Şimdi Ara

Dağ bisikleti için yol mazgallarına girmeyen yol lastiği kalınlığı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar şu an bisikletimin üzerinde 2.10 luk rubena scyillla sport var ama ben artık yol tekerleği takmak istiyorum yollarda çok fazla mazgal üzerinden geçiyorum 2.10 luk tekerle sıkıntı olmuyordu ama yol tekerleri sizinde bildiğiniz gibi daha ince oluyorlar benimde aklımda 1.75 kalınlığı olan bir yol lastiği var acaba 1.75lik tekerler mazgalların üzerinden geçerken arasına girerler mi? kendim ve başkaları için yararlı olacağını düşündüğüm bir konudur.herkese şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodiag -- 25 Ağustos 2013; 19:28:30 >

• 2.10 da bile garantiye alıp çapraz geçmeye çalışıyorum. 1.95 Lastik de girmek üzere oluyordu eğer 1.75 takarsan çok dikkatli olmalısın BENCE (Kendi fikrimdir yalnızca onu belirtmek için büyük yazdım)
  • Benim fx 7.5 te 700x28c lastik var.Mazgala girmiyor.Tabi mazgal gibi mazgallarda varki nerdeyse kalin mtb ler bile dusebilor.Ama 28 lastikle standart normdaki mazgallara girmiyor.Mesela sahil yolundaki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,95 ten aşağısı riskli. ama istanbul da mazgaldan sıyrılıyım derken çökmüş asfalta uçmak da var, komple risk yani...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbulda ne yok ki? Bisiklet surerken onume bakmadan kullanan...bisiklet yoluna park eden...yola cikarken ters tarafa bakarak cikan..ne ararsan var yani..Mazgallarin standarti yok.Bir parmak mazgalda var bes parmak mazgalda...mazgallarin yaninda mangal da var magandalarda...Refleksleri gelistiriyor super binici oluruz yakinda

• Ben de 2,10 kullanıyorum bir ara gaza gelip yol lastiği takayım veya şehir bisikleti alayım dedim ama vazgeçtim , kontrol çok önemli bir defa bile düşsek sağımız solumuz kırılabilir Allah muhafaza.Hem daha iyi kondüsyon yapıyoruz kalın tekerle
  • şu "rush" filmindeki gibi anları hergün yaşıyoruz valla ama bi kaçırdık mı o zaman iki tekerliyi bırakıp kanatları taktık demektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvan gibi teker de kullansan mazgalın delikleri kırılıp genişlemiş olur hiç riske girme çapraz geç yeter. Ben taklaya gelip viteslerin anasını ağlatmıştım ben ettim sen etme.
  • 1,75 lastikle girdim ve sonuç patlak lastik çok dikkat etmelisin.

• 1.95 alti dusunme bile

• bizi adam akıllı düşünüp adam akıllı mazgallar yapmıyorlar biz bisiklet yolu isttiyoruz 1.5 kullanıyorum korka korka geçiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.