Şimdi Ara

Üreticiden SAF VE KATKISIZ BAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
4
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Üreticiden SAF VE KATKISIZ BAL
    Silinebilir
    Fiyat : 160 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Beylikdüzü Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Önceden sürekli bal aldığım yerlerden son aldığım 1-2 balı beğenmedim, kimi koktu kimisi fazla tatlı geldi.
    Başka bir forumdan bir arkadaştan 1 kilo bal siparişi verdim, bir de bir tanıdıktan bal ayırttım 1 kilo. Sizden de almak isterim denemek için ama İstanbul'da değilim, sipariş verip 1-2 hafta içinde İstanbul'a geldiğimde elden alsam uygun mudur?
  • ameyt88 kullanıcısına yanıt
    Merhaba olur tabii ki fakat Ağustos ayının sonunda getireceğim balı. Daha sağım yapmadık. Yani sizi o arada gelip gitmiş bile olabilirsiniz değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karakovan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtasova kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef Karakovan bitti.

• kelimeyounu kullanıcısına yanıt
    Kesin mı bilmiyorum da tekrar geleceğim aslında ama kesin olmadığı için bir şey diyemedim :)

• ameyt88 kullanıcısına yanıt
    İsterseniz şöyle yapabiliriz. Size IBAN atarım, kaç KG almak istiyorsanız ön ödemesini yaparsınız. Ben kovanları açtıktan sonra, siparişinizi İstanbul'a getirdiğimde haber veririm. Ne zaman gelirseniz, beni ararsınız ben de size getiririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.