetten veya bostancı sanayiden temin ediliyor.Aracın hızlanması çok iyi,sürüşü japon gibi çok rahat, hb modelin tipi güzel ve en önemlisi yakıtı;geçen hafta ist didim arası git gel 5kişi 2 si cocuk bagaj full eşya 1500 üzerinde km yaptım en ufak sıkıntı çıkarmadı peki ne yaktı dersiniz atiker sıralı lpg ile km'de 0,20-0,21 arası üstelik bu araç 4 ileri otomatik bir araç (90 km ortalama hız).
    Bu araç için tavsiyem her ustaya elletmeyin çünkü anlamıyorlar daha çok bozarlar aracı sonra efendim tamir olmuyor dersiniz.örn ben otomatik şanzıman yağ seviyesine bakın dedim sanayide usta diyen adam seviye göstergesini bulamadı,ben bu adama araba teslim etmem,sonradan anlayan ustadan öğrendim,aracı lifte kaldırıp alttan bakmak şartmış.
    Nexia yı kesinlikle tavsiye ederim bu fiyata en iyi araçtır.

Bende bugün böyle bir arabanin varligindan haberdar oldum.. Tofas fiyatina konforlu araba.. Ankaradayim isin ehli ustasi var mi alirsam, nereye gôstetirim hic bilmiyorum ama arastiriyorum. Temiz denk gelirse hemen alacam.

• İlk çıktığı zamanlar arkadaşımın abisi alınca binmiştik nexia'ya. O zaman hem markaya hem tipine burun bükmüştüm ama binince önyargım gitmişti. İç kalitesi fiyatına göre gayet tatminkardı. Denildiği gibi opel motoru var, sanki vectra motoru diye hatırlıyorum. 1.6 olması lazım, vectra ile iyi yarışmıştı, kendinden beklenmeyen bir atikliğe sahipti. Sonradan satması nasıl olur bilemem ama genel kalite olarak o dönemin hyundailarından daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.