ARkadaşlar yeni dagger char açtım.İlerki lewellrde taxi ypmak istiyorum acaba pt ye gelen olur mu? Yardım edebilir misiniz?
Wizard char varken.. Dagger pek tercih edilmiyor.. Dagger kasmadım bilmiyorum ama wizard gerçekten sağlam dmg verebiliyor seri kasabliyor.
Alexanderda dagger charla pek taxi yapan insan yok.. Ama taxi yapılamaz anlamına gelmez tabi ki bu durum.. Dagger char taxide 1 ve 2 handed sword kullanan warriordan iyidir
quote:
Orjinalden alıntı: se[R]pentine
Wizard char varken.. Dagger pek tercih edilmiyor.. Dagger kasmadım bilmiyorum ama wizard gerçekten sağlam dmg verebiliyor seri kasabliyor.
Alexanderda dagger charla pek taxi yapan insan yok.. Ama taxi yapılamaz anlamına gelmez tabi ki bu durum.. Dagger char taxide 1 ve 2 handed sword kullanan warriordan iyidir
doğru sölüorsun gerçekten wizardlar çok sağlam vuruyolar ama roguelerde iyi kasabilir xbow mu charın yoksa çift bıcakmı?
60+ taxilerde iş yapar diye düşünüyorum diğer moblar çok çabuk ölüyor pek seri kasamaz.
Ha Dagger ile taxi yapmışsın, Ha Blader ile. Değişmeyen tek şey yine sinir hastası olursun . . .
Valla ben xbowum millet taxiye giriyor sonra geri çıkıyor (level 7x).Level 85 şuan bi sorun yok
Kararım thief olmak yaw m var taxie gireyim snra full thief :D
dagger taxi yapan pek görmedim ama onglarda şu dağların dibindeki slotlarda çok seri bir şekilde farm yapan gördüm.Xbowu açarsan yanına daha rahat taxi yapabilirsin kanaatındayım.
daggerle kasmak ıstıyorsan bır kere degger desperateyi mutlaka acacan ve party moblarda ölmiyeceksin 2.si de %100 hız verern potlardan kullanman şart bu şekılde bir dene party mobları ne kadar hızlı alt ettiğini göreceksin. bu arada dagger skilleri 40 lvlde acılır 40. ve dagger le minimum 7-10 lvl dusuk party moblarında dagger desperate acıkken (ölmemek için lvle göre vigor pot gerekebilir)ve %100 hız potu varken taksi yaparsan taksine giren cıkmaz....
dagger desperateyi ile çok yüksek dmg ler veriyor vede crtlerde fazla ikisi bir arada inanılmaz dmg ler görebilirsin. tek sorunu mobun dibine gitmesidir. onuda koşma ile halledersin. sniper gibi slotlarda wizard ve xbowdan tek eksiği yanlarına gitmek zorunda kalmasındır yoksa mobu kesme hızı 2sindende aşağı değil. hem ben sattığım warriorla bile sniper taxi yaparken müşteri buluyordum. daggerla bulamaman zor değil. birazdaha ucuz yapman gereklidir okadar.
ByDoNJuaN Yav Dagger ile taxi yapmaktan girmiş, bowdan devam etmiş sonra thieflikten çıkmışsın Nasıl bi konu bu. ?
:D Konuyu anlamamışsın arkadaşım ilk başlıktanda anlaşıldığı gibi daggerım var sormak istedim taxi yapılır mı die snra bow açsam felan yazdım snrada aklıma esti dedim taxiyi boşver thieflik yaparım dedim ama anlayana işte...
Ben konuyu anladımda sen konu içinde başka bi konudan bahsediyorsun o garip... zaten bende onu söylüyorum sana.. Bi taksi diyon bi thief diyon.. Bi soru sorda millet anlatsın bizde anlayalım sende anla..!
tmm kusura bakma kardeşim yanlış anlamısım :S bişi srcm şimdi dagger char varım bildiğiniz gibi lwl 30 kötü vuruyor ndn acaba ?
yapabilir ama o kadar seri değil bardıda açarsan en azından biraz daha hızlı kasar
quote:
Orjinalden alıntı: se[R]pentine