Şimdi Ara

DAĞ İNCİRİ - KÖYLÜDEN %100 DOĞAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
4.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ürün Çeşitleri #Kurutulmuş Gıdalar
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 yılının ilk ürünlerini gönderiyoruz. İddia ettiğimiz gibi sulanmayan ve dağlık bölgede yetişen belkide ender incirlerden bir tanesini alacaksınız. Dünyanın en tatlı incirini yemek istiyorsanız siparişlerinizi bekliyoruz.

İncirlerimiz dağlık bölgede yetişmektedir. Bulunduğu bölge itibari ile eşi benzeri yoktur. Aydın bölgesi inciri ile karşılaştırılamaz.
    İncirler sulanmamaktadır. Tadına baktığınızda farkı hemen anlayacaksınız.
    İncirlerin ETKO(Uluslararası standartlara sahip) firması onaylı organik sertifikası vardır. Her yıl incelemeye girmektedir.
    Üretim, toplama, paketleme esnalarında kesinlikle katkı maddesi kullanılmamaktadır.
    İncirlerimiz bandırma işleminden geçmektedir. Üzerlerinde toz, toprak kalmamaktadır. (Bandırma işlemi su ve tuz ile yapılır)
    İncirlerin uzun süre daynaması, kurtlanmaması için defne yaprağı ile gönderi yapılmaktadır.
    Kargo firması ile anlaşmamız vardır. Kargo fiyatları uygun olmaktadır.
    Ürünlerimizin hiçbir aşamasında fabrikasyon işlem yoktur.
    Sarı lop inciri ve Bardacık inciri olmak üzere iki farklı cinste gönderi yapılabilir.

NOT= İsteyen kişiler telefonla ulaşabilir. Evinize kadar geliyor. Eğer güvenmeyen kişiler olursa 1kg ön gönderim yapabilirim. İncirleri inceleyip sipariş verebilirsiniz.
    Nesillerdir devam eden organik üretimlerimize devam ediyoruz. İzmir?in Karaot Köyü?nde yetiştirdiğimiz ürünleri tüketici ile buluşturma zamanının geldiğine inanıyoruz.

İletişim için;
    Tel= 0555 803 4131
    Mail= fevziucar@gmail.com
    Facebook=www.facebook.com/organigiz
    Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fevziucar -- 25 Ağustos 2016; 13:27:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat nedir? piyasadaki incirlere çok benziyor ama denemek isterim.
  • fevziucar F kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir ?
  • Arkadaşlar merhaba,
    Sahibinden'de fiyatım 24tl'dir. Linkten görebilirsinizhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-yiyecek-icecek-meyve-sebze-dag-inciri-koyluden-100-dogal-225946743/detay/
    Gittigidiyor'da fiyatım 3kg=69tl'dir. İsteyenlere link atabilirim.

Bu foruma özel bu hafta ulaşanlara 18TL'den göndereceğim.

facebook.com/organigiz

• 15 yap herkes yesin denesin D
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

15 yap herkes yesin denesin D

en azından 5 kg alan bu fiyata yapsın
  • Birşey yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi.

Aydın İnciriyle karşılaştırılamaz diyorsan ya bugüne kadar incirin en fazla ve her çeşit kalite bandında nerede üretildiğini, buna paralel olarak ihracatının en fazla yapılan bölge olduğunu, dünyada en bilinen incir olduğunu duymamışsın ya da yanlışlıkla bunu yazmışsın.

Bugüne kadar Aydın incirinin alt kalite bandındaki ürünleriyle karşılaştıysan bu senin adına talihsizlik olmuş.

İncirin kaliteli olabilir. Buna bir şey diyemem. Bakmak lazım. Ama Aydın incirini kötüleyerek malını satmak biraz komik olmuş. Ayrıca başkasının malını kötüleyerek ticaret yapmak da ne kadar etik bu da tartışılır.

İlanını kirletmek istemem ama Aydın ile ilgili tabiri kaldırırsan satış başlıgındaki bu mesajı silebilirim.

Hayırlı işler..
  • gokhan1500 G kullanıcısına yanıt
    Neresi olursa olsun dağ incirini tek geçerim temiz kuru daha tatlı büyük boy olursa daha da güzel

Arkadaş 15 yaparsa 5 kg alırım beklediğim gibi olursa peşini bırakmam

Kalitesiz incir
    Kaliteli incir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 8 Ekim 2016; 0:53:14 >

• Aydın ı tepsi gibi düz bir alan zannediyorsunuz herhalde . Burada hem dağ hem ova inciri bulunur. Tabii ki dağ inciri daha güzeldir . Bu işin toptan ticaretini yapan bir insan olarak, il bazında değil, hangi kasabada Nasıl incir olduğunu, hangi sezonda nerenin incirinin neden daha kotu ya da neden daha güzel olduğunu iş gereği takip eden birisiyim. Gıda fuarlarında da özellikle Aydın incir ulusal ve dünya çapında bilindiğini ve talep edildiğini belirtmek isterim. Tercih Hakkı tamamen tüketicide olmak üzere, herkes beğendiğini yesin . Ben sizlere sadece bilgi vermeye çalıştım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

Aydın ı tepsi gibi düz bir alan zannediyorsunuz herhalde . Burada hem dağ hem ova inciri bulunur. Tabii ki dağ inciri daha güzeldir . Bu işin toptan ticaretini yapan bir insan olarak, il bazında değil, hangi kasabada Nasıl incir olduğunu, hangi sezonda nerenin incirinin neden daha kotu ya da neden daha güzel olduğunu iş gereği takip eden birisiyim. Gıda fuarlarında da özellikle Aydın incir ulusal ve dünya çapında bilindiğini ve talep edildiğini belirtmek isterim. Tercih Hakkı tamamen tüketicide olmak üzere, herkes beğendiğini yesin . Ben sizlere sadece bilgi vermeye çalıştım .

Ürün ilaçsız, temiz, üzerinde katkı olmayan kuru dağ inciri olsun yeter (resimdeki gibi)
    Benim için kriter yukarıda bahsettiğim gibi neresi olursa olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 8 Ekim 2016; 0:52:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

Aydın ı tepsi gibi düz bir alan zannediyorsunuz herhalde . Burada hem dağ hem ova inciri bulunur. Tabii ki dağ inciri daha güzeldir . Bu işin toptan ticaretini yapan bir insan olarak, il bazında değil, hangi kasabada Nasıl incir olduğunu, hangi sezonda nerenin incirinin neden daha kotu ya da neden daha güzel olduğunu iş gereği takip eden birisiyim. Gıda fuarlarında da özellikle Aydın incir ulusal ve dünya çapında bilindiğini ve talep edildiğini belirtmek isterim. Tercih Hakkı tamamen tüketicide olmak üzere, herkes beğendiğini yesin . Ben sizlere sadece bilgi vermeye çalıştım .

Ürün ilaçsız, temiz, üzerinde katkı olmayan kuru dağ inciri olsun yeter (resimdeki gibi)
    Sana Aydın inciri göstereyim bir daha incir yemezsin (üzeri şekerlenmiş katkı maddeli çürük tadı bozuk)
    Benim için kriter yukarıda bahsettiğim gibi neresi olursa olsun

Bana incir göstermenize gerek yok ..geçen sene 300 ton civarı işlemesini yaptık. İzmir yöresinden de işliyoruz, aydın yöresinde de..benim takıldığım bir başka ürünü kötüleyerek ürün satmanın doğru olmadığı..kendi akrabalarımızın incir bahçelerinin rakımı 600metre ile 1000 metre arasında..

İlanı kirlettiysem affola..

Hayırlı İşler..

Var mı dağ inciri alıcı olurum 6 haftada bir 5 kg (fiyat 5x15 =75 tl) ürünü bozmazsan 1 yıl fiyat arttırımı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 7 Ekim 2016; 21:52:56 >
  • Bak sen şu bizim yörenin incirine olan lafını kaldır ben mesajlarımı sileyim sana hayırlı işler dileyeyim :)

Nazilli ye yolun düşerse gel başım üstüne, bizim perakende satışımız yok bu arada..

Sildim

Nazilliye gelmem imkansız anlaşılan bu yıl iyi incir yiyemeyeceğiz

Ankara daysan senden alayım
  • Alıcam bende :)
  • merhaba, konu aktif mi?
  • Konu aktif ama fiyat ve bilgi içinwww.organigiz.org sitesinden bilgi alabilirsiniz

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.